Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ma nisam niti ja , al jutros sam uhvatila malo arcade fire i malo neila na streamu
da eddie je bio kratak, steta0 -
pogledala sam eddiejev set na youtubeu, i tak, ništa posebno.
zanimao me iz čiste znatiželje da vidim kako je izgledala suradnja s regine iz arcade fire.
ali, zašto zapravo ovo pišem, naišla sam na ovo
http://www.youtube.com/watch?v=8l7vItEo6D8
kad win zeka-peka regine oko toga je li slušala PJ ili nirvanu kad je bila mlađa, hehe
eto, možda još nekom, osim sid () ovo bude zanimljivo.
0 -
elcielo wrote:
Pa to barem nije teško pitanje, ne znam što se toliko meškala oko toga
Nego je netko od vas skidao PJ twenty filmić i dodatak ovaj sa Kids20??
Može kakav link na mail ako imaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
elcielo wrote:pogledala sam eddiejev set na youtubeu, i tak, ništa posebno.
zanimao me iz čiste znatiželje da vidim kako je izgledala suradnja s regine iz arcade fire.
ali, zašto zapravo ovo pišem, naišla sam na ovo
http://www.youtube.com/watch?v=8l7vItEo6D8
kad win zeka-peka regine oko toga je li slušala PJ ili nirvanu kad je bila mlađa, hehe
eto, možda još nekom, osim sid () ovo bude zanimljivo.
Meni je Edov set bio dobar, simpa je bio kad je posvetio pjesmu onoj curi i kad su on i Regine pjevali. Ona je uvijek tako simpa i slatka, a on se isto sav nekako raznjezio dok je ona bila na stageu i pjevala svojim glasicem."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Da čujem, nema izvlačenja, tko je od vas dosadnih "tenovaca" naručio frikin Deep na stojedinici...to samo da mi dignete tlak u rano jutro
Usput, moram reć da me knjiga totalno uzela. Sinoć u jednom dahu pročitao '93 i '94, stvaranje Vs.-a i Vitalogy-a...jako, jako zanimljive stvari su se dešavale tih godina i prilično su dobro opisane u knjizi, što kroz čistu faktografiju što kroz izvjave sudionika. Sve u svemu, jako sam zadovoljan i sa filmom i sa knjigom.
Stoga, idemo se organizirat za taj meet-up:
-mjesto i ljubazne domaćine imamo
- film imamo (btw. Niko, ja sam film skinuo sa nekog torrenta, proguglaj malo i brijem da ćeš nać negdje...da ne stavljamo link ovdje)
- projektor imamo/imat ćemo
- Sid nam je tu (naravno još kad bi i Niko uletio, Viktor kaj je s tobom, Masni ti si se vratio jel da?)
- sad samo mi koji smo ovdje da se potrudimo i organizramo...0 -
pajo wrote:Stoga, idemo se organizirat za taj meet-up:
-mjesto i ljubazne domaćine imamo
- film imamo (btw. Niko, ja sam film skinuo sa nekog torrenta, proguglaj malo i brijem da ćeš nać negdje...da ne stavljamo link ovdje)
- projektor imamo/imat ćemo
- Sid nam je tu (naravno još kad bi i Niko uletio, Viktor kaj je s tobom, Masni ti si se vratio jel da?)
- sad samo mi koji smo ovdje da se potrudimo i organizramo...Baš sam jučer komentirao s Anicom kak se nitko ne oglašava glede meet-upa. Zato, krenite s prijedlozima nadnevka kad ćemo se okupit. Ajmo delat!
0 -
vratio se jesam, jucer, umoran, iscrpljen, i presretan sto sam sve to dozivio
moram skruseno priznat da sam do nedjelje jako zauzet jer me docekao brutalan posao nadoknade.. samo se vi dogovorite, a ja cu probat iskombinirat nestoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Da čujem, nema izvlačenja, tko je od vas dosadnih "tenovaca" naručio frikin Deep na stojedinici...to samo da mi dignete tlak u rano jutro
Glede meetupa, otvoreni smo za sve opcije, ajmo se probati nekako skupiti0 -
pajo wrote:Da čujem, nema izvlačenja, tko je od vas dosadnih "tenovaca" naručio frikin Deep na stojedinici...to samo da mi dignete tlak u rano jutro
...
asfo: nemoj me zvati tenovkom.... ranije je bila Daughter pa da malo čejndžam......... svako jutro s drugog albuma, prati pozorno! :P0 -
snih wrote:pajo wrote:Da čujem, nema izvlačenja, tko je od vas dosadnih "tenovaca" naručio frikin Deep na stojedinici...to samo da mi dignete tlak u rano jutro
...
asfo: nemoj me zvati tenovkom.... ranije je bila Daughter pa da malo čejndžam......... svako jutro s drugog albuma, prati pozorno! :P
Don't call me "tenovac", not fit to...
Dobro je, drago mi je da je "krivac" izašao sa priznanjem...Fino, samo nastavi, ako smijem ja kao odštetu zbog "duševne boli"
nanesene Deepom zaželjet jedan Faithfull ili recimo Light Years
0 -
Blago vam se, mi u radioni u zadnje vrijeme slušamo samo radio jer mi je cd otkazao zbog previše prašine
i uglavnom slušamo takva sranja da to nije moguće. Imaju facebook stranicu ali nisu mi još prihvatili zahtjev za prijateljstvo da im mogu malo prijetiti
Neki dan je Pavo zatražio jednu PJ pjesmu ovo još čekamo da se sjete, vjerovatno je i nemaju, kako su jadni.
Nego Snih, kako to ide sa radiom, puštanjem muzike i sa pravima, tantjenama itd?? Mogu li oni sve puštati ili samo ono što plačaju?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pokušavam organizirati dolazak u ZG za prvu nedelju u 11 mjesecu 6.11, pa eto bacam prijedlog za meet up i gledanje dvd-aCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Pokušavam organizirati dolazak u ZG za prvu nedelju u 11 mjesecu 6.11, pa eto bacam prijedlog za meet up i gledanje dvd-a
Sto je s drugima? Kako disete po pitanju 6.11.?0 -
Gordan: ajde, priznajte, tko ima prste u ovom PJ liveu koji upravo ide na 1010
-
Gordan: Ovo prvo sam pisao vozeći (my bad gosn Karamarko
). Sad sam došao doma i skužio da sam slušao i još uvijek slušam Live on Ten Legs.
Ova 101-ca mi je sa svakim danom sve draža
. Dakle, Ljubice, ajde lijepo priznaj da si i u tome imala svoje prste.
Tko prizna, pola mu se doda.0 -
Moze 6.11. sto se mene ticeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Kupio kartu
Meet up u nedelju 11.6.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music