Pearl Jam in Zagreb!

1102810291031103310341290

Comments

• _annie_
    _annie_ Posts: 980
    yay, imamo datum :D
    hoćemo otvoriti popis??? domaćini se podrazumijevaju ;)

1. pajo i iva
    2. niko
    3. masni
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ja još ne znam radim li taj vikend ili ne. javim još.
  • snih
    snih Posts: 1,052
    _annie_ wrote:
    Gordan: ... Dakle, Ljubice, ajde lijepo priznaj da si i u tome imala svoje prste. :):D:mrgreen:
    Tko prizna, pola mu se doda. :D

Hvala lijepo, polaskana sam, ali ja sam samo slušatelj koji šalje želje na phonebox. :roll:
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Znaci nis sutra? Vidjet cu dal mogu doci 6.11.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • snih
    ljubica: evo pajo, si čuo faithfull?
  • _annie_
    snih wrote:
    ljubica: evo pajo, si čuo faithfull?

Gordan: Ja sam čuo! :D :thumbup:
  • elcielo
    i ja! :)
  • snih
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Bok frikovi!

Imam jednu teoriju zavjere, ne mogu nac nikakvu provjerenu info, ali mislim da sam u pravu. :mrgreen:

Vole ljudi REM koliko znam. E sad, pjesma Man on the Moon, studijska naravno. Ma jel tu Eddie back vokal s onim heya heyaaa? Za mene je, i uopce me ne zanima istina.

Dakle, radi se o dijelu koji ide iza pocetka refrena

If you believed they put a man on the moon, man on the moon

i onda iza toga pozadinski se cuje heya heyaaa sto meni i nekima zvuci tipicno eddijevski. Dakle, pricam o ovome na 3:53 i jos nekoliko puta do kraja ... http://www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos

plus..na onom Edijevom nastupu s REM na toj pjesmi, vidi vraga, Ed pjeva bas tu dionicu.
    http://www.youtube.com/watch?v=ogvc1uJlAIc

Usput, na meet nazalost necu moci doci. Drugom prilikom, kad zagrije. :P
    Death or glory!

• Ja sinoć dobio PJ twenty standard dvd ;)
    Odgledao dodatke...super su naravno.

Što je sa ostatkom ekipe...da li dolazite na meet up???...sad ću počet prozivat imenima :lol::lol::lol:;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    bas sam dosao sad tu vidjeti jel se nekom javio 10c da su poslali deluxe u nase krajeve?
    meni osim onog jednog maila da kasne sa svime - ništa.. bit ce dobro ako dodje ispod bora, sve mi se cini :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie_
    Rijeka wrote:
    Bok frikovi!

Imam jednu teoriju zavjere, ne mogu nac nikakvu provjerenu info, ali mislim da sam u pravu. :mrgreen:
    ... Usput, na meet nazalost necu moci doci. Drugom prilikom, kad zagrije. :P

Gordan: Nakon što sam nekoliko puta preslušao oba materijala, spreman sam podržati tvoju teoriju zavjere :mrgreen: Pravu istinu vjerojatno nikada nećemo saznati, ali barem za naš uski krug ljudi to može postati jedina istina :D
    Šteta za meet. A da se nekako dogovorite ti i Sid?
    Što se tiče DVD-a, nikakve obavijesti osim one za kašnjenje nije bilo. Znači pošiljka još nije krenula. Što se bliži Božić, to će dostavljači imati više posla, pa će se i trajanje dostave produžiti. Zato bi bilo dobro kad bi uskoro dobili poruku: Vaš deluxe DVD paket je stavio pinklec na rame i krenuo put vaše kuće.
  • zagi
    zagi Posts: 414
    Rijeka wrote:
    Vole ljudi REM koliko znam. E sad, pjesma Man on the Moon, studijska naravno. Ma jel tu Eddie back vokal s onim heya heyaaa? Za mene je, i uopce me ne zanima istina.

e totalno sam to i ja prije nekog vremena pokusavala skontat i odlucila da je to eddie :D
    a sto se tice deluxa niti ovdje jos nista. al moram reci da nakon sto sam procitala da ce kasniti, prva stvar je bila trazenje torrenta i skidanje filma :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    hej hej svimaa :) ja mogu 6.11. tenks na pozivu!

1. pajo i iva
    2. niko
    3. masni
    4. shela
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    _annie_ wrote:
    Rijeka wrote:
    Gordan: Nakon što sam nekoliko puta preslušao oba materijala, spreman sam podržati tvoju teoriju zavjere :mrgreen: Pravu istinu vjerojatno nikada nećemo saznati, ali barem za naš uski krug ljudi to može postati jedina istina :D

hahaha slažem se, može :D ona zadnja stvar je tužna al baš me zanima da li je to stvarno kraj s njima.

btw ja čula Thumbing my way neki dan na radiju (al-ne-znam-na-kojem :D) i to taman isti dan nakon što sam na razgovoru za jednu stipendiju u svojstvu državne službenice rekla da bi htjela upoznat PJ (pitali me kog bi htjela upoznat od slavnih ljudi privatno i da može i celebrtiz i sve) i eto ko im kriv kad me to pitaju i kažu da budem iskrena :D al na kraju je odgovor naišao na dobar odaziv - barem u tom trenutku hihi

Stojedinica se malo upristojila opet čini mi se i baš mi je drago al morala bi još malo oslušnut tu i tamo.

e da, one forke za stona mi fakat jesu malo a la chuck n. :) a predobro mi je to da on zapravo doma kao što smo vidjeli nema nikakve limited edišne ničega, nego samo neku ofucanu pj šalicu iz 95' i pokoji albumčić i to je to...legenda! memorabilija sam po sebi :D
  • _annie_
    Gordan: Vjerujem da su svi naručitelji deluxe DVD-a danas sretni. Kao da su me čuli i jučer poslali traženu poruku: Vaš paketić je pošao na dalek put.
    Nadam se da će mu trebati i manje od predviđenih 4 do 8 tjedana. Pa da su ga poslali po pužu pismonoši došao bi za toliko. :twisted:
  • _annie_
    shela wrote:
    hej hej svimaa :) ja mogu 6.11. tenks na pozivu!

1. pajo i iva
    2. niko
    3. masni
    4. shela

Gordan: Dobro je, sve nas je više. Ajde ekipa, kaj je s ostalima?
  • Dobio sam mail da mi je šipan Special edition DVD ;) sad smo u čeki.

Pajo je si li našao kakav link sa kids20??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    Hejhej, napala sam preko FB i saznala da se lista siri na Sporise i vrlo vjerojatno Anu J :)
    Sve nas je vise, sve nas je vise. :)

Nego, dobila sam pitanje o vremenu i nasla se zatecena. Mi smo doma pa mozemo kad god. Jeste za popodne? Recimo 16-17, pa kad tko kapne.
    Ne bih startala kasnije navecer jer ce biti i PJ podmlatka, a lako ostanemo duze ako bude zantesiranih.

1. pajo i iva
    2. niko
    3. masni
    4. shela
    5. Ana J.
    6. Sporisi
  • elcielo
    1. pajo i iva
    2. niko
    3. masni
    4. shela
    5. Ana J.
    6. Sporisi
    7. elcielo

postoji šansa da i ja dođem s familijom, pa bi i nama pasalo oko 4-5.