Pearl Jam in Zagreb!

Options
19749759779799801290

Comments

• _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Rijeka wrote:
    A gledam malo ove nocne tramvaje pa sam zbunjen. Izgleda da cu trcati do kolodvora. :mrgreen:
    Ima li mozda koja dobra dusica da nakon koncerta prolazi kraj autobusnog kolodvora, pa da me baci do tamo kako bi mirno stigao na bus u 01:15?

Gordan: Mislim da ce biti vise dobrih dusica, sto je jos vaznije, motoriziranih, tak da ne bus ostal u Zagrebu :mrgreen::D EDIT: Jedino ak nas nacionalci ne pocaste sa set-listom 40+ pjesama, pa koncert zavrse u pola 2 :mrgreen:

Madison it is! Sve vas ocekujem tamo u 19.00. Sharp! :lol:
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Haha, zakon ste ljudi. Ma ostao bih ja rado u Zg-u, ali se nadam stici na taj bus jer ujutro imam Secret Meeting kod zubara i lijecnicki tako da bih u slucaju nekakvog 'The National wannabe Mansfield 2003 with acoustic preset' eksperimenta :mrgreen: morao otkazati zubara, a to ne zelim bas. Sve za aquafresh osmijeh! :D

Inace, molim lijepo, vas domaci gradski prijevoznik ima sasvim posteno i pristojno slozen i objavljen raspored prometovanja, kako dnevnog, tako i nocnog.

http://www.zet.hr/tramvaj.aspx
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Setilsta od jucer iz Poljske...
  • pajo
    Rijeka wrote:
    Haha, zakon ste ljudi. Ma ostao bih ja rado u Zg-u, ali se nadam stici na taj bus...
    OK u svakom slucaju imas backup rjesenj ak ne stignemo na bus...
  • Ja isto imam mjesta u stanu i jos ne znam dal cu na isti bus za doma ko i VIktor ili cu prespavat pa ujutro doma..nekako bih radije odmah zapicila, jer sutra se radi itd... Ajde vidimo se uskoro, valjda cemo vas nac :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    pajo wrote:

Gordan: Nesto mi poznata ta lista, kao da su je odsvirali i par dana prije, sa sitnim preinakama. Znaci i mi mozemo ocekivati nesto jako, jako slicno.
    @Niko: Ako nista drugo, opener nece bit' Sometimes :D Ili bi mozda ipak mijenjao Sometimes za Runaway :mrgreen:
  • _annie_ wrote:
    pajo wrote:

Gordan: Nesto mi poznata ta lista, kao da su je odsvirali i par dana prije, sa sitnim preinakama. Znaci i mi mozemo ocekivati nesto jako, jako slicno.
    @Niko: Ako nista drugo, opener nece bit' Sometimes :D Ili bi mozda ipak mijenjao Sometimes za Runaway :mrgreen:

:lol::lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    bilo bi ludo da otvore sa sometimes :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Ajme nebi imala niš protiv gorenavedene setliste :D
    Tenks na potvrdama o lokacijama i vidimo se večeras u svakom slučaju ;) jupi!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    bilo bi ludo da otvore sa sometimes :)

:lol::lol::lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    To kakav je show jucer bio najbolje su srocili sami momci:
    https://twitter.com/the_national/status ... 1549214720
  • masni
    Pametnome dosta.. Ja sam još bio malo odozada, s lijeve strane tonca, tako da se sve čulo odlično i jednostavno se uvijek naježim kad čujem toliko singalonga i pljeskanja rulje.. a na daughters i slow show sam se skoro rasplakao..
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    onaj akustični završetak koncerta (btw, kad sam gledala prijašnje setliste i vidjela riječ "acoustic" nisam ni pomislila da misle doslovno LOL) je stvarno nešto fantastično, pa usudila bih se reći, u rangu s paljenjem svjetala i "yellow ledbetter".
    cijeli dan mi je na repeatu ova divota:

http://www.youtube.com/watch?v=550C_RG6kBI

bilo mi je super vidjeti vas sve nakon dugo vremena, i sad vidim da, zahvaljujući mađarskoj carini, nije bed što nisam mogla do madisona. :mrgreen:

e, i hvala na super iznenađenju u vidu iskaznice, i molila bih neku pozadinsku priču iza svega (ako je ima), i objašnjenje na koju foru je baš meni, usred živih nam predsjednika i prve dame, pripala čast da nosim broj 1? :D
  • viewtopic.php?f=5&t=143444&start=240
    just now i realise whos the winner..one of your group...awesome... :)
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    elcielo wrote:

e, i hvala na super iznenađenju u vidu iskaznice, i molila bih neku pozadinsku priču iza svega (ako je ima), i objašnjenje na koju foru je baš meni, usred živih nam predsjednika i prve dame, pripala čast da nosim broj 1? :D

Ne znam ima li pozadinska prica oko svega, osim te da su nasi Skandinavci odlucili tiskati iskaznice. :D
    A redni brojevi na iskaznicama su poredani po datumu registracije na forum, ergo ti si tu najdulje registrirana.

Nego, bas citam malo neke recenzije koncerta i svaki, ali bas svaki tekst u sebi nosi referiranje na Joy Division i na mracnu atmosferu. U pocetku mi je to bilo smijesno, sad je vec neinventivno. Iako Matt ponekad nekim pokretima podsjeca na Curtisove epilepticne pokrete. :mrgreen:
    Death or glory!

• pajo
    http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=5&t=143444&start=240
    just now i realise whos the winner..one of your group...awesome... :)
    Iva: Yeeeeey!!! You seem to have an unintentional preference for Croatians! :mrgreen: but that's ok because we love you too!

Btw, we're enjoying our LPs very, very much. Thank you again! :D

@elcielo: da, tak je kak ti je Viktor objasnio, Igor nam je osmislio i napravio clanske iskaznice za klub frikova, a precjednik je, nakon duuugog razmisljanja, odlucio da buduci da nas je forum spojio, redoslijed treba ici po join date na pitu. Which makes you our No.1. ;)

Mi jos uvijek jako pod dojmom koncerta...ja jos uvijek u fazi di sam speachless...nemam rijeci, stvarno su pregenijalni i stvarno mi je bilo pregenijalno...
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Ne znam ima li pozadinska prica oko svega, osim te da su nasi Skandinavci odlucili tiskati iskaznice.
    Odlucili smo se napraviti ih nakon sto je predsjednik u Dublinu izjavio kako vec godinama razmislja o pravljenju iskaznica i nikako to da uradi. Ne znamo da li se salio ili je mislio ozbiljno (kao pravi predsjednik) pa smo za svaki slucaj prionuli na posao. ;)

Vidim lose vam je bilo na koncertu. Ne, nisam ljubomoran. Uopste. :roll:
  • pajo
    grudice wrote:
    Vidim lose vam je bilo na koncertu. Ne, nisam ljubomoran. Uopste. :roll:
    Iva: je da izmedju njih i Zagreba ima neka posebna ljubav, ali momci jednostavno toooliko dobro sviraju da sam sigurna da ce i vama biti jednako lose na koncertu. ;)
    A ne bude li vam slucajno toooooliko dobro, nema vam druge nego iduci put kad budu dolazili skoknut do Zagreba! :mrgreen:
  • masni
    ja se zahvaljujem na svojem broju 10.. ili broju 2, ako uzmemo da je napisano u binarnom sustavu :)

ideja je genijalna, kao i sve što iz misli prijeđu na tipkovnicu na ovim prostorima interneta.. jednostavno sam ponosan što sam dio ove grupe..
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ajme, koliko ljubavi zadnjih nekoliko postova na ovom threadu, rastapam se :oops: (btw, trebaju mi smajlići srčeka da bolje dočaram što želim reći :))

hvala na objašnjenju za iskaznice, nemrem vjerovat da sam tu registrirana prije sid :shock: :mrgreen:

i za kraj, ja opet derem po onom jutjub linku s koncerta, valjda pola klikova je moje, hehehe