Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dirty Frankk wrote:hey..i neki trač na FB da PJ dodaje koncert u Portugalu :?
da, navodno neki MTV event...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
-
prezakon video
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Nesto ste utihnuli... ? 8-)
Jeste vidjeli da su i Soundgarden on tour na ljeto?

Voljela bih ih pogledat jednom negdje ako budu usput... "I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa mogli bi biti recimo na werchteru u lineupu prije pearl jam-a, pa da i malo TOTD dobijemo
:evil: :geek: :jealous:masni wrote:pa mogli bi biti recimo na werchteru u lineupu prije pearl jam-a, pa da i malo TOTD dobijemo
Realno, nekako mi se cini na ce SG na turneju u 5. I 6.mjesecu,ma PJ onda nastavlja 6. i 7. Al supermbo bilo ako budu na Werchteru. Tko zna? Jos nisu objavili nis vise od 3 festivala. Ja prizeljkujem neku Italiju, nesto blizu, jer zbilja necu moc toliko putovat daleko da ih vidim
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da da.. ja poletio.. zamijenio june s july.. ali, nadat cemo se, tko zna
ok, vidim da su se strasti stišale... ja se napokon preselila i imam malu napomenu... naime, kućica još nije gotova a prodali stan pa smo se malo uselili baki koja živi 10 min pješke od nas... samo da znate... radove na gruntu planiramo negdje s početkom proljeća pa računajte na nas!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
treba probavit situaciju
Mene zvali iz banke da provjere da nije mozda ukradena kartica... inace bas ne kupujem u zadnje vrijeme jer mi direktor nije odobrio budget!... I surfaced and all of my being was enlightened...
hahaha zakon.. pa ti objasni banci da sa 6 frendova ides na 4 koncerta istog benda
(znam da ne idete svi na sve, ali bolje je ispalo).. sta si misli banka "ajd, ok, nije joj ukradena kartica, ali je puknuta u pm"
Ma sta ih boli briga! Haha, al dobro je da banke zovu just-in-case. Mene nitko nije zvao, valjda je sve ok. Al karte su u accountimamasni wrote:hahaha zakon.. pa ti objasni banci da sa 6 frendova ides na 4 koncerta istog benda
(znam da ne idete svi na sve, ali bolje je ispalo).. sta si misli banka "ajd, ok, nije joj ukradena kartica, ali je puknuta u pm" 
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gordan: Evo da se javim nakon podužeg izbivanja, ponukan činjenicom da je STIGAO dugo očekivani Klausen BA!
Tek sam ga uzeo iz poštarovih ruku i još ga nisam ni otvorio. Bojim se da ne oslijepim od ljepote! 
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera
, vrijeme je za podvlačenje crte. Tablica je, pretpostavljam, točna. Ako nije, ispravci su dobrodošli. :ugeek:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
Ima nas skoro pa posvuda. 8-)
Na kraju zamolba svima. Ako negdje vidite ili čujete da netko ima viška tri ulaznice na tribini za Manchester 1, javite hitno. Ticketmaster i Live Nation su Pearl Jam skinuli iz ponude, tako da se čini da su stvarno rasprodali sve ulaznice. Mislim, mi ćemo u Manchesteru svakako biti i 20. i 21., čak i ako do odlaska ne nabavimo ulaznice. Vjerujem da će ih biti na licu mjesta, ali bih nekako više volio da ih imamo v žepu pri odlasku. Priznajem, totalni sam ziheraš.
Fotku Klausena šaljem kad bude u okviru. Can't wait! :P0 -
pa sretan rođos našem Edeku!

i u to ime, neka smo svi zdravi, veseli i sretni!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
_annie_ wrote:Gordan: Evo da se javim nakon podužeg izbivanja, ponukan činjenicom da je STIGAO dugo očekivani Klausen BA!
Tek sam ga uzeo iz poštarovih ruku i još ga nisam ni otvorio. Bojim se da ne oslijepim od ljepote! 
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera
, vrijeme je za podvlačenje crte. Tablica je, pretpostavljam, točna. Ako nije, ispravci su dobrodošli. :ugeek:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
Ima nas skoro pa posvuda. 8-)
Na kraju zamolba svima. Ako negdje vidite ili čujete da netko ima viška tri ulaznice na tribini za Manchester 1, javite hitno. Ticketmaster i Live Nation su Pearl Jam skinuli iz ponude, tako da se čini da su stvarno rasprodali sve ulaznice. Mislim, mi ćemo u Manchesteru svakako biti i 20. i 21., čak i ako do odlaska ne nabavimo ulaznice. Vjerujem da će ih biti na licu mjesta, ali bih nekako više volio da ih imamo v žepu pri odlasku. Priznajem, totalni sam ziheraš.
Fotku Klausena šaljem kad bude u okviru. Can't wait! :P
meni prijateljica studira u manchesteru, pa ju mogu pitati da nakon praznika kad se vrati gore ode vidit u neki "normalan" ducan da li ima kupit karata..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
also this.. zna se tko je predstavnik i tko treba palit lampione..
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 2507S0.jpgOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 280 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads