Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
_annie_ wrote:_annie_ wrote:mi smo, nakon što nas studijski albumi nisu previše zapalili, slušali neki boonaroo live i to nam se svidjelo. meni su baš ti puhači odlični, iako sam vidjela da je jutarnji u recenziji (čadež?) napisao da bi umanjio doprinos puhača nauštrb klavijatura :?
btw. što ovi čekaju s objavom??? :ugeek:
Gordan: Kakav Cadez pobogu?! Pa gdje tebi muz radiAli, Dragas, Cadez, sve je to isto
dajte to doma raspravite!!!
nego, moram objaviti da ni ja više nisam djevica...upravo kupila 2 postera... nadam se da me neće uzeti...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
_annie_ wrote:Gordan: Kakav Cadez pobogu?! Pa gdje tebi muz radi
Ali, Dragas, Cadez, sve je to isto
ok, zapravo i znam da je dragaš, ali ovo je bilo pisano pred nadzorni, tako da su mi misli bile podijeljenejurasica wrote:dajte to doma raspravite!!!
nego, moram objaviti da ni ja više nisam djevica...upravo kupila 2 postera... nadam se da me neće uzeti...
a glede postera, moj dragi je krenuo umjereno ali ne znam kako će se sada oduprijeti porivima da nastavi kolekcionirati :ugeek:
ali, ok, nije da ima puno drugih poroka0 -
_annie_ wrote:
a glede postera, moj dragi je krenuo umjereno ali ne znam kako će se sada oduprijeti porivima da nastavi kolekcionirati :ugeek:
ali, ok, nije da ima puno drugih poroka
Jedan ali važan porokne znam što bi bez njega
A jurasica koje si postere kupila??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
@gordan. baš ti je dobar ovaj tekst o ciboni u današnjem jutarnjem... došlo mi je da i ja odem na slijedeću tekmu...
a kad smo kod tvog kolege dragaša, njegov tekst me potaknuo da odem poslušati tog nekog antonya hagarty i fakat mi je dobar...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Dirty Frankk wrote:Jedan ali važan porok
ne znam što bi bez njega
A jurasica koje si postere kupila??
dublin i veneciju!ihaaa!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Jutros sam dobio mail od Brad Klausen-a gdje potvrđuje da je zadnji poster PJ - BridgeSchool potpisan od Ed-a
:crazy: :thumbup: :P
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Jutros sam dobio mail od Brad Klausen-a gdje potvrđuje da je zadnji poster PJ - BridgeSchool potpisan od Ed-a
Zaaakon!0 -
Slučajno sam naletio na ovu Ed-ovu pjesmu...nikad čuo prije :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=BsWAMu7O ... re=relatedCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
kupio frend s posla ukulele
pada mi na pamet par pjesama koje bi se dalo naucit za svirat
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Dirty Frankk wrote:Jutros sam dobio mail od Brad Klausen-a gdje potvrđuje da je zadnji poster PJ - BridgeSchool potpisan od Ed-a
0 -
Napokon dugo očekivana vijest od koje baš i neću imati neke koristi osim ako ED ne izbaci koji boot, što ne bi bilo loše
a nadam se i dobrim posterima :ugeek:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Ne spava mi se pa surfam po youtube i ovo sam našao
http://www.youtube.com/watch?v=D-Eb87hd ... re=related
za umrijet od smijehaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Napokon dugo očekivana vijest od koje baš i neću imati neke koristi osim ako ED ne izbaci koji boot, što ne bi bilo loše
a nadam se i dobrim posterima :ugeek:
Gordan: Je li jos netko, osim mene, razocaran :( Pobogu, kog ce vraga sam Tamo Dolje, osim kaj ce moc surfat do mile volje.I naganjati Godzille
Ovaj video uradak je stvarno presmijesan, u stilu Bore Leeja, iako znam da ce zenski dio populacije (barem kod mene doma
) sliniti nad mladim Edom.
0 -
sva puna entuzijazma nazvala dragoga s pitanjem: idemo u sidney???
a on u duhu posta, razočaran :roll:
zaprijetila sam mu da ću otići s nekim drugim...
tamo ionako nismo bili, a želimo ići :(0 -
Meni je nekako drago da on ide dole
..Iako mislim, da, kad se vec odlucio nastaviti solo turneju (pretpostavljam ITW materijala) pitanje vremena je kad ce se uputiti na neku mini euro promociju. Samo nek stoje oni mirno jos koji mjesec, rebalans proracuna je u tijeku.
Death or glory!0 -
frend mi se nedavno vratio s bornea i rekao je da su jako povoljne karte od air asia koji voze iz londona sve do australije :shock:
tako da, ako netko bude dovoljno lud..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
http://www.youtube.com/watch?v=06YSwfT5M_c
osim sto je jedan od boljih nothingman singalonga u galaksiji, poslusati pricicu iz Njemacke nakon pjesmeDeath or glory!0 -
Iva: evo vratili se s The Nationala u Brixton Academy pa cu ja odmah ukratko, a pajo onda moze sutra udugo.
Sto reci, momci su spektakularno sjajni i stvarno nevjerojatno fenomenalno sviraju. I Matt, barem meni, ima nevjerojatan glas - Lucky You danas mi je bila najblize sto sam dosla plakanju na koncertu nakon Thumbing My Way u Zagrebu.
A kako sve to znam - e pa zato sto se publiku nije culo uopce uopce. Osim na par stvari, a i onda samo na dijelovima pjesama. Vanderlyle su izveli tako tiho da se cak Matt izvrsno cuo, a mi smo bili negdje cca u 5-6 redu.
A zasto je bitno u kojem smo redu bili - e pa zato sto se iz tog reda jako dobro vidi golemi ZAGREB REMEMBERS znak kad ti ga precjednik zapici u facu.Pa su vam tako svima mahuli i blizanci, kojima smo prvima pokazali znak i cija su se lica razvukla u ogromne osmijehe, a kasnije vam je mahnuo i Matt i jos je i malo prstom upirao u nas Hrvate. Tak da ono, ako su ikako i mogli zaboraviti Zagreb, a znamo da nisu, sad bome sigurno nece.
Sad odosmo presretni spavat!
Karte za Arcade Fire jos uopce nemamo, ali recimo da se nadamo da cemo sutra ipak nekako uspijeti doci do njih...duga prica, zasad se jos uvijek nadamo sa sretnim zavrsetkom...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music