Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Novosti od 10c...
dobra vijest: stigla nova izdanja VS-Vitalogy, pre-order stuff
loša vijest: only 10c sale i nema HR kao opcija za slanje WTF :twisted:
Poslao sam mail da to malo ispitam...nadam se da je to samo neka greška u koracima jer u protivnom ču biti hebeno ljut
10c opet briljira...
izgleda da pre-order funkcionira samo za US/Canadu... onaj izbornik sa popisom zemalja si vjerojatno dobio na Sony stranici gdje te usmjerilo sa 10c... kakvo iznenađenje da nema HR :roll:
treba pricekati Amazon i nakon 29.03. naruciti kod njih... stize za par dana, postarina ce biti vjerojatno manja... ili opet nazvati nekoga u zg (Menart?), otici na Kajzericu, ispasti čudak i ostaviti im 1000kn za neki tamo Pearl Jam box setStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Select your country from the list below. Not available in other countries.
Argentina go
Australia go
Austria go
Belgium go
Brazil go
Chile go
China go
Cyprus go
Czech Republic go
Denmark go
Dominican Republic go
Finland go
France go
Germany go
Greece go
Hong Kong go
Ireland go
Italy go
Japan go
Latvia go
Lithuania go
Luxembourg go
Mexico go
Netherlands go
New Zealand go
Norway go
Philippines go
Poland go
Portugal go
Puerto Rico go
Singapore go
Slovakia go
Slovenia go
South Africa go
South Korea go
Spain go
Sweden go
Switzerland go
Taiwan go
Thailand go
United Kingdom go
Da ovo je link za International Orders i to su sve zemlje.
Ma brine me što piše da se samo preko 10c može naručiti, misliš da će ipak biti Limited Edition Box preko Amazona ili nekih drugih linkova???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Santos L. Halper wrote:
C2V3N wrote:
Santos, any news about us, non-listed? Croatia, Serbia, Bosnia, Israel etc...
maybe you can arrange something so we can order US/CAN version from 10C
as soon as we figure something out, we'll let everyone know.
thanks for your patience.
slh
Stari Tomo je isto zabrinut na porch-u
valjda će se 10c dogovorit i riješit ovu kardinalnu greškuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ljudi, nemojte se zaletavati!
imam dobre kontakte u hrvatskom distributeru, i čim mi jave okvirnu cijenu za ovaj set, a garantiram da će biti puuuno manja nego što bi itko prošao s naručivanjem s amazona, a kamoli tencluba, možemo poslati svoje narudžbe.
kao što siljo kaže, taj set bi pokupili na njihovom skladištu, što znači da bismo bili oslobođeni i trgovačke marže.
ja sam tako prošli put naručivala, i ne samo da me jeftinije ispalo, nego sam dobila set prije nego što je tenclub uopće slao u europu (jako čudno, jel').
0 -
Dirty Frankk wrote:Ma brine me što piše da se samo preko 10c može naručiti, misliš da će ipak biti Limited Edition Box preko Amazona ili nekih drugih linkova???
rekao bih da ce biti... Vs i Vitalogy albumi su jos uvijek snimani za Sony (Epic) i tesko da ce 10c imati ekskluzivu na Limited Edition... sigurno ce biti i u retail stores.. no tko zna kakav su deal slozili...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
elcielo wrote:ljudi, nemojte se zaletavati!
imam dobre kontakte u hrvatskom distributeru, i čim mi jave okvirnu cijenu za ovaj set, a garantiram da će biti puuuno manja nego što bi itko prošao s naručivanjem s amazona, a kamoli tencluba, možemo poslati svoje narudžbe.
kao što siljo kaže, taj set bi pokupili na njihovom skladištu, što znači da bismo bili oslobođeni i trgovačke marže.
ja sam tako prošli put naručivala, i ne samo da me jeftinije ispalo, nego sam dobila set prije nego što je tenclub uopće slao u europu (jako čudno, jel').
Ajde super, javi kad doznaš cijenu jer nikako mi se neda plaćati ovu poštarinu pa onda još i carinu.
aj molim te, sad sam se sjetio kad ih već pitaš za VS+Vitalogy Limited Box pitaj imali šanse da dobiju ili naruće Live on Ten Legs također.
ThanxCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
da pozdravim ekipicu
vidim da nas ima dosta u redu za ovaj boxsamo ne znam kako ce to izdrzati moj novcanik
elcielo wrote:ljudi, nemojte se zaletavati!
računajte i na meneone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Gordan: Hebi ga, ja sam se zaletio, prije nego što sam došao pogledati što se piše na forumu. Kaj je najbolje, imam i ja neke veze u Menartu, ako su oni distributeri
Preko 10c sam uzeo boxset sa CD-ovima (Vs., Vitalogy i Boston live). Unutra ima sve što me zanima. Može li biti jeftinije od 30 USD (ok, 40 sa shippingom) kod nas? Lovu su uzeli, pa sad ako ne pošalju, imat će posla sa mnom
:twisted:
0 -
na mene također računajte za akciju pričekaj-pa-probaj-ubost-jeftinijeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
INmusic lineup se zahuktava... Grinderman.. me like
a priprema se i ljetna romantika... Jack Johnson 26.07. u Puli...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
još nisam dobila informacije o cijeni deluxe seta. naime, sony je objavio cijenu samo za trostruki album, s release dateom 28.3.
javim čim saznam nešto konkretnije.
i sori niko, zaboravila sam pitati o LOTL, budem.0 -
elcielo wrote:još nisam dobila informacije o cijeni deluxe seta. naime, sony je objavio cijenu samo za trostruki album, s release dateom 28.3.
javim čim saznam nešto konkretnije.
i sori niko, zaboravila sam pitati o LOTL, budem.
Hvala Ana !!!
Ja sam dobio mail od Santosa da do daljnjega nema ništa za nas Hrvate...u banani smo, još je napisao da je to isključivo deal PJ i Sony da ne bi trebalo se pojaviti na nekim drugim mjestima :(
Ništa čekamo do daljnjega, ja imam još jednu opciju, jedan amer od mugs ekipe se ponudio da kupi box i pošalje mi ga samu tu opciju čuvam za kraj ako baš ne bude drugog izbora.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Ja sam dobio mail od Santosa da do daljnjega nema ništa za nas Hrvate...u banani smo, još je napisao da je to isključivo deal PJ i Sony da ne bi trebalo se pojaviti na nekim drugim mjestima :(
vidjet ćemo ovih dana, primili smo potvrdu za narudžbu ali još nemamo konfirmaciju da je ''processed''...
u goodsima uredno imamo evidentiranu narudžbu, kao i svaku drugu...
btw. uzeli smo DELUXE - vi želite kupiti SUPER DELUXE? vidim da tu postoje restrikcije...0 -
Gordan: Kad smo već kod Super Deluxea, jedan je danas stigao u Samobor
Svega tu ima. Sve u svemu, very nice.0 -
_annie_ wrote:Gordan: Kad smo već kod Super Deluxea, jedan je danas stigao u Samobor
Svega tu ima. Sve u svemu, very nice.
Sweet :-P
Moram to ovaj mjesec naručiti, neču sa Universal-a jer se svi nešto žale na njih, vjerovatno onaj drugi link What Records.
Gdje ste ga vi naručili??
Meni je danas stigao poklon od mugsića (tako moja Iva zove ekipu koja je dobila PJ šalice na porchu)
Ames oldtimer poster iz 98
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/1655
very happy :P
a Ivi su poslali lijepu srebrenu ogrlicu na dva srcaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Gordan: Baš lijepo od mugsića, a šta jes jes, zaslužili ste
Mi smo svoj naručili od Universala. Malo je dugo trajalo, ali stiglo je, i nismo platili carinu.
0 -
Molim vas link(ove) na to, jer ja nisam uopce u toku...I ja zelim naruciti jer vidim da ima svega"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
ludi ste ko puške svi od redaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
cropdustress wrote:Molim vas link(ove) na to, jer ja nisam uopce u toku...I ja zelim naruciti jer vidim da ima svega
Gordan: Evo linka za sve koji su propustili prvi val, a mozda su pozeljeli imati ovaj Super Deluxe Box u kolekciji. Jos nije kasno.
http://store.universal-music.co.uk/restofworld/artists/pearl-jam/icat/pearljam/
Inace, ako niste vidjeli, na stranici se pojavio link za preorder Super Deluxe boxseta Vs./Vitalogy sa samo dva moguca izbor za dostavu: US/Canada i International. Brijem da tu pripadamo i mi.0 -
Hm...60 eurica. Ok. malo cu razmisliti. Cini se super paket...ovi mini posteri u boji bi mi super pasali na zid. Ova druga dva imam. Da li su svima isti mini posteri ili je random u svakom boxetu?"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music