*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Options
Comments
-
helllóóóóóóóó
na végre! üdv újra!
és mi ez a madárcsipogás Európáról??? Egy újabb PJ turné???
Vagy "csupán" Ed bátyánk repül végre errefelé?
Választhattok, mert én mindkét koncertturnéval külön-külön is kiegyeznék!;)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Megyünk Londonba???stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
jaj, nekem nem jó az időpont és eggyel nem érném be...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
merthogy végül kiderült:
PEARL JAM TURNÉ LESZ EURÓPÁBAN!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
nekem kb az összes időpont SZ*R - viszont valami legyen mert az lehetetlen hogy itt vannak és egyszer sem .........
mi lesz, hogy lesz, ki merre...?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
én a nagy kapkodásban
Rotterdamot
és
Berlint
választottam!
Az időpontok nekem sem túl szimpatikusak és a kevés koncert is őrjítő, mert pl. Bécs/Prága simán jó lett volna, ha már Budapest megint nincs a látószögükben, de ez van... a semminél ez is több!
PJ 2009! Yeah!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
IGEEEEEEEEEEEENNNNN
Rotterdam és Berlin Ricsárddal!!!!!!
Még egy Londonon gondolkozom, de lehet oda még jegyet kapni egyáltalán ??????????1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
most néztem meg a Wizzairt Bp-London-Bp 54.000 és 17-én kellene menni, mert 18-án este ér oda a gép.....hát ez kicsit sok.....1996: Budapest
Linda is jelentkezett PM-ben, de valamilyen rejtélyes módon nem tud beírni ide a mi 2.0 verziójú topikunkba. Ő sem hagyja ki a túrát!!!
Ez az gyerekek, becsüljük meg ezt a 4 exkluzív koncertet! Én első felindulásból mindegyikre elmentem volna, de most meg egyéb okok miatt kellett meghúznom a határt...egy hónapja még én sem gondoltam volna, hogy - bár semmi extrát nem terveztünk a nyárra -, végül 2 hónap nyári nyugalmi állapotot követően augusztus közepén 1 héten belül 2x is fogom látni a U2-t és 2x a PJ-et...;) Ismerve önmagam: bőven jó ez így, és nem szabad még tovább halmozni az élvezeteket, jó lesz ez így:)
De azért remélem találkozunk valahol az úton, ha már egy magyar találka nem jön össze!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Nem tudom, egyedül csak én kaptam sírógörcsöt, amikor megláttam, hogy ez az európai turné 4, azaz NÉGY helyszínből áll és azok is a világvégén vannak hozzánk képest? ... Hát, vazze ... Ekkora szopacsot ... Pár éve azért még nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel (mármint hogy hol lépnek fel ... csak európa legyen), de most valahogy semmi sem mozdult meg bennem ... De aztán a haverommal értékeltük a helyzetet, és úgy néz ki, hogy a berlini bulira csak összekapjuk magunkat ... A héten majd véglegessé válik a dolog ... Már csak azért is, mert szombaton akkor be kell ruházni azonnal a jegyekre ... Hmmm ...1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Hű ... Most nézem, hogy még Ten Club-os jegy is kapható Berlinbe ... Na, akkor asszem gyorsan rövidre zárom a dolgot ...1996: Budapest
WOW !!!!!! de jó akkor talizunk Berlinben az első sorban!!!!!1996: Budapest
Seri wrote:Nem tudom, egyedül csak én kaptam sírógörcsöt, amikor megláttam, hogy ez az európai turné 4, azaz NÉGY helyszínből áll és azok is a világvégén vannak hozzánk képest? ... Hát, vazze ... Ekkora szopacsot ... Pár éve azért még nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel (mármint hogy hol lépnek fel ... csak európa legyen), de most valahogy semmi sem mozdult meg bennem ... De aztán a haverommal értékeltük a helyzetet, és úgy néz ki, hogy a berlini bulira csak összekapjuk magunkat ... A héten majd véglegessé válik a dolog ... Már csak azért is, mert szombaton akkor be kell ruházni azonnal a jegyekre ... Hmmm ...
bár azt hiszem én még egy Londont is bevállalok :oops:1996: Budapest
Seri wrote:Hű ... Most nézem, hogy még Ten Club-os jegy is kapható Berlinbe ... Na, akkor asszem gyorsan rövidre zárom a dolgot ...
Ez az! :P
Úgy néz ki, hogy Laci, Geri és Ákos is jön velünk Berlinbe, úgyhogy szép lassan együtt lesz a bécsi és katowicei magyar kontingens!
SailorOrsi?
Zsuzska?
Linda?
és a többiek??? :oops:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
shinning wrote:Igazából én még fel sem fogtam, hogy mi történik....nem gondoltam volna, hogy még ebben az évben Európában fellépnek...nézegetem Eddie barátunkat, hogy hol tudnám azért meglátogatni, mert már nem bírom.....és erre tessék....kapok egy SMS-t Ricsárdtól, (mikor is szerdán?) hogy Rotterdam és Berlin... :shock: és már szombatra mindent el is intéztünk
bár azt hiszem én még egy Londont is bevállalok :oops:
Ugye nem kérdés, hogy én is mennék, de tudod, hogy most nem tehetem...és ha kibickedhetek...ne hagyd ki szerintem se!!!!!!!!!!!
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Fakk, egyedül én nem megyek sehova?????? :shock:stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
GyöngyLekvár wrote:Fakk, egyedül én nem megyek sehova?????? :shock:
Én végre ma megkaptam a berlini jegyekről a visszaigazolást (de fasza volt, hogy a vásárlás utolsó lépésénél valami szerver errort dobott ki a gép a képernyőre) ... Így jöhet az újabb kaland ...1996: Budapest
egyrészt igencsak válság van itt a házam táján, másrészt pont a "turné" (nevetséges ez a 4 dátum!!! :evil: ) hetében kell újra elkezdenem dolgozni, és színházi évadnyitó fesztivált szervezni :(stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
Először is személy szerint őszintén sajnálom, hogy nem lesz teljes a "bécsi/madridi" csapat augusztus közepén!
Orsi és Gyöngy: nélkületek bizony NEM lesz teljes a csapat, ez tuti (!), de PRÓBÁLJATOK :( vígasztalódni azzal, hogy EZEK a bulik most 2009-ben ugyanazt a funkciót töltik be, mint 3 éve az a bizonyos igen exkluzív Astoriabeli őrület, amin a TÖBBSÉG nem vett, nem vehetett részt, bármennyire fájt is miatta a szívünk!
:idea: Belátható, EZ MOST CSAK A KEZDET, hiszen jön az új lemez, meg egy Cameron Crowe film, és mindezt egy rendes, felpörgetett, minden extrával ellátott turné követi szerte Európában: Skandináviában, Kelet-Európában, Itáliában, a Benelux államokban és hm...végre egy magyar településen remélem:)!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
:-)
hát nagyon remélem :twisted:
bár Orsi szerintem most teljesen más dolgokkal van elfoglalva ugyebár...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music