Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Iva: bravo Gordane! Stvarno, puno bolje od buketa!0
-
these are the artists who have created posters for the EV AU Tour.
slh
in no particular order:
Marq Spusta
Munk One
Jeff Soto
Acorn
Roland Tomayo
EMEK
Greg Simkins
Brad Klausen
Ken Taylor
Ames Bros.
Uzbudljivo jedva čekam...nema mi ništa draže nego iščekivati i tražiti sličicu jutro nakon koncertaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cool cool coolOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
http://forums.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=150789
evo i fotki EV mercha i postera... tour poster mi je onako, fora, ali nista posebno...
Brisbane mi je lijep.. điđe su foraStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/132903
Marq Spusta poster, meni je baš fora, ne znam tko je napravio onaj drugi gdje Ed surfa sa gitarom i kuferom u ruci??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:http://www.expressobeans.com/public/detail.php/132903
Marq Spusta poster, meni je baš fora, ne znam tko je napravio onaj drugi gdje Ed surfa sa gitarom i kuferom u ruci??
Gordan: I meni se sviđa ovaj za koncert u Brisbaneu. Baš kul izgleda, super ugođaj. Onaj za turneju je napravio Acorn, napisaše učeni ljudi na forumu.0 -
Gordan: Sad sam vec zabrinut. Dajte bar pustite neki glas da znam da ste svi zivi
Mozda da potaknem neku raspravu, evo jos jednog zanimljivog komadica povijesti najdrazeg nam VIS-a (vokalno-instrumentalnog sastava, za one mladje od 30
):
http://www.twofeetthick.com/2011/03/how-did-mookie-blaylock-become-pearl-jam/
Vjerujem da je mnogima taj komadic povijesti poznat, ali ovako fora izgleda, ispricano iz vise izvora na jednom mjestu.0 -
pa naravno da svi znamo za mookie blaylock priču... ja je stalno moram pričati neukim ljudima kad vide kaj mi na leđima piše...
nego, sretan ročkas jučer našem đefu!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Fora mi je taj intervju...pokušao sam potražiti "Patty Berger" na Facebook-u onako iz fore...ima ih previše i nijedna nije lajkala PJ :?
Set lista od sinoć je mrak a i poster opet nije loš, sviđa mi se
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/132987
off topic
brojimo sitno do useljenja u novu kuću :PCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
nema me nimalo na forumu, na poslu je hektično
ali prošli tjedan dvije dobre vijesti: koncert the black keys-a u amsterdamu u petak je promijenio status u ''sold out'' umjesto ''cancelled'', kao ostali europski nakon njega(krećemo u četvrtak, neka javi tko treba nešto)
i klara ide s nama, čak i na koncert
i druga - u hrvatskoj možemo primati lovu preko paypala!!! ako to nije znak da smo dio velikog svijeta, ne znam što je.... pretpostavljam da vam je više-manje svejedno ali sam ipak odlučila podijeliti s vama svoje oduševljenje tom činjenicom0 -
To sam PayPalom je zakon, čuo sam ali nisam još testirao.
Da li se mora nešto posebno ići na banku, prepostavljam da treba imati devizni račun ako ti plaćaju u devizama ili ne??????
A za Black Keys, što reći nego blago vam se, uživajte, nadam se da će se svidjeti i Klari
Molim te, ja se javljam, znaš što meni treba...poster
please!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
niko, mislim da će tuba lako stati među našu prtljagu
glede paypala, za sada za hr funkcionira samo preko vise i to ne preko svake. navodno radi pbz-ova, erste-ova, zabina samo classic... ono što sam napravila je: jedina visa web prepaid kartica je otp-ova i ona funkcionira tako da s njihovog tekućeg prebaciš određenu sumu na poseban račun kojim se charge-a visa web prepaid. i onda trošiti možeš samo toliko, a osigurano je od prijevare. inače za kupovinu na paypalu imam linkanu mastercard ali to cu vjerojatno promijeniti u ovu visu (čekam da dođe). sada je akcija pa im je i kartica i tekući i net banking u prvih godinu dana besplatan. fino ću ih testirati besplatno
ne treba devizni racun, moraju i banke zaraditi na konverzijama
pogledaj malo ovdje, ima korisnih informacija: http://www.webmajstori.net/forum/showth ... 95&t=31672
(sorry, ljudi, na offtopicu...)0 -
wishing all Croatian team a beautiful Sunday"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
Ima bi da je ova informacija o novom Edovom Uke albumu stvarno točna, svaki dan nova pjesma se svira.
To je jako dobra vijest jer to definitivno povećava šanse dolaska Eda u Evropu.
To bi sad želio više nego PJ koncert.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Ima bi da je ova informacija o novom Edovom Uke albumu stvarno točna, svaki dan nova pjesma se svira.
To je jako dobra vijest jer to definitivno povećava šanse dolaska Eda u Evropu.
To bi sad želio više nego PJ koncert.
Gordan: Evo još jedne čvršće potvrde da je Kukulele album "sure bet".
http://www.theskyiscrape.com/2011/03/longing-to-belong.html
A ovo da bi više želio Edov solo, nego PJ koncert, od mene nećete nikada čuti. Bogohulnici jedni.0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Da se i ja malo oglasim...ne pratim bas toliko sto se zbiva, ali sam procitala malo setliste i upale su mi u oko te nove Edove pjesme. Ovu Longing to Belong je vec davno prije svirao mislim u LA-u na jednom solo koncertu, davne 2002. Imam negjde doma taj bootleg...i jos par pjesmica, jako lijepe su mi bile sve.
Pozdrav iz Kalifornije svima koliko vas ima.
S."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:
Gordan: Pridružujem se pozdravima :wave: . I meni je fora ovaj striko s brkovima.Naime, tako je izgledao kad sam ga nabrzinu pogledao. Onda sam shvatio da je detalj nešto drugačiji i da je čovjek upravo završio surf koji je izložio ispred svoje radnje, a da mu je još uvijek maska na licu.
Nego, Niko, imaš li ideju zašto za koncert u Cannberi nema nikakvog postera?0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads