Pearl Jam in Zagreb!

Options
19839849869889891290

Comments

• Sretan Božić svima i sve najbolje

I sad jedna važna vijest:
    Najvjerojatnije ćemo uskoro imat' snimku koncerta iz Zagreba

• I sad jedna važna vijest:
    Najvjerojatnije ćemo uskoro imat' snimku koncerta iz Zagreba

To je lijepa vijest, javi kad bude ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Annie & Gordan: Svim "freakovima" dobrog ukusa i dobre volje, gdjegod oni bili, želimo sve najbolje u ovo doba godišta. Jedva čekamo vidjeti video uradak iz Zagreba. Ako su mu trebale četiri godine da se stvori, onda mora biti nešto posebno. :D
  • Nažalost čini mi se da ništa od toga, bar još neko vrijeme. Traži 1500 dolara za snimku
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: kaj je to onaj neki TeamDZ? Jer ako je, mi smo ih prije par godina isto tražili da nam daju snimku...pa smo žicali jednog Kanađanina koji je isto poznati trader da ga pita - i frajer nije nikome htio dati. A ako ju sad prodaje, mašala. Neka mu je...ako je po toj cijeni, možemo bez nje...
    Pojavit će se snimka već nekad negdje...kad, tad. A tebi hvala na trudu WWPJ!
  • Ovo je neka nova snimka. Snimano je sa Stone-ove strane. Ima na youtubeu Last Exit
  • _annie_
    Ovo je neka nova snimka. Snimano je sa Stone-ove strane. Ima na youtubeu Last Exit

Gordan: Pogledao sam i nisam ostao impresioniran. Mislim, kvaliteta snimke je super, ali kadar je monoton. Ne mozes vidjeti publiku, tu i tamo se snimatelj potrudio malo koristiti zoom i to je to. Definitivno ne vrijedi ni 150 dolara, kamo li 1500.
  • Alo ekipa, koje zatišje pred Novu Godinu :lol:
    Imali kakvih uzbudljivih planova za tu večer?
    Ja se nadam da ću ostati na kauću sa svojim daljinskim nije mi do nikakvih skakanja na minus temperatuti ovdje u Rijeci :lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Alo ekipa, koje zatišje pred Novu Godinu :lol:
    Imali kakvih uzbudljivih planova za tu večer?
    Ja se nadam da ću ostati na kauću sa svojim daljinskim nije mi do nikakvih skakanja na minus temperatuti ovdje u Rijeci :lol::lol:
    Niko! Javi se! Na FB sam ti slala poruku, a nemam tvoj broj moba. Moramo sredit nesto...citaj fb.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Molim vas da mi netko napise ili posalje broj Nikovog moba...Trebam prilicno hitno. Hvala.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Molim vas da mi netko napise ili posalje broj Nikovog moba...Trebam prilicno hitno. Hvala.

pm sent :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    evo da pozdravim cijelu ekipu s mjesta zlocina iz 2009. :)

u berlinu je danas uber toplo, negdje oko nule, snijeg (kojeg ima do pola metra) se pocinje topit :)

ekipa zahvaljuje jos jednom ivi sto je kontaktirala frendicu koja nam je iznajmila stan, sve je super ;)

zabavite se veceras iz sve snage pa se izljubimo sutra :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Evo da i ja izronim malo i javim se napokon. :oops:
    Prvo, pozdrav svima ma gdje bili, a vidim da nas ima po europi :)

Niko, nije ti losa ta ideja s kaucom i daljinskim, s tim da bi daljniski mogo bit i od cd playera ;)
    Bas si jucer navecer slusam Pistoiu 2006, i mislim si...pa zapravo bi super bilo provest novu godinu jednostavno uz PJ .... i pivu :) Al vjerojatno danas ipak idem do trga na Stereo MC's

Svima dobru zabavu veceras zelim, hrpu veselja i dobre muzike!
  • _annie_
    Gordan: Mislim da mogu tipkat i u Anicino ime.

Zelimo vam svima skupa zdravlja, zelimo vam barem Edov solo u Europi, ako vec ne zele dolazit svi skupa k nama i jos puno dobrih koncerata na kojima cemo se svi skupa dobro proveseliti.

Vidim da sam se prvi probudio :D , a nadam se da nitko osim mene nije morao vec od 8 ujutro raditi. :( (za to sam si djelomicno i sam kriv)
    E, pa kad se svi probudite, recite mi sto mislite o novotariji Ten Cluba. Jeste li Analogni ili Digitalni Fan? Ja mislim da cu uspjeti natjerati Anicu da bude Analogna :D:mrgreen:
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Sve najbolje vam zelim divni ljudi!!

Sto se tice 10c recesijskog izdanja, mislim da cu (p)ostati Digital user, samo zbog ljubavi prema Joy Divisionu. :D
    Bootleg, hard cover Deep i majica, za 25 dolara vise. Nije lose, ali ipak mi je Digital opcija sasvim dovoljna.
    Death or glory!

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ej ekipica, svima nam sretno bilo! :)

ja sam analogac - pare nikad nisam znala štediti... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ja sam totalni analogni freak i maglu bi mi mogli prodati u paketu ja bi je kupio ;)

Čitao sam malo kako se ameri žale na podjelu 10c kako to nije u redu i ostala sranja, kako 10c zarađuje previše para na fanovima...pa nisu oni neka ne profitabilna udruga nego firma koja mora zaraditi lovu.
    Što se mene tiće mogli bi zarađivati i puno više jer goods-i su večinom prazni.
    Neko je stavio listu stvari koje Metallica fanovi dobijaju i stvarno je impresivna prema našem 10c

* Tickets and Meet and Greet Passes
    * Members only shows (over THIRTY shows since 1995)
    * Exclusive contests -- for example:
    -- passes to the Metallica HQ to listen to albums before they are released
    -- passes to participate in a band radio show hosted by Dave Grohl
    -- tickets to launch parties of new albums at HQ where Metallica performed for the winners
    -- in 1998, eight fan club members go on tour with the band and get their own tour bus -- fuck yeah!
    * FOUR times a year a 48 page glossy full colour magazine with inside info, answering letters (FOUR times a year)
    * Metallica Club only t-shirt
    * Free prizes (autographed materials, band instruments, parts of James' car used in video)
    * Personalised membership card
    * Printed autographed band picture
    * Introductory letter from the band
    * Members only website
    * A "fan can" every few years -- a paint tin full of cd, video, rare t-shirt, and a trinket

Not bad at all :shock:
  • emjot
    emjot Posts: 2,722
    Ja sam totalni analogni freak i maglu bi mi mogli prodati u paketu ja bi je kupio ;)
    This is fun,i can totally undersand what you're sayin' (well,80%of that 8-) ). I tried before and i could understand a few words only,but this sentence looks more like in czech,and i have a czech friend,and i was just like :shock: i can understand THAT! :o:lol::lol::lol: (i'm from Poland btw ;) )

P.S. Sorry to interrupt your discussion 8-):lol:
    PJ * 2010 * Belfast * 2012 * Manchester 1 * Manchester 2 * Berlin 1 * Berlin 2 * 2014 * Amsterdam 1 * Amsterdam 2 * Berlin * Leeds * Milton Keynes *
    EV * 2012 * Manchester * London 1 * London 2 * 2017 * Dublin * Cork *
  • jurasica
    em jot wrote:
    This is fun,i can totally undersand what you're sayin' (well,80%of that 8-) ). I tried before and i could understand a few words only,but this sentence looks more like in czech,and i have a czech friend,and i was just like :shock: i can understand THAT! :o:lol::lol::lol: (i'm from Poland btw ;) )

P.S. Sorry to interrupt your discussion 8-):lol:

no worries... we love these kind of interruptions... :) HNY to polish PJ freaks!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    e, a ovo kaj si napisao za metaličarske fanove, ne vjerujem... to mi je nevjerojatno da je istinito ili su ovi naši totalno u banani glede toga... za onakva članska prava ja bi bez beda davala $100 a možda i više... :lol: bez obzira, veselim se novostima vezanim uz naš fan club i barem se desio neki napredak! ihaaaa! :D

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!