Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Rijeka wrote:A gledam malo ove nocne tramvaje pa sam zbunjen. Izgleda da cu trcati do kolodvora.
Ima li mozda koja dobra dusica da nakon koncerta prolazi kraj autobusnog kolodvora, pa da me baci do tamo kako bi mirno stigao na bus u 01:15?
Gordan: Mislim da ce biti vise dobrih dusica, sto je jos vaznije, motoriziranih, tak da ne bus ostal u ZagrebuEDIT: Jedino ak nas nacionalci ne pocaste sa set-listom 40+ pjesama, pa koncert zavrse u pola 2
Madison it is! Sve vas ocekujem tamo u 19.00. Sharp!0 -
Haha, zakon ste ljudi. Ma ostao bih ja rado u Zg-u, ali se nadam stici na taj bus jer ujutro imam Secret Meeting kod zubara i lijecnicki tako da bih u slucaju nekakvog 'The National wannabe Mansfield 2003 with acoustic preset' eksperimenta
morao otkazati zubara, a to ne zelim bas. Sve za aquafresh osmijeh!
Inace, molim lijepo, vas domaci gradski prijevoznik ima sasvim posteno i pristojno slozen i objavljen raspored prometovanja, kako dnevnog, tako i nocnog.
http://www.zet.hr/tramvaj.aspxDeath or glory!0 -
Ja isto imam mjesta u stanu i jos ne znam dal cu na isti bus za doma ko i VIktor ili cu prespavat pa ujutro doma..nekako bih radije odmah zapicila, jer sutra se radi itd... Ajde vidimo se uskoro, valjda cemo vas nac"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
bilo bi ludo da otvore sa sometimesOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ajme nebi imala niš protiv gorenavedene setliste
Tenks na potvrdama o lokacijama i vidimo se večeras u svakom slučajujupi!
0 -
To kakav je show jucer bio najbolje su srocili sami momci:
https://twitter.com/the_national/status ... 15492147200 -
Pametnome dosta.. Ja sam još bio malo odozada, s lijeve strane tonca, tako da se sve čulo odlično i jednostavno se uvijek naježim kad čujem toliko singalonga i pljeskanja rulje.. a na daughters i slow show sam se skoro rasplakao..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
onaj akustični završetak koncerta (btw, kad sam gledala prijašnje setliste i vidjela riječ "acoustic" nisam ni pomislila da misle doslovno LOL) je stvarno nešto fantastično, pa usudila bih se reći, u rangu s paljenjem svjetala i "yellow ledbetter".
cijeli dan mi je na repeatu ova divota:
http://www.youtube.com/watch?v=550C_RG6kBI
bilo mi je super vidjeti vas sve nakon dugo vremena, i sad vidim da, zahvaljujući mađarskoj carini, nije bed što nisam mogla do madisona.
e, i hvala na super iznenađenju u vidu iskaznice, i molila bih neku pozadinsku priču iza svega (ako je ima), i objašnjenje na koju foru je baš meni, usred živih nam predsjednika i prve dame, pripala čast da nosim broj 1?0 -
viewtopic.php?f=5&t=143444&start=240
just now i realise whos the winner..one of your group...awesome..."...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
elcielo wrote:
e, i hvala na super iznenađenju u vidu iskaznice, i molila bih neku pozadinsku priču iza svega (ako je ima), i objašnjenje na koju foru je baš meni, usred živih nam predsjednika i prve dame, pripala čast da nosim broj 1?
Ne znam ima li pozadinska prica oko svega, osim te da su nasi Skandinavci odlucili tiskati iskaznice.
A redni brojevi na iskaznicama su poredani po datumu registracije na forum, ergo ti si tu najdulje registrirana.
Nego, bas citam malo neke recenzije koncerta i svaki, ali bas svaki tekst u sebi nosi referiranje na Joy Division i na mracnu atmosferu. U pocetku mi je to bilo smijesno, sad je vec neinventivno. Iako Matt ponekad nekim pokretima podsjeca na Curtisove epilepticne pokrete.Death or glory!0 -
dimitrispearljam wrote:http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=5&t=143444&start=240
just now i realise whos the winner..one of your group...awesome...but that's ok because we love you too!
Btw, we're enjoying our LPs very, very much. Thank you again!
@elcielo: da, tak je kak ti je Viktor objasnio, Igor nam je osmislio i napravio clanske iskaznice za klub frikova, a precjednik je, nakon duuugog razmisljanja, odlucio da buduci da nas je forum spojio, redoslijed treba ici po join date na pitu. Which makes you our No.1.
Mi jos uvijek jako pod dojmom koncerta...ja jos uvijek u fazi di sam speachless...nemam rijeci, stvarno su pregenijalni i stvarno mi je bilo pregenijalno...0 -
Ne znam ima li pozadinska prica oko svega, osim te da su nasi Skandinavci odlucili tiskati iskaznice.
Vidim lose vam je bilo na koncertu. Ne, nisam ljubomoran. Uopste. :roll:0 -
grudice wrote:Vidim lose vam je bilo na koncertu. Ne, nisam ljubomoran. Uopste. :roll:
A ne bude li vam slucajno toooooliko dobro, nema vam druge nego iduci put kad budu dolazili skoknut do Zagreba!0 -
ja se zahvaljujem na svojem broju 10.. ili broju 2, ako uzmemo da je napisano u binarnom sustavu
ideja je genijalna, kao i sve što iz misli prijeđu na tipkovnicu na ovim prostorima interneta.. jednostavno sam ponosan što sam dio ove grupe..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ajme, koliko ljubavi zadnjih nekoliko postova na ovom threadu, rastapam se :oops: (btw, trebaju mi smajlići srčeka da bolje dočaram što želim reći
)
hvala na objašnjenju za iskaznice, nemrem vjerovat da sam tu registrirana prije sid :shock:
i za kraj, ja opet derem po onom jutjub linku s koncerta, valjda pola klikova je moje, hehehe0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music