Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
carevi i carice, niko i iva, ja se ispričavam što je ovo ispalo malo na naglo... ima precjednik pravo, ali opet, svi smo mi ljudi sa svojim manama i vrlinama, pa ću ja i dalje navijati da ih ti baciš u ilegalnu prodaju kako bih si ja mogla uljepšati kuhinjske ormariće i ispijanje čajeva i kavica napraviti još ugodnijima.... eto, onako od srca...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
_annie_ wrote:Nego, glede shippinga i placanja: jesi li razmisljao to napraviti preko paypala. Anica se bolje kuzi u to, ali mislim da je izvedivo da ti svi uplate lovu na racun, a ti onda s tog racuna platis troskove shipinga.
prva navijam za promjenu tog glupog pravila, ali uzalud mi trud...0 -
Nisam ni ja mislio da će Iva pristati raditi toliko puno šalica
ali eto još jedan dokaz koliko ona podržava ovo PJ ludilo, ženica za 5
Ništa od PayPal-a, to i jest cijeli problem jer kod Hrvata samo možeš poslati lovu a ne i primiti, totalni shit :twisted: možda će se ova situacija promjeniti tek sljedeće godine.
A da stvar bude još bolja trenutno se ništa ne može poslati u USA poštom, ne primaju pakete koji su teži od 450grama tako da mora biti neki courier servis tipa UPS, DHL i sl.
Uglavnom totalni nered...CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
jurasica wrote:carevi i carice, niko i iva, ja se ispričavam što je ovo ispalo malo na naglo... ima precjednik pravo, ali opet, svi smo mi ljudi sa svojim manama i vrlinama, pa ću ja i dalje navijati da ih ti baciš u ilegalnu prodaju kako bih si ja mogla uljepšati kuhinjske ormariće i ispijanje čajeva i kavica napraviti još ugodnijima.... eto, onako od srca...
Mogao bi se obogatiti na raćun PJ šalica ali vjerovatno bi me izbacili iz 10ca to je ipak prevelika cijena...to ni Master Card ne može nadoknaditi
Mene to veseli a vidim bogami i IvuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gordan: OK, PayPal u Hrvatskoj smo odbacili. A tvoji talijanski prijatelji? Ili, ako ne ide ni tako, mogu li tebi ljudi uplacivati lovu na kreditnu karticu? Znam da ducani mogu, ali nisam siguran mogu li fizicke osobe. Ideas, ideas...0
-
_annie_ wrote:Gordan: OK, PayPal u Hrvatskoj smo odbacili. A tvoji talijanski prijatelji? Ili, ako ne ide ni tako, mogu li tebi ljudi uplacivati lovu na kreditnu karticu? Znam da ducani mogu, ali nisam siguran mogu li fizicke osobe. Ideas, ideas...
Ništa od Italije tamo bi se paket izgubio odmah nakon granice, talijanska pošta je katastrofa.
Ne može ni kartica jer ne smijem to raditi preko firme a da svak ide slati pare na tekući koštala bi ih doznaka više nego sve tako da i to ne ide.
Jedna od opcija je da se lova uplati na nečij PayPal račun da on skupi svu lovu i da mi ih prebaci odjednom na devizni tekući, to je za sada plan B, a plan A je da ovaj amer koje se ponudio za pomoć nađe povoljnu ponudu od nekog UPS ili sl. i da ih pošalje da uzmu paket kod mene.
Veselo u glavnom, svaku većer idem spavati i razmišljam wtf nowCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
svaka čast niko, to se zove duh prijateljstva i božića
znam da bi sve htio da ispadne super, al šta ne možeš jednostavno objasnit na tom threadu situaciju i odmah će ti se naći ne jedna, nego šezdeset i jedna ideja kako to napravit.. naravno, spomeneš da ne želiš primati nikakve novce, nego samo da se nađe način za dostavu, i jedini novci koji se mogu uplaćivati su oni za troškove puta.. čisto kao prijedlog.. kao da nije dovoljno što se razbijate izrađujući ga.. dobar menagement skriva se u delegiranju
i izgleda da ću se ja morati zaletiti do bijele kuće po svoj primjerak što prije.. prije nego završi negdje na tajlanduOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Uh...nisam skuzila da ti to dijelis jos uvijek. Svaka cast, al to sa shippingom rijesi, jer ima tih salica dosta i to kosta...
Ja idem u USA tek u 3.mjesecu, sumnjam da bi ljudi toliko cekali. U Australiju idem za mjesec dana pa vidi ako hoces da ti stogod dole nosim."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Jedna od opcija je da se lova uplati na nečij PayPal račun da on skupi svu lovu i da mi ih prebaci odjednom na devizni tekući, to je za sada plan B, a plan A je da ovaj amer koje se ponudio za pomoć nađe povoljnu ponudu od nekog UPS ili sl. i da ih pošalje da uzmu paket kod mene.
Ako ti bude trebala pomoc oko plana B - slobodno se javi.0 -
super su salice! izaberi jednu, sigurno ces pogoditi
danas mi vrag nije dao mira pa sam kupio karte za The National u Berlinu, 25.02.2011. :geek:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
cropdustress wrote:Ja idem u USA tek u 3.mjesecu, sumnjam da bi ljudi toliko cekali. U Australiju idem za mjesec dana pa vidi ako hoces da ti stogod dole nosim.
Za amere je to kasno ali možda...možda ako bude kojih par šalica za Oz u prvom mjesecu ti se javim, ne želim još razmišljati o drugoj turi šalica ali vidjet ćemo kako če se stvar odvijati.
thanks Sidsiljo wrote:super su salice! izaberi jednu, sigurno ces pogoditi
danas mi vrag nije dao mira pa sam kupio karte za The National u Berlinu, 25.02.2011. :geek:
Berlin - The national - super :thumbup:
Nego tebi sam još dužan šalicu, kad te nije bilo na meet up, ne brini naći će se koja viška pa je stavim sa strane.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Berlin - The national - super :thumbup:
Nego tebi sam još dužan šalicu, kad te nije bilo na meet up, ne brini naći će se koja viška pa je stavim sa strane.
thnx! :thumbup:
ali nisi ti meni nista duzan... ja sam se duzan pojaviti kad mi netko nosi salicu.. drugi putStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: kod nas su bile ostale dvije šalice, jedna je plava i sad pripada masnom, a druga zelena i Niko je bio spominjao da bi bila za Ranka. pa eto Ranko ako ju želiš javi se paji.0
-
pajo wrote:Iva: kod nas su bile ostale dvije šalice, jedna je plava i sad pripada masnom, a druga zelena i Niko je bio spominjao da bi bila za Ranka. pa eto Ranko ako ju želiš javi se paji.
fino! jos je i zelena! :P
javim se paji, thnx!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
nemreš vjerovati, pored svog ovog gunđanja, kod vas je još bio višak šalica... koje zapravo nisu višak...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Iva: pa da, ove naše smo stvarno jako teško podijelili...ali sad su napokon sve podijeljene, kod nas su za preuzimanje sad još samo četiri - dvije za tebe (Sintijina zelena i tvoja crvena), plava od masnog i zelena od Ranka.0
-
ja sam u zadru jos danas, pa kad se vrnem u zg, javim se i skocim do bijele kuce po svoj primjerak
woohooOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Iva: sad sam vam svima rekla da se javite paji, a pajo bolestan ko' pseto i kuri 39,2. Tak da se javite meni odmah pa vam dofuram salice ili paji za par dana, kad dodje k sebi.
thnks!
0 -
Thanks Anici i bijeloj kući kako to masni kaže na PR -u
na mugs threadu
...i da nam presjednik ozdravi što prije !CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Thanks Anici i bijeloj kući kako to masni kaže na PR -u
na mugs threadu
...i da nam presjednik ozdravi što prije !- naravno da nikad nisam pročitala politike foruma pa nemam pojma što je ok, a što previše...
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads