Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
cropdustress wrote:Hm...60 eurica. Ok. malo cu razmisliti. Cini se super paket...ovi mini posteri u boji bi mi super pasali na zid. Ova druga dva imam. Da li su svima isti mini posteri ili je random u svakom boxetu?
Gordan: Ne znam nikog drugog tko je narucivao, ali pretpostavljam da nisu svi isti, nego random ubacuju po cetiri komada od onih koji se nalaze na coveru LP-a i CD-a, a s kojih su stvari koje se nalaze na albumu. Mi nemamo nijedan od postera koji smo dobili, a super kul mi je sto je medju njima berlinski slon.0 -
_annie_ wrote:cropdustress wrote:Hm...60 eurica. Ok. malo cu razmisliti. Cini se super paket...ovi mini posteri u boji bi mi super pasali na zid. Ova druga dva imam. Da li su svima isti mini posteri ili je random u svakom boxetu?
Gordan: Ne znam nikog drugog tko je narucivao, ali pretpostavljam da nisu svi isti, nego random ubacuju po cetiri komada od onih koji se nalaze na coveru LP-a i CD-a, a s kojih su stvari koje se nalaze na albumu. Mi nemamo nijedan od postera koji smo dobili, a super kul mi je sto je medju njima berlinski slon.
Ja sam vidio slike od najmanje 3/4 LOXL i svi imaju ova 4 mini postera, volio bi da su drugačiji ali činimi se da možda nije tako...ne znam...kupi 4-5 izdanja pa češ vidjeti
Meni su svi mini posteri super samo onaj San Diego mi je totalno ružan.
Nego zamolio sam Igora našeg službenog grafičarada izvede jednu ideju koja mi se mota po glavi još Dublina...on je to naravno odradio majstorski pa kad bude do kraja dotjerano stiže slika.
Ja bi volio od toga napraviti majicu ali kad bude vi odlučite
....ne radi se o HR proizvoduCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Nego zamolio sam Igora našeg službenog grafičara
da izvede jednu ideju koja mi se mota po glavi još Dublina...on je to naravno odradio majstorski pa kad bude do kraja dotjerano stiže slika.
Ja bi volio od toga napraviti majicu ali kad bude vi odlučite
....ne radi se o HR proizvodu
Gordan: Ja sam na nevidjeno "ZA". Ne sumnjam da ce konacni proizvod biti briljantan, kad se Igor "malo poigra".0 -
Hehe, samo vi zezajte
Ovaj put se Niko igra a ja mu samo pomazem u igri.
Nego gdje smo stali oko iskaznica... jel´kod NoCode materijala? Jeste razmisljali sta bi ste da bude na tim slikama. Ako jeste hajde mi posaljite to sto imate na igor @ grudice tacka kom pa cu probati nesto sloziti. Nekako kontam da podjelimo iskaznicu na 20 polja - simbolicno. Ali ne znam koliko ce se sta vidjeti jer ce biti sitno. Tako da ne saljete bas grupne slike sa rostiljada i sl0 -
A i meni se dopada ovaj novi PJ20 look stranice samo mi nesto smeta onaj sivi detalj preko Pearl Jam. Sve ga vidim kao da se paravan spusta pa me panika hvata. Svaki put kada dolazim na forum mjerim dokle je dosao gledajuci gdje presjeca slovo A i M - tacno na spicevima. I necete vjerovati - jos se nije pomjerio ni sekunde.0
-
mislim da bi u redu bilo stavit neke motive od albuma, tipa moj avatar, ona ljama, bilo sta, kao spomen na to..
i onda naravno dodati nase motive, tipa vegete, baltazare, bajadere, sliku edija s hrvatskom zastavom na našem koncertu, zagreb remembers žuti banner
vec vidim da ce ispast sjajnoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni, odlični prijedlozi!
pogotovo mislim da će "zagreb remembers" biti efektan, zakon!0 -
Gordan: Glede iskaznice imam dva prijedloga.
Prijedlog prvi: "Zagreb Remembers" bi trebao zauzeti sredisnje mjesto u rasteru od 20 polja na nacin da zauzme dva sredisnja polja. Nisam siguran odgovara li originalni sign tom formatu, ali vjerujem da ga se moze prilagoditi.
Prijedlog drugi: Demokratskim putem izabrati sto cemo staviti u preostalih 18 polja, ako bude vise od 18 slicica. Svi posaljemo Igoru ono sto bi zeljeli staviti, a onda onako kako smo to radili u igricama, odglasamo za ono sto ce dobiti mjesto na iskaznici. S tim da motivi s majica (Vegeta, Baltazar, Bajadera...), barem sto se mene tice, moraju biti u kategoriji sa "Zagreb Remembers".
Jedva cekam da krene kreativni proces0 -
ima LOXL boxset u Aquarius recordsu u varšavskoj - 419knone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:ima LOXL boxset u Aquarius recordsu u varšavskoj - 419kn
Pa to je super vijest...hvala!!
Idem baš sad u grad iako sumljam da ga ovi moji u Dubrovniku imaju ali tražit ću da ga naruće iz ZG a koje to moguće....a žašto ne bi bilo hebiga.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
]
i ovako izgleda krezubi u okviru, baš mi je smješan i ful dobar posterCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Dirty Frankk wrote:]
i ovako izgleda krezubi u okviru, baš mi je smješan i ful dobar poster
Gordan: Bas zgodno izgleda taj tvoj krezubi.Kako se uklapa u okolis, medju druge postere? Kad netko kupi ovaj boxset u Aquarisu, ocekujem kompletno izvjesce, da vidimo jesu li posteri isti kao u nasem. I da, ako netko otkrije namjenu one kartice koja se dobije unutra, nek' mi javi.
0 -
pozdrav svima!
bas je lijepo cuti hrvatski na ovom forumu (i na toliko mnogo postvova)
ja sam martina,22g,studentica-drago mi je
nisam fan tako dugo kao neki od vas ovdje, ali kad me udarilo, udarilo me jako i jos uvijek odzvanja. ne samo ljubav za PJ, vec all things seattle. frendovi me vise nemaju snage slusati kad pocnem o njima pricati, al sto mogu kad su tako zanimljivi i neodoljivi
inace nisam ih nazalost jos imala prilike cuti live (jako mi je zao zbog ove zadnje turneje al nisam mogla nikoga nagovoriti da ide samnom u npr veneciju) no nadam se da ce se to sto prije promjeniti (fingers crossed)0 -
Bog Martina, welcome on board
Ovdje možeš pričati o PJ koliko hočeš, svi ovdje bolujemo od iste neizlječive bolesti zvana PJ
Nego reci nam kako, kad i tko te je zarazio sa PJ-om, koja je prva pjesma koju si čula?
Baš me zanima kod mladih fanova kako to ide?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Tnx
Sad kad razmisljam kak je pocelo pomalo je smijesno jer mi je frend rekao "pripremi se, ovo ce ti promjeniti zivot" i dao usb s nekim pjesmama chainsa (novi album), busha, cornellovu obradu billie jean (sa unpluggeda u svedskoj ako se nevaram) i onu pjesmu alone za koju svugdje pise da ju izvode PJ i AiC. ugl, to me natjeralo da malo tragam po youtubeu i naisla sam na last kiss u lisabonu 2006 ono kad eddie plese medu pulikom, a nakon toga sam slusala nesto s pinkpopa 92 i to je bilo to.
od tada citam, gledam, slusam sve sto mi padne pod ruke i svaki put sam sve fasciniranija tim bendom i svim sto rade (glazba ili bilo sto drugo)
jel netko ovdje vec narucivao onu knjigu this all encompassing trip i jel bi preporucio da si ju narucim?0 -
juhu, novi član našeg mini podforuma!
dobrodošla zagi, nadam se da ćeš uživati ovdje, i nemoj se nećkati kad bude neki PJ meetup (ako si u zg) da se upoznamo i uživo. tako da vidiš ekipu s kojom možeš pogledati minimum 10 koncerata na jednoj turneji.0 -
hvala, hvala!
nisam iz zg, iz osijeka sam, ali uvijek se da nesto srediti0 -
dobrodošla, zagi!
mi imamo this all encompassing trip i već sam pisala, nisam nešto oduševljena :(
počela sam je čitati i nisam ni nastavila...
to je sasvim osobna pričica s turneje, pisana ne baš vješto, više faktografski, kao neki dnevnik.
očekivala sam nekako više emocije glede samih doživljaja nastupa... nula bodova...
ali trebam se zapravo ponovno oglasiti jednom kad je pročitam...0 -
zagi wrote:hvala, hvala!
nisam iz zg, iz osijeka sam, ali uvijek se da nesto srediti
Gordan: Dobrodošla nam. Popravljaš nam prosjek godina.Baš fino da se pomlađujemo i da sad imamo i nekoga iz lijepe nam naše Slavonije
Nemojte se ljutiti ako sam nekoga previdio, ali mi se čini da nisam dosad upoznao nijednog Slavonca ili Slavonku na ovom forumu. Sad nas ima od krajnjeg juga pa skoro do krajnjeg sjevera, i od istoka do zapada (Riječani dajte nabavite nekog Istrijana ili Istrijanku).
Zagi, mene zanimaju još dvije stvari: prvo, zakaj "zagi", a drugo kak to da Slavonka upotrebljava izraz "kak"?0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music