*__Pearl Jam >>> Hungary__*

14142444647105

Comments

• lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    hadd jegyezzem itt meg: ha reggel megyünk, az azt jelenti, hogy délután érünk --> ebben én biztos nem vagyok benne, mert akkor a 149. sorból próbálhatom nézni a koncertet, ami nálam nem játszik!!! :o

Teljesen igazad van...én ezt is mindig elfelejtem...de szóljatok rám bátran! :)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    Teljesen igazad van...én ezt is mindig elfelejtem...de szóljatok rám bátran! :)

nem, én megértem ha ez csak nekem szempont!
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Seri
    Seri Posts: 143
    hadd jegyezzem itt meg: ha reggel megyünk, az azt jelenti, hogy délután érünk

Yes ... A reggel természetesen kora hajnali órákat jelentene ... ;)
    1996: Budapest
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • kezike
    kezike Posts: 22
    Seri wrote:

Vessük össze azzal az ajánlattal, amit lilinger tett közé még a 37-es lapon ... 16+1 fős kisbuszra, sofőrrel együtt, reggel megyünk, koncert után jövünk ... Kb. 160.000 ft ... Ha levetítjük ezt a 18.300 forintos fejenkénti összegre, akkor az fog kijönni, hogy ha már 9 embert össze tudunk trombitálni, akkor már olcsóbban fog kijönni egy 16 személyes busz kölcsönzése sofőrrel együtt, mint a fenti lakóbuszos megoldás ... Hmmm ...

igen ez szuper, csak az eletbe nem szedsz ossze 16 embert...
  • kezike
    kezike Posts: 22
    hadd jegyezzem itt meg: ha reggel megyünk, az azt jelenti, hogy délután érünk --> ebben én biztos nem vagyok benne, mert akkor a 149. sorból próbálhatom nézni a koncertet, ami nálam nem játszik!!! :o

nektek nincs könyökötök amivel felrelokdositek akik elottetek allnak?:))
  • kezike wrote:
    nektek nincs könyökötök amivel felrelokdositek akik elottetek allnak?:))

én nem lökdösöm félre akik előttem állnak ;):o
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • lilinger
    én nem lökdösöm félre akik előttem állnak ;):o

Mekkora sznob! Csak az első sor játszik, mi? :D:D:D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    Mekkora sznob! Csak az első sor játszik, mi? :D:D:D

nem sznob, csak picilány bármilyen más esély nélkül... :)
    amúgy arra akartam utalni, hogy nem viselkedem aggresszív vagy csúnya módon ;)
  • Seri
    Seri Posts: 143
    kezike wrote:
    igen ez szuper, csak az eletbe nem szedsz ossze 16 embert...

Nem hogy 16-ot, de még 9-et sem fogok tudni összekaparni ... :(
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • Orsi
    Orsi Posts: 56
    Hát, már megint 2. oldalon volt a topic... kicsit lehalt a banda?:)
  • lilinger
    Orsi wrote:
    Hát, már megint 2. oldalon volt a topic... kicsit lehalt a banda?:)

Hát akkor hajrá, hajrá! :D
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    réka wrote:
    szóval ti bejárjátok Európát:) nem rossz...
    ma viszont azt hallottam, h a velencei koncertet visszamondták.
    novarock az milyen, voltál már?

Hol hallottad Réka, hogy visszamondták a Heineken Festivalt???????
    Nova Rock: 2005-ben voltam és az akkoi tapasztalataim szerint
    iszonyat drága minden,
    nem csekély az igénytelenség,
    a fesztivál CSAK a koncertek miatt érdekes!!! Az uccsó koncert után gyakorlatilag meghal az egész...!!!!!!!
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • shinning
    shinning Posts: 256
    És arról tudtok valamit, hogy mit takarhat a VIP jegy? Azt láttam, hogy tartalmazza a VIP parkolót, meg bejutást a VIP sátorba és a VIP állóhelyre, de hogy mi az a VIP sátor és VIP állóhely? :-)
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • Ricsard
    Negatív, nem tudok erről semmit...gondolod, hogy vmi backstage jóság;):o???
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • shinning wrote:
    És arról tudtok valamit, hogy mit takarhat a VIP jegy? Azt láttam, hogy tartalmazza a VIP parkolót, meg bejutást a VIP sátorba és a VIP állóhelyre, de hogy mi az a VIP sátor és VIP állóhely? :-)

ohh én majdnem biztos vagyok benne, h a vip részleg azon bizonyos helyek összessége, ahol egy kerítéssel és ponyvábal közelebb vagy a "sztárokhoz", ezért legalább kétszer annyira idegesít hogy nem tudsz bejutni az igazi "sztár" részbe ahol valóban a fontos emberek mulatják az időt... tavaly szigeten ismerőseim beszívták ezzel ... persze az tavaly és sziget, szóval nem feltétlenül jelenti ugyanazt, de én erősen kétlem hogy árulnának olyan jegyet ahol a földi halandók vegyülhetnek a művészekkel
  • Ricsard
    ohh én majdnem biztos vagyok benne, h a vip részleg azon bizonyos helyek összessége, ahol egy kerítéssel és ponyvábal közelebb vagy a "sztárokhoz", ezért legalább kétszer annyira idegesít hogy nem tudsz bejutni az igazi "sztár" részbe ahol valóban a fontos emberek mulatják az időt... tavaly szigeten ismerőseim beszívták ezzel ... persze az tavaly és sziget, szóval nem feltétlenül jelenti ugyanazt, de én erősen kétlem hogy árulnának olyan jegyet ahol a földi halandók vegyülhetnek a művészekkel

Ja-ja, a Szigeten elég gagyi a VIP szekció, max annyiból jó, hogy ott nincs tömeg...viszont a híres emberek felhozatala elég sovány...nem sikerült Robert Smith bácsival sem találkoznunk, pedig ismerősünk által le volt zsírozva a bejutás...majd legközelebb:)
  • shinning
    Ricsard wrote:
    Negatív, nem tudok erről semmit...gondolod, hogy vmi backstage jóság;):o???

nem lenne rossz, bizony...
    arra én is gondoltam, hogy nem telejsen all access...csak ez a VIP állóhelyen akadt meg a szemem...ez egy külön hely a színpad előtt, mint mondjuk Prágában a színpad közeli jegy volt? vagy a színpad mellett??? tehát csak úgy álmodoztam, elmerengtem.... :-)
  • shinning
    Madriddal kapcsolatban van valami hír?? Pont ma, 3 hónap múlvaaaaa!!!!!!!!!! :-))))))))))
  • Ricsard
    shinning wrote:
    Madriddal kapcsolatban van valami hír?? Pont ma, 3 hónap múlvaaaaa!!!!!!!!!! :-))))))))))

zsííííííííííííír, Ször Ósztin nyelvén szólva pedig Yeah, baby, yeeeeeah!!!!:D:D:D
  • shinning wrote:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    az a hír, hogy megyünk, ott leszünk és jó lesz!!