Pearl Jam in Zagreb!

Options
19869879899919921290

Comments

• _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Masni, evo linka koji sam obećao.
    http://www.megaupload.com/?d=Z29WASVS
  • masni
    masni Posts: 1,657
    fala :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    evo da uzvratim s jednim kul linkom od arcade firea..

interaktivni filmek.. ja sam probao s new yorkom i berlinom.. hrvatskih gradova nema, al se probajte igrat :)

http://www.thewildernessdowntown.com/
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Ej raja, jeste raspolozeni za jos jedan kolaboracioni projekat?

Kontam vec je nova godina a to znaci da morate promijeniti 2010 clanske CroFan karte – istekle su vam :D
    E sad, ja sam raspolozen da pomognem oko grafickog 2011 rjesenja ali mi treba vasa pomoc. Hajde da svako da svoju ideju kako bi iskaznica trebala da izgleda ili sta bi voljela/volio da na njoj bude. Sta god vam padne na pamet vi napisite pa cu ja probati nesto da napravim od toga. Nema granica.

Jeste li zainteresovani i sta mislite? Prijedlozi i priloske odredbe za izmjene su dobrodosle.
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    grudice wrote:
    Ej raja, jeste raspolozeni za jos jedan kolaboracioni projekat?

Kontam vec je nova godina a to znaci da morate promijeniti 2010 clanske CroFan karte – istekle su vam :D
    E sad, ja sam raspolozen da pomognem oko grafickog 2011 rjesenja ali mi treba vasa pomoc. Hajde da svako da svoju ideju kako bi iskaznica trebala da izgleda ili sta bi voljela/volio da na njoj bude. Sta god vam padne na pamet vi napisite pa cu ja probati nesto da napravim od toga. Nema granica.

Jeste li zainteresovani i sta mislite? Prijedlozi i priloske odredbe za izmjene su dobrodosle.

To Igore majstore, sad si mi dao misliti :lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    snih wrote:
    Već izašla i prva recenzija albuma na hrvatskom web prostoru. I fina je, s mjerom, uvažavanjem i respektom. Što i ne čudi jer ju je napisao Dražen, stari PJ fan. ;) quote]

"Da je netko ovom opsesivnom klincu iz Pule 1996. rekao da će uz "Live on Two Legs" moći posjedovati i preslušati svaki koncert, vrlo vjerojatno bih prestao slušati ostalu glazbu s ciljem da vremenski i novčano stignem poslušati i prikupiti svako nadolazeće Pearl Jam izdanje." :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    grudice wrote:
    Ej raja, jeste raspolozeni za jos jedan kolaboracioni projekat? quote]

jipiii! :) iskoristili smo vegetu i bajadere, kaj sad??

dalmatineri? kravata? penkala?? arena u puli? :)
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    shela wrote:
    jipiii! :) iskoristili smo vegetu i bajadere, kaj sad??

dalmatineri? kravata? penkala?? arena u puli? :)

Gordan: Kralj Tomislav? Davor Suker? Ljubo Cesic-Rojs? A ne to je neki drugi niz :lol:
    E, sad za ozbac... Svidja mi se ideja s dalmatinerima, to se da fino iskoristiti, i jos u kombinaciji s penkalom koja ostavlja mrlje. :!:
    No, mogli bi imat problema na granicama ako cemo darovati dalmatinere, a originalne penkale bas nisu jeftine :D. Mozda da ipak ostanemo kod hrane, cisto iz prakticnih razloga; dobro dodje kad ogladnis na turneji. :mrgreen:
    Ni majice s otisnutom kravatom (nije originalno, vec vidjen dizajn) nisu lose. Pa se to da iskombinirati razlicite boje majica s razlicitim bojama kravata. Siguran sam da bi Igor to napravio bolje od onih koje sam vidio :thumbup:
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: da, kravata u Igorovim rukama bi mogla ispasti ok...

i možda neka referenca kako je PJ već 20 godina wrapped around our necks (kao ono uže iz thumbinga)... :lol: iako, možda ima neka druga pjesma s nekom veselijom referencom od ove moje da nas dave :lol:
  • Dirty Frankk
    Hey, S obzirom da samo ove godine slavimo 20 godina ja bi taj detalj svakako ubacio...PJ20 u nekom boljem izdanju od 10c :lol::lol:
    E sad jedno pitanje??
    Ovo se odnosi samo na našu iskaznicu, nije u pitanju majica ili je??
    Mislim ne mora nužno biti isti dizajn jer u tom slučaju ne moramo razmišljati o broju boja, može biti i neka fotka jer je digitalni tisak.

Ako se slažete ja bi napravio i jednu extra iskaznicu kao počasnom članu, to jest dvije pardon...jedna za našeg prijatelja koji sve donira, čovjek koji voli bajadere (da ne spominjem ime) ;) i jednu za Ty-a. On je ipak uvijek sa nama u điru.
    Slažete se??
  • masni
    Apsolutno se slažem :) I Mamiću jedna..

Uf ideja s penkalom i mrljama je dobra.. samo što onda mora biti crno-bijelo sve, a nama su boje ipak drage :)

Ili da slova (nrp pearl jam 20) u nekom čudnom poretku čine kravatu..

iako se ovdje priča zakuhala oko iskaznica, mislim da bi isti motiv mogli napravit i za nove majice..
    recimo da napravimo motiv, pa s njim iskaznice, pa napravimo reprizu recimo vegete jer se mnogima izlizala (čitaj: meni :D ), pričekamo s novim majicama proljeće da vidimo hoće li biti kakve kvazi turneje (iako ne vjerujem ove godine, što je ok ako mislimo vidjet inmusic nakon propuštanja prošle godine :) ), ili novi album, pa bi možda mogli nabacit i kakvu referencu na ime albuma u majicama..

eto, cijelu godinu sam nam isplanirao :) kad će 2012.-a? :D
  • grudice
    E super ste! Koliko ideja! Komotno mogu PJ20, kravate, dalmatineri, penkala i arene da se koriste sve do dvadesetpetogodisnjice :D

Evo sam se malo igrao sa kravatama:
    http://grafotopia.com/pj/20/PJXX.jpg

Najbolje mozda da prvo krenemo sa iskaznicama a poslije je lako prenijeti i razraditi motiv i ideju i na majice - kontam isto kao i Masni - da ne promasimo kakvu referencu ako objave novi album ili turneju.
    Palo mi je bilo i na pamet kako mozda moze jedna strana iskaznice da se napravi a la NoCode, sa puno slika/ilustracija i sl. Kao mali rezime svega sto ste radili zajedno - ovo ima malo veze s PJ20.
  • pajo
    grudice wrote:
    E super ste! Koliko ideja! Komotno mogu PJ20, kravate, dalmatineri, penkala i arene da se koriste sve do dvadesetpetogodisnjice :D

Evo sam se malo igrao sa kravatama:
    http://grafotopia.com/pj/20/PJXX.jpg

Najbolje mozda da prvo krenemo sa iskaznicama a poslije je lako prenijeti i razraditi motiv i ideju i na majice - kontam isto kao i Masni - da ne promasimo kakvu referencu ako objave novi album ili turneju.
    Palo mi je bilo i na pamet kako mozda moze jedna strana iskaznice da se napravi a la NoCode, sa puno slika/ilustracija i sl. Kao mali rezime svega sto ste radili zajedno - ovo ima malo veze s PJ20.

Ajoooj! Kapa dolje majstore!
    Veli frajer da se "malo igrao sa kravatama" :mrgreen::mrgreen: ...da igrao, pa ovo izgleda fenomenalno :D

Ideja da jedna strana bude ala No Code je jednako fenomenalna...slika/ilustracija cemo skupit hrpetinu bez problema...
  • masni
    hahaha baš to..

kao na pauzi za ručak i ono baaam :)

šta će biti kad ozbiljno bude radio.. :D
  • grudice
    :oops:

Ma to ja tako kazem kada sam zadovoljan sa rezultatom. Kad ozbiljno radim obicno mi se rezultat ne svidja ;)
  • masni
    onda se samo igraj.. in the meantime..

sjećate se one ideje prije turneje da kontaktiramo kraš zbog majica? :)
    e pa, kostina cura, anja, je nekako preko svog posla (marketing, necemo reklamirat), došla do ekipe iz kraša..
    poslala je mail (prijateljski) asistentu dolje navedenog gosp Fraculja, Miroslavu Mandiću.. On je proslijedio mail, a Anja je kao odgovor dobila ovo:

"Poštovana,

Hvala na slici. Volim Pearl Jam i bio sam na njihovom koncertu u Zagrebu,
    a mojoj ženi je to najdraži band na svijetu.

Javite ako znate gdje se može nabaviti ova majica. :)
    Lijep pozdrav,

mr. sc. Mario Fraculj, dipl. oec.
    Direktor Službe tržišnog razvoja"

U mailu je još bio u cc-u i Darko Radiščić, član uprave Kraša..

Malo je reć da je majica famous :mrgreen:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    masni wrote:
    Hvala na slici. Volim Pearl Jam i bio sam na njihovom koncertu u Zagrebu,
    a mojoj ženi je to najdraži band na svijetu.

:lol:

urnebes totalni, presmiješno i prezakon!

:lol:
  • pajo
    Iva: Pregenijalno! Ha nista, kad bude reizdanje, pribavit cemo jednu i gospodinu i toj pametnoj zeni mu! :lol:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    uf, ne znam od kuda da krenem, ali najbolje od genijalca iz svedske... ono sa kravatama je skroz kuuul i to definitivno treba ubaciti... i ono sa referencom na no code je meni isto super ideja... di ih samo nadje! :) još kad se car niko baci na posao... :) jedva čekam...
    a ovo sa krašem - treba to kapitalizirati... ako zbog nikoga drugog, onda zbog onog ludog grka... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!