Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
yay, imamo datum
hoćemo otvoriti popis??? domaćini se podrazumijevaju
1. pajo i iva
2. niko
3. masni0 -
ja još ne znam radim li taj vikend ili ne. javim još.0
-
Znaci nis sutra? Vidjet cu dal mogu doci 6.11."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
ljubica: evo pajo, si čuo faithfull?0
-
i ja!0
-
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!0
-
Bok frikovi!
Imam jednu teoriju zavjere, ne mogu nac nikakvu provjerenu info, ali mislim da sam u pravu.
Vole ljudi REM koliko znam. E sad, pjesma Man on the Moon, studijska naravno. Ma jel tu Eddie back vokal s onim heya heyaaa? Za mene je, i uopce me ne zanima istina.
Dakle, radi se o dijelu koji ide iza pocetka refrena
If you believed they put a man on the moon, man on the moon
i onda iza toga pozadinski se cuje heya heyaaa sto meni i nekima zvuci tipicno eddijevski. Dakle, pricam o ovome na 3:53 i jos nekoliko puta do kraja ... http://www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos
plus..na onom Edijevom nastupu s REM na toj pjesmi, vidi vraga, Ed pjeva bas tu dionicu.
http://www.youtube.com/watch?v=ogvc1uJlAIc
Usput, na meet nazalost necu moci doci. Drugom prilikom, kad zagrije. :PDeath or glory!0 -
Ja sinoć dobio PJ twenty standard dvd
Odgledao dodatke...super su naravno.
Što je sa ostatkom ekipe...da li dolazite na meet up???...sad ću počet prozivat imenimaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
bas sam dosao sad tu vidjeti jel se nekom javio 10c da su poslali deluxe u nase krajeve?
meni osim onog jednog maila da kasne sa svime - ništa.. bit ce dobro ako dodje ispod bora, sve mi se ciniOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Rijeka wrote:Bok frikovi!
Imam jednu teoriju zavjere, ne mogu nac nikakvu provjerenu info, ali mislim da sam u pravu.
... Usput, na meet nazalost necu moci doci. Drugom prilikom, kad zagrije. :P
Gordan: Nakon što sam nekoliko puta preslušao oba materijala, spreman sam podržati tvoju teoriju zavjerePravu istinu vjerojatno nikada nećemo saznati, ali barem za naš uski krug ljudi to može postati jedina istina
Šteta za meet. A da se nekako dogovorite ti i Sid?
Što se tiče DVD-a, nikakve obavijesti osim one za kašnjenje nije bilo. Znači pošiljka još nije krenula. Što se bliži Božić, to će dostavljači imati više posla, pa će se i trajanje dostave produžiti. Zato bi bilo dobro kad bi uskoro dobili poruku: Vaš deluxe DVD paket je stavio pinklec na rame i krenuo put vaše kuće.0 -
Rijeka wrote:Vole ljudi REM koliko znam. E sad, pjesma Man on the Moon, studijska naravno. Ma jel tu Eddie back vokal s onim heya heyaaa? Za mene je, i uopce me ne zanima istina.
e totalno sam to i ja prije nekog vremena pokusavala skontat i odlucila da je to eddie
a sto se tice deluxa niti ovdje jos nista. al moram reci da nakon sto sam procitala da ce kasniti, prva stvar je bila trazenje torrenta i skidanje filma0 -
hej hej svimaa
ja mogu 6.11. tenks na pozivu!
1. pajo i iva
2. niko
3. masni
4. shela0 -
_annie_ wrote:Rijeka wrote:Gordan: Nakon što sam nekoliko puta preslušao oba materijala, spreman sam podržati tvoju teoriju zavjere
Pravu istinu vjerojatno nikada nećemo saznati, ali barem za naš uski krug ljudi to može postati jedina istina
hahaha slažem se, možeona zadnja stvar je tužna al baš me zanima da li je to stvarno kraj s njima.
btw ja čula Thumbing my way neki dan na radiju (al-ne-znam-na-kojem) i to taman isti dan nakon što sam na razgovoru za jednu stipendiju u svojstvu državne službenice rekla da bi htjela upoznat PJ (pitali me kog bi htjela upoznat od slavnih ljudi privatno i da može i celebrtiz i sve) i eto ko im kriv kad me to pitaju i kažu da budem iskrena
al na kraju je odgovor naišao na dobar odaziv - barem u tom trenutku hihi
Stojedinica se malo upristojila opet čini mi se i baš mi je drago al morala bi još malo oslušnut tu i tamo.
e da, one forke za stona mi fakat jesu malo a la chuck n.a predobro mi je to da on zapravo doma kao što smo vidjeli nema nikakve limited edišne ničega, nego samo neku ofucanu pj šalicu iz 95' i pokoji albumčić i to je to...legenda! memorabilija sam po sebi
0 -
Gordan: Vjerujem da su svi naručitelji deluxe DVD-a danas sretni. Kao da su me čuli i jučer poslali traženu poruku: Vaš paketić je pošao na dalek put.
Nadam se da će mu trebati i manje od predviđenih 4 do 8 tjedana. Pa da su ga poslali po pužu pismonoši došao bi za toliko. :twisted:0 -
Dobio sam mail da mi je šipan Special edition DVD
sad smo u čeki.
Pajo je si li našao kakav link sa kids20??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Hejhej, napala sam preko FB i saznala da se lista siri na Sporise i vrlo vjerojatno Anu J
Sve nas je vise, sve nas je vise.
Nego, dobila sam pitanje o vremenu i nasla se zatecena. Mi smo doma pa mozemo kad god. Jeste za popodne? Recimo 16-17, pa kad tko kapne.
Ne bih startala kasnije navecer jer ce biti i PJ podmlatka, a lako ostanemo duze ako bude zantesiranih.
1. pajo i iva
2. niko
3. masni
4. shela
5. Ana J.
6. Sporisi0 -
1. pajo i iva
2. niko
3. masni
4. shela
5. Ana J.
6. Sporisi