Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Fyi. onaj prvi ruzni je dobio ban iz dnevne sobe, naravno... Mislim da je preruzan i za Gordanovu radnu (ili bilo koju drugu, ukljucujuci i garazu) ali neka joj se divi, ako bas zeli... Steta love za uokvirivanje, ako mene pitate... Eto0
-
alo ekipica
evo konacno se docepah nekog neta i u lisabonu pa da vam se javim..
vrijeme je za popizdit prevruce, sve dane preko 30, valovi bili neki dan 4m, totalna uzivancija kad te razbacaju.. mislim da bi eddie uzivao, iako mu i nisu neki za surfanje hehe
vidim sprema se ekranizacija ponovna.. odlicno.. tako treba.. ja se vracam 24.-og, pa se nadam da necete ranije
zdravi i veseli biliOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:vidim sprema se ekranizacija ponovna.. odlicno.. tako treba.. ja se vracam 24.-og, pa se nadam da necete ranije
Uzivaj!!!
Putovanje u Portugal mi je vec niz godina u planovima... Bas ti zavidim... Hoces i ti onda malo fotki pripremiti za druzenje?
Da onda ciljamo 30.10. kao datum okupljanja?
Niko, je li ti to i dalje prerano za vizu?
Uvijek se mozes napraviti blesav - izvadis vizu, a onda ooooops, istekla je - jos jednom u Zg po vizu i na meetup0 -
_annie_ wrote:Da onda ciljamo 30.10. kao datum okupljanja?
Niko, je li ti to i dalje prerano za vizu?
Uvijek se mozes napraviti blesav - izvadis vizu, a onda ooooops, istekla je - jos jednom u Zg po vizu i na meetup
Ja sam sa familijom na putu 30tog Copenhagen tako da nemojte mene čekati, možda ću tek negdje u 11 mjesecu dolazit zato vi obavite meet up prije ako se dogovorite.
Ggje onda ide Lenin...na koji zid??? hahahaha Anica u svakom slučaju boje Lenin od onog rugla iz Vancouvera hahaha
Koliko još imate mjesta na zidovima?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ggje onda ide Lenin...na koji zid??? hahahaha Anica u svakom slučaju boje Lenin od onog rugla iz Vancouvera hahaha
Koliko još imate mjesta na zidovima?A što se zidova tiče, imamo cijelo stubište na kojem nema još nijedan poster.
0 -
Gordan: Evo prijedloga kako da potrošite nekoliko minuta svog života i pomognete Pearl Jamu (nije da oni baš trebaju neku pomoć, ali u ovom slučaju trebaju). Pogurnimo dečke tamo gdje pripadaju, na prijestolje rock 'n' rolla.
http://ology.com/music/battle-fans-round-4-nirvana-vs-pearl-jam0 -
_annie_ wrote:masni wrote:vidim sprema se ekranizacija ponovna.. odlicno.. tako treba.. ja se vracam 24.-og, pa se nadam da necete ranije
Uzivaj!!!
Putovanje u Portugal mi je vec niz godina u planovima... Bas ti zavidim... Hoces i ti onda malo fotki pripremiti za druzenje?
kad dogodine pj objavi turneju i bude par datuma u portugalu, obavezno ces otici.. pogotovo ako budu na jugu gdje su plaze ekstra ekstra..
za sportiste.. gledali smo u cordobi drugu spanjolsku ligu.. cordoba villareal b.. 1-1 zavrsilo, na tekmi bilo 10000 ljudi, stadion odlican, iako u izgradnji, tribine do trave, bas je bilo kul.. ne znam da li se tourada smatra sportom, ali i to smo vidjeli.. u pon iz lisabona idemo prema penicheu gdje cemo gledat natjecanje u surfanju, a za fajrunt nam ostaje u nedjelju porto-nacionalto je s ove sportske strane.. ostale ce te dobiti na meetu
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:kad dogodine pj objavi turneju i bude par datuma u portugalu, obavezno ces otici.. pogotovo ako budu na jugu gdje su plaze ekstra ekstra..
za sportiste.. gledali smo u cordobi drugu spanjolsku ligu.. cordoba villareal b.. 1-1 zavrsilo, na tekmi bilo 10000 ljudi, stadion odlican, iako u izgradnji, tribine do trave, bas je bilo kul.. ne znam da li se tourada smatra sportom, ali i to smo vidjeli.. u pon iz lisabona idemo prema penicheu gdje cemo gledat natjecanje u surfanju, a za fajrunt nam ostaje u nedjelju porto-nacionalto je s ove sportske strane.. ostale ce te dobiti na meetu
Wow, izgleda da ti je super
Kakve su to tribine od trave, molim sliku kad stignešCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:masni wrote:kad dogodine pj objavi turneju i bude par datuma u portugalu, obavezno ces otici.. pogotovo ako budu na jugu gdje su plaze ekstra ekstra..
Kakve su to tribine od trave, molim sliku kad stigneš"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Dirty Frankk wrote:masni wrote:kad dogodine pj objavi turneju i bude par datuma u portugalu, obavezno ces otici.. pogotovo ako budu na jugu gdje su plaze ekstra ekstra..
Kakve su to tribine od trave, molim sliku kad stigneš
hahahaha ja sam na travi pa mi je sve zeleno.........................CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
vec sam mislio da cu morat objasnjavat heheOh when I was a kid oh how magic it seemed
Stigao napokon Deep i LP single, malo veći nego inaće ako se ne varam.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Stigao napokon Deep i LP single, malo veći nego inaće ako se ne varam.
danas bozicni poklon, u cetvrtak knjiga (sad shvacam zasto ju nazivate biblija) bas volim kada me kod kuce ceka takvo iznenadenje
0 -
Dirty Frankk wrote:Stigao napokon Deep i LP single, malo veći nego inaće ako se ne varam.
Gordan: Znači i nas bi moglo doma dočekati iznenađenje. Baš zgodno.Još koji dan do TV premijere PJ 20 u Americi. Evo kako je najavljuju (ako još niste vidjeli):
http://youtu.be/R2_5L_v4EOc0 -
Danas i meni stigao Deep i bozicni singl
Samo cek, je to za ovu godinu ili proslu? Mislim Bozic. :? :oops:
Knjigu jos cekam jer sam preko 10c uzela... a de luxe jedva cekam ko i svi vi
Pretproslu noc sam sanjala koncert... Fale mi, da, priznajem. Ukratko koliko se sjecam: ulazimo (ne sjecam se tko je bio sa mnom al mislim da dosta vas i ostalih PJ prijatelja) u venue koji je u ZGu mi se cini, al je sve jos novo i nedovrseno, od cigle nekakvi dijelovi, bas se sjecam tih kutova i pregrada jer nismo mogli stage vidjet. Na ulazu mi daju broj 33 :shock: a ja ono, vau, pa super, nije tako ni lose, i posalju me u neki dio koji je kao mala izdvojena pozornica i mislim kako je super da ce tu bit neki Edov preset ili tako nesto... Uskoro skuzim da je to za nas koji smo kasnije dosli:shock: i da nas stavljaju u taj poseban dio. lol Skuzim da UOPCE NE VIDIM pozornicu, da smao cujem koncert i pocnem se, naravno, proguravat prema naprijed. Mislim da sam uspjela na neku Mikeovu stranu (of course) ali dosta sa strane, bas sam ih sa boka gledala... Ugl, to je to ukratko, broj 33, koncert PJev u HR i ludnica oko svega
Niko, care!Hvala na poster-biblija mailu
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Danas i meni stigao Deep i bozicni singl
Samo cek, je to za ovu godinu ili proslu? Mislim Bozic. :? :oops:
Knjigu jos cekam jer sam preko 10c uzela... a de luxe jedva cekam ko i svi vi
Pretproslu noc sam sanjala koncert... Fale mi, da, priznajem. Ukratko koliko se sjecam: ulazimo (ne sjecam se tko je bio sa mnom al mislim da dosta vas i ostalih PJ prijatelja) u venue koji je u ZGu mi se cini, al je sve jos novo i nedovrseno, od cigle nekakvi dijelovi, bas se sjecam tih kutova i pregrada jer nismo mogli stage vidjet. Na ulazu mi daju broj 33 :shock: a ja ono, vau, pa super, nije tako ni lose, i posalju me u neki dio koji je kao mala izdvojena pozornica i mislim kako je super da ce tu bit neki Edov preset ili tako nesto... Uskoro skuzim da je to za nas koji smo kasnije dosli:shock: i da nas stavljaju u taj poseban dio. lol Skuzim da UOPCE NE VIDIM pozornicu, da smao cujem koncert i pocnem se, naravno, proguravat prema naprijed. Mislim da sam uspjela na neku Mikeovu stranu (of course) ali dosta sa strane, bas sam ih sa boka gledala... Ugl, to je to ukratko, broj 33, koncert PJev u HR i ludnica oko svega
Niko, care!Hvala na poster-biblija mailu
Gordan: NIsi napisala setlistu.A što se tumačenja tiče, nisam neki majstor, ali probat ću:
Prijatelji = Gonna See My Friends na nekom od sljedećih meetupova.
Nedovršeni venue = još je puno PJ koncerata pred tobom prije nego dovršiš započeto (i oni karijeru).
33 (dva tumačenja) = 1) broj PJ koncerata koje još moraš vidjeti da bi zaokružila karijeru übergeek PJ slušačice; 2) možda ima veze s tvojim godinama
Posebna, izdvojena pozornica = ti si dio The Stranges Tribe
Uopće ne vidim pozornicu, samo čujem koncert = "Svi pjevaju, ja ne vidim..." Budućnost ti donosi mogući odlazak na koncert Miše Kovača
Mikovea strana, ali dosta s boka = na izborima ćeš glasovati za Kukuriku koaliciju, ali to ne doživljavaš kao nešto što će donijeti veliki pomak ovom napaćenom narodu, nego kao najmanje loš izbor :twisted:
Eto, tako je grah pao.0 -
u Goodsima je nova majica... opet limited, krvi im se napijem (ima veze s temom majice)
pa da netko ne fula kao sa ruksakom ili DVD-om...
fora mi je kaj su za SKU # izabrali 666 :twisted:
nije mi fora kaj je majica opet crna... ne dam skoro 200kn za jos jednu crnu majicu u ormaru... dajte nam malo boje hebemu miša...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Hey Sid kad si se probudila je si li imala wrist-band na ruci
baš ti je dobro bilo a Gordan je to lijepo protumačio
Jeste li vidjeli novu Zoombi majicu...kako vam se čini, mislio sam da je bez veze dok nisam vidio da su to oni na majici, sad mije nekako fora iako nisam neki Halloween freakCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Hey Sid kad si se probudila je si li imala wrist-band na ruci
baš ti je dobro bilo a Gordan je to lijepo protumačio
Jeste li vidjeli novu Zoombi majicu...kako vam se čini, mislio sam da je bez veze dok nisam vidio da su to oni na majici, sad mije nekako fora iako nisam neki Halloween freak
ja sam prvo mislio da su oni na majici, ali onda mi se na vecoj fotki cinilo da ipak nisu... ili jesu? :?
ni meni Halloween nije napet pa mi je lakse preskociti majicu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:u Goodsima je nova majica... opet limited, krvi im se napijem (ima veze s temom majice)
pa da netko ne fula kao sa ruksakom ili DVD-om...
fora mi je kaj su za SKU # izabrali 666 :twisted:
nije mi fora kaj je majica opet crna... ne dam skoro 200kn za jos jednu crnu majicu u ormaru... dajte nam malo boje hebemu miša...
Gordan: Baš je mogla biti smeđa, crvena ili smb. Baš nisu maštoviti s izborom boja. Ili im je preskupo, pa bi se premalo zaradilo?0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music