Pearl Jam in Zagreb!

Options
1103110321034103610371290

Comments

• Da Klausen, upravo sam dobio veliku sliku gdje se vide detalji...nešto neviđeno.
    Ne smijem je još stavit na forum ali čim je BK objavi stavit ću je ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Da Klausen, upravo sam dobio veliku sliku gdje se vide detalji...nešto neviđeno.
    Ne smijem je još stavit na forum ali čim je BK objavi stavit ću je ;)

me like :)

sutra se vidimo?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Evo ga Ed, dere se sa predgrupom 8-):lol: X
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Sad sam se spojio...čeka ;)
    Puštaju Cornella na radiju
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Here we go! Good evening, Buenos Aires!
    Nisam ni letjet morala, a na koncertu sam :lol:8-)
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Lap spojen na liniju, uživancija... Release meeeeeee, hooooo... nije kao da sam tamo, ali bolje i to nego ništa :lol::D:mrgreen:
  • _annie_ wrote:
    Gordan: Lap spojen na liniju, uživancija... Release meeeeeee, hooooo... nije kao da sam tamo, ali bolje i to nego ništa :lol::D:mrgreen:
    A ja imam neke stare zvučnike, al još su dobri. Bitno mi je da čujem.
    Release otvorio, a sad GO. Kako će ih sad izludit sa rokerima. Samo slušajte. Mora bit ludnica tamo sad. :mrgreen::lol:
  • Ja imam velike slušalice na ušima ;)

Hey Gordane ako te zanima "papiga" se prodaje upravo, strpao sam jednu u kajpicu i sad sam miran mogu uživati show :lol:

evo ti link ako te zanima
    http://invisible_industries.storenvy.co ... 710-prints
  • Hail Hail to the lucky ones in Argentina ;)
  • _annie_
    Ja imam velike slušalice na ušima ;)

Hey Gordane ako te zanima "papiga" se prodaje upravo, strpao sam jednu u kajpicu i sad sam miran mogu uživati show :lol:

Gordan: Kakav je kod vas zvuk? Meni je onako, malo tubast, kako zna bit s net streamingom... Što se papige tiče ja bih je odmah strpao u kolica, ali Anica bi to teško podnijela...
    Evo i prvi ole i GTF... odoh skakat :D
  • _annie_ wrote:
    Ja imam velike slušalice na ušima ;)

Gordan: Kakav je kod vas zvuk? Meni je onako, malo tubast, kako zna bit s net streamingom... Što se papige tiče ja bih je odmah strpao u kolica, ali Anica bi to teško podnijela...
    Evo i prvi ole i GTF... odoh skakat :D

Pazi, nemoj nogu skrčit ;)

Zvuk je malo tubast kako ti kažeš ali ok je, neču se žalit, samo me nerviraju ovi na radiju koji upadaju sa reklamama.

Što se tiće postera, čekaj da vidiš ovaj iz Argentine kako treba....tamo su dvije papige :lol::lol:
  • Evo link za bolju sliku Klausenovog postera

ako ovo nije mrak ne znam što je ;)

http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... XAMPLE.jpg

a evo stigao je i variant :shock: :o :P
    http://www.artillerydesign.com/images/p ... 5_main.jpg
  • _annie_
    Evo link za bolju sliku Klausenovog postera

ako ovo nije mrak ne znam što je ;)

http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... XAMPLE.jpg

a evo stigao je i variant :shock: :o :P
    http://www.artillerydesign.com/images/p ... 5_main.jpg

Gordan: Poster je mrak... ali što se sad dogodilo s koncertom... GTF je odlična stvar, ali hoću slušat uživo iz Buenos Airesa :evil: :x
  • Sve ok, malo nas trzaju :lol::lol:
    Ja još ću odslušati Porch i na encoru idem u krpe jer sutra moram rano na noge :cry:

Laku noć frikovi ;)
  • _annie_
    Gordan: Vau... Ovo je trebalo doživjeti. Definitivno sam učvrstio želju za odlaskom na Južnoameričku PJ turneju. :D Ovo bi trebao postati standard i trebali bismo moći slušati svaki koncert uživo na PJ radiju. Ne mogu reći da sam bio na koncertu, ali sam se u mnogim trenucima osjećao kao da sam tamo. :mrgreen: U ovoj poziciji možeš čuti puno više detalja i mogu vam reći da je Mike R A Z V A L I O. Go Mikey! :lol::D
    Snimio sam i potrudit ću se tijekom sutrašnjeg (današnjeg) dana sredit snimku i stavit na megaupload za sve vas zaposlene koji ste u ponedjeljak morali na posao i niste mogli ostati budni do 4 i nešto ujutro. ;) Buenos noches
  • _annie_
    Gordan: Malo mi je bad, jer ispadam kao Pale sam na svijetu, ali što ću kad imam vremena. :D Anyway, htjedoh vam svima poručit da idete u PM... I neće vam biti žao :lol:
  • _annie_ wrote:
    Gordan: Malo mi je bad, jer ispadam kao Pale sam na svijetu, ali što ću kad imam vremena. :D Anyway, htjedoh vam svima poručit da idete u PM... I neće vam biti žao :lol:

Razumjem te prijatelju :lol::lol:;) sreće da se vrtim na drugim posterskim thredovima inaće bi poludio :lol:
    Hvala na linku
  • zagi
    zagi Posts: 414
    hehe, ma niste sami, tu smo mi, ako vec nestignemo pisat, čitamo
    inace, upravo je na radiju sinocnji koncert

moram reci da ste me zarazili pa i ja u zadnje vrijeme sve intenzivnije pratim postere (i ne samo PJ). tako me danas legica pita zacudeno sto tolko dugo gledam ovaj sinocnji, a ja se zadubila i pokusavam skontat kolko ima boja i kako ih je slagao :D .
    na ovoj turneji su mi svi tako dobri i ovaj lajt motiv pticica mi ja jako zanimljiv. jedini koji mi nije bas sjeo je onaj s morkim psima- mozda ga nisam shvatila, mozda mi se boje malo svadaju, neznam...
  • _annie_
    Samo da znate, pod cijenu da me se odreknete zauvijek, na koncertu sam Joleta, na Danima osiguranja... Ali patim, jako... Sve u rok sluzbe, treba misliti na buducnost. Eto kakva ekipa hendla vasu lovu, osigurajte se u inozemstvu :D
    Disclaimer: uz sav alkohol, ne trudim se ni glumiti da mi je zabavno... Mislim da za mene u osiguranju nema buducnosti, lol
    Ode karijera u nepovrat :)
  • Koje osiguranje? :mrgreen: