Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
haha a fakat moraš bit superrockstar da ti se prodaju takve crtke
naravno da će to pj frikovi kupit, meni baš naprimjer isto zgleda fora (haha)
karijola it is onda! anice ti rezerviravaš?
ima par većih stolova pa se nadam da je još koji slobodan za reservaciju/okupaciju.
joj baš se veselim! i još naš prvi EU the National koncert (omg). sve će bit drukčije, kad vam kažem!0 -
shela wrote:haha a fakat moraš bit superrockstar da ti se prodaju takve crtke
naravno da će to pj frikovi kupit, meni baš naprimjer isto zgleda fora (haha)
karijola it is onda! anice ti rezerviravaš?
ima par većih stolova pa se nadam da je još koji slobodan za reservaciju/okupaciju.
joj baš se veselim! i još naš prvi EU the National koncert (omg). sve će bit drukčije, kad vam kažem!
Gordan: Još ćemo malo pričekati s rezervacijom. Imam neku dojavu da bi prije koncerta mogao biti pušten "Mistaken For Strangers", što nikako ne bih želio propustiti, a vjerujem ni bilo tko od nas. No, ako filma nema, Karijola it is!0 -
hhmm novi sajt.....mrzim nove sajtove :(
ovaj novi izbornik na home page je totalno bez veze...izgleda mi kao sterilna apoteka :fp:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ekipa, frend ne moze na National pa prodaje kartu po nabavnih 180kn... treba kome?
nadam se da se vidimo gore, ja dolazim vjerojatno tek na pocetak svirke... :corn:
novi sajt nisam jos dozivio, ali nije da je vrhunac dizajna :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ja ziher dodjem a meet up, a možda odem i na koncerat s vama...
ipak je Ivi G. ročkas taj dan pa da joj ga uveličam!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Gordan: Evo potvrđujem da je Karijola u Vlaškoj (da se ne bi netko zaputio u Kranjčevićevu) rezervirana. Mjesta će bit za 10 do 12 osoba (na terasi), a ako nas bude više stisnut ćemo se.
Ako netko ne zna gdje je to, evo linka:
https://maps.google.hr/maps?q=karijola+vla%C5%A1ka&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&sa=N&tab=wl
Sad se, valjda, nitko ne bu zgubil!
Vidimo se! :wave:0 -
Ekipa uživajte!0
-
Dolazim.
I možebitno također imam kartu viška pa vam javim sutra.
Po nabavnoj naravnoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
super vidimo se sjutra ljudiii0
-
http://pearljam.com/countdown
Krenulo odbrojavanje :corn:
pitam se samo koliko će ljudi biti na sajtu kad bude 00:00:00:00 :fp:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dolazim, dolazim sutraaaaa!
Plan je da idem pogledat Picassa na brzinu prije nego se nadjemo. Ako mi se netko zeli pridruziti, ja sam u ZG-u poslije 16 ako sve bude po planu, bus i to pa odoh do Klovicevih vidjet... Onda cu lagano vas potraziti u toj Karijoli
kad pogledam izlozbu.
Veselim se koncertu i svima vama!
Juras, legendo, postat ces ti fan, vidjet ces"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ohoo, meetup! Obavezno dolazim. Ne idem na koncert, nadam se da nacionalci mi ne budu zamjerili
Countdown?!? Album, turneja, WTF?
btw, Sid, odvoji si barem sat vremena za cekanje da udjes na picassa. Bio jucer, velika guzva ali se definitivno isplati. Genijalno. Doduse isli smo na turu s vodicima, pa je mozda zato bilo tolko ljudi.0 -
Ja se toplo nadam da je "samo" album jer sam predao zadnji zahtjev za godišnji ove godineOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni, da ti donesem analognu majicu?0
-
ako vidiš poruku, može, ponesem ruksakOh when I was a kid oh how magic it seemed
ljudi moji, da parafraziram jednu jedinu jurasicu - sve vas volim!
bilo mi je prezakon vidjeti vas sve, pogotovo kad je takva prigoda
koncert mi je bio odličan, volim bendove čiji se pjevači odvale na koncertu zbog vina
nadam se da ćemo se ubrzo opet vidjeti u ovom broju, a dotad jedan veeeeliki pozdrav našim predsjednicima u egzilu, posebni ivi!0 -
Gordan: Kako sve sažeti u jednu riječ - UŽIVANCIJA! Od meeta u Karijoli do zadnjih akorda Nationalovog "Yellow Leadbetter". I samo nek se zna da se predsjednici u egzilu nazdravljalo u Zagrebu!
Kako reče Tomo fotograf, ovdje poznatiji kao Snih, Nacionalci su svoj respekt prema Zagrebu pokazali kad su odsvirali Sorrow. Drugi put nakon MoMe, ako se ne varam. Ipak, kao najveći dobitak večeri smatram što smo i šeficu Juras dovukli na Šalatu. Nek vam ona napiše kak joj je bilo
Sorry kaj sam te malo udavio sa spikom :geek: Sve u svemu, zagrijavanje za Wrigley je bilo više nego uspješno, ali ništa manje nisam ni očekivao. Jedino što sam negdje putem zagubio štitnik za zglob. Srećom, zglob je izdržao, ali nisam siguran da bi isto bilo da su na stageu bili "naši dečki". Ne ponovilo se u Chicagu. E da, i ja vas sve volim
0 -
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:
a jako ste lijepi :-) Sid, ne ide bez kreveljenja? ne ide? ;-)
bas su mi ok ove zenske majice... ja sam u izbjegavanju još jedne crne kupio onu sivu sa smeđim panjem... za koga je, dobra je:corn:
Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads