Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
snih wrote:Čuj ti njih... "monotonost vokalnog nastupa".
:twisted: Ja bih na vašem mjestu pazio kaj govorim, da ne bi bilo nismo znali.
A gle, nije vam za zamjerit, ipak tu većina nas voli The National još od onog legendarnog koncerta u PAUK-u prije 3 godine (već ih je toliko prošlo), a neki i od prije. Vjerujem da će vas uspjeti dečki na koncertu pridobiti na pravu stranu i da ćemo se jednom zajedno smijati ovoj izjavi.
mi smo se nekako obiteljski usuglasili da vokalist povremeno zvuči kao mr. bean i da bi nam sve skupa puuuuno bolje zvučalo uz bolji vokal. jbg, očito nas je eddie previše razmazio
u svakom slučaju, live nam se svidio puno više nego studijski i dajemo im šansu da nas pridobiju na koncertu
sa ćevapima ili bez istih, vidimo se uskoro0 -
Iva: uh, meni je Matt toliko spektakularno drag sa svojim ne-pjevam-baš pjevanjem i divnim dubokim glasom da se moram praviti da nisam vidjela neke od izjava u prethodnim postovima.
I uostalom, zbog čovjeka se evakuiraju aerodromi koliko je cool: http://beatcrave.com/2010-06-25/the-nat ... omb-scare/
A što mi je tek drago što ćemo se ovako izrazito čoporativno okupiti!!! Radim već cijeli niz vikenda i prvi slobodan vikend ću imati u prosincu pa me ikakve 'slobodne' aktivnosti vikendom jako vesele.
Nego, gdje ćemo onda - u 19h u Madisonu ili će pečenjara Cvjetno pobijediti? Jer ako odemo prije svi na ćevape to će nam onda garantirati i puuuuno slobodnog mjesta oko nas na koncertu čim zapjevamo prve taktove s momcima.0 -
_annie_ wrote:Rijeka wrote:ups, ipak jedan propust, meni se isto to malo prebrzo cinilo. Knjiga je po pecatu na omotnici predana 27.10. umjesto 31.10. kako stoji na stranici, ali i u mailu. Svejedno pohvalno.
Gordan: Kad sam stigao doma s posla, pogodite sto me docekaloI meni ce trebati neko vrijeme da krenem s citanjem Jasonova djela, ali se vec veselim. Ovlas sam prelistao i jako se razveselio kad sam vidio ilustraciju, kartu Europe s nekoliko gradova, a medju njima i Zagreb.
Mislim da brzinu dolaska knjige u nase kuce mozemo zahvaliti cinjenici sto je tiskana na dva mjesta, u Americi i Engleskoj.
Kaj se nacionalaca tice, mozda nase impresije natipkane izgledaju zesce, nego sto bi zazvucale. Inace, Mr. Bean asocijacija nije moja izmisljotina. Meni Matt ne zvuci kao Mr. Bean, mozda samo ponekad.U nekim pjesmama mi baca na Iana Curtisa, sto mi je totalno cool. :thumbup:
Meet-up u pecenjari bolje zvuci od Madisona, barem iz moje perspektive, ali ako se mislimo napucat cevapa, mozda bi trebali razmisljati o okupljanju oko 6 ili 6.30. Cisto da cevapima damo vremena da se malo izmjesaju s pivom i slegnu, a luk da proradi do koncerta, pa da imamo dovoljno mjesta za nasu grupicu, sto je Iva dobro prepoznala kao pozitivnu stranu nalazenja u Cvjetnom
EDIT: Tek kad sam slozio ovu poruku, sjetio sam se tuzne cinjenice. Cvjetno ne radi nedjeljom.Dakle, cevapi otpadaju kao opcija, barem sto se Cvjetnog tice. Ostaje Madison, a ako ukljucimo neku hranu, onda ostaje kao mogucnost i pizzerija Maslina. Nisam bio neko vrijeme, ali prije su imali ukusne pizze.
0 -
pajo wrote:zbog čovjeka se evakuiraju aerodromi koliko je cool: http://beatcrave.com/2010-06-25/the-nat ... omb-scare/
nakon ovoga, mislim da mu nije u interesu da mu evakuiraju Bocarski Dom zbog kapule
Moi otvoren za sve opcije, mislim da cu nakon koncerta morati drito za Rijeku jer 15og ujutro imam nekakve obaveze. Nisam jos siguran. Moze cevapi, pizza, janjetina, mijesana salata ili pak pivce-dva prije koncerta. Samo da se zna dan - dva ranije da znam uzeti ili ne cetkicu za zube.Death or glory!0 -
pajo wrote:Iva: uh, meni je Matt toliko spektakularno drag sa svojim ne-pjevam-baš pjevanjem i divnim dubokim glasom da se moram praviti da nisam vidjela neke od izjava u prethodnim postovima.
ali istina je da povremeno baca na iana curtisa, a onda nekako kao da ostane bez zraka i zvuči kao mr. bean...
ajde, navalite sad opet :twisted:
note uz ovo veselje glede putopisa - jučer nisam izdržala i otišla sam ravno na dio o zagrebu. totalno se razočarala mlakim doživljajem koncerta - nije bilo nikakvog ushita, divljenja, ma ništa... dvije-tri rečenice...
a znamo svi vrlo dobro da je to objektivnobio best koncert ever...
pa onda sam malko zavirila na početak knjige i imam dojam da je riječ o prilično faktografskom nabrajanju, posebno ljudi, a vjerujem da je to i bila ideja - da svaki malo veći fan kupi knjigu unutra potraži svoje ime. kad smo kod toga, našla sam sidonijino
kritična, kao i uvijek :oops:
dopuštam da imam potpuno pogrešan dojam, ovo je jedna vrlo paušalna ocjena na prvi, letimičan pogled0 -
meni bas pase tako neki calm voice, ala sinatra.. jedino mi je zadnji album pretužan, da ne kažem depresivan.. iskreno, nadam se da neće bacit torino koncert pa odsvirat sve po redu a albumaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Prvo, ja dolazim, nadam se da cu stici i na meetup prije Nationala
Pa da malo procaskamo i stogod gucnemo
Malo mi falite :oops:
A da, za knjigu...dosla mi je doma, al mene nema pa ne mogu nis komentirat.
Al zato Niko, i ostala ekipa koje je narucila ili misli narucivat onu knjigu postera od B.Klausena...ja sam se sad ulogirala, sve napisala, platila itd..i dodje mi zadnja stranica shipping ne znam nekih 35 dolara!
:shock:
Pa zar je moguce da je shipping vise od same knjige? Mislim da ju necu narucivat ili cu nekome u Ameriku shippat pa pakupit kad budem tamo...ovo je malo prevec zbilja. :roll:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
baš gledam popis, i pitam se, gdje je, recimo, lestesica?
ili helen cross? nju fakat duuuugo nisam ovdje vidjela.0 -
Reko da se i ja malo oglasim...kak je super kad se ovako puno posta!
Nema boljeg nego usred posla bacit oko na forum i vidjet da se slažu popisi, a fakat što reče "zgrillana", svi volimo popise, pa onda snihove suptilne prijetnje (btw. potpuno opravdane
), pa rasprava o Mattovom glasu, pa Jurasica legenda koja ne ferma nacionalce ni 5%, pa ćevapi...jednostavno zakon!
U svakom slučaju, can't wait da se vidimo i da svi skupa zaružimo uz drugi omiljeni nam bend...mislim da je Madison recimo od 19 pa nadalje odlično mjesto za okupljanje, ak bu netko gladan lako se zaletimo nešto pojest...
Evo i mala najava sa t-portala
http://www.tportal.hr/showtime/glazba/9 ... ozava.html0 -
elcielo wrote:baš gledam popis, i pitam se, gdje je, recimo, lestesica?
ili helen cross? nju fakat duuuugo nisam ovdje vidjela.
good question...iako vidim da su na last.fm-u obje listane da dolaze na show, a i na facebook-u vidim da bude i Vedran došao...koja masovna online špijunaža0 -
pretpostavljam da nisu članstvo produžile ili tako nešto.. i meni ističe kroz mjesec-dva..
već smo zaboravili da se ne može postat ako nisi 10c memberOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:pretpostavljam da nisu članstvo produžile ili tako nešto.. i meni ističe kroz mjesec-dva..
već smo zaboravili da se ne može postat ako nisi 10c member
Nije to nego brijem da ne gledaju forum.
Meni isteklo članstvo prije 4 mjeseca i zaboravio ga produžiti, a svejedno postam. Ha, ha, ha...:twisted:
0 -
snih wrote:masni wrote:pretpostavljam da nisu članstvo produžile ili tako nešto.. i meni ističe kroz mjesec-dva..
Meni isteklo članstvo prije 4 mjeseca i zaboravio ga produžiti, a svejedno postam. Ha, ha, ha...:twisted:
to je zato kaj daju grace period, al ne produžiš li uskoro ne buš još dugo postal, a ak se to desi onda buš imal problema sa mnom, a to ti ne bi preporučil...:twisted:
0 -
U, bas se veselim koliko ce nas bit na koncertu i prije jos da se nadjemo
)
Super!
Nego, grace period je mislim 3 mjeseca :?
Ja sam nedavno svoj obnovila jer mi je u 8.isteklo...
Bas citam ovo o Nationalu i Matt-u kako je kupio alarm ko bombu... mogu mislit neugodnosti i smijeha nakon svega prozivljenog taj dan."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:snih wrote:masni wrote:pretpostavljam da nisu članstvo produžile ili tako nešto.. i meni ističe kroz mjesec-dva..
to je zato kaj daju grace period, al ne produžiš li uskoro ne buš još dugo postal, a ak se to desi onda buš imal problema sa mnom, a to ti ne bi preporučil...:twisted:
Već su mi prije cca. mjesec dana ukinuli brojček, ali s time se ne zamaram. Mislim da mi neće ukinuti account jer Ljubica prošle godine nije produžila pa ipak još uvijek može postat.0 -
Eto ti vraga http://www.pearljam.com/news/pearl-jam- ... e-ten-legs
Kaj vi kazete na ovo...joj ak nisu stavili nista sa ZG koncerta, cut ce nas...0 -
pajo wrote:Eto ti vraga http://www.pearljam.com/news/pearl-jam- ... e-ten-legs
Kaj vi kazete na ovo...joj ak nisu stavili nista sa ZG koncerta, cut ce nas...
Mozda se varam, al na prvi pogled mi je ono-- uhm, OK... :?
Ne znam dal cu narucivat, pricekat cu malo za cd jer vinilku ionako nemam gdje slusat a de luxe je skup u PM :shock:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da, morat cemo im u facu nabijat zastave i transparente opet iz prvih redova.. a ja mislio da smo s tom stranicom završiliOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:pajo wrote:Eto ti vraga http://www.pearljam.com/news/pearl-jam- ... e-ten-legs
da, morat cemo im u facu nabijat zastave i transparente opet iz prvih redova.. a ja mislio da smo s tom stranicom završiliNaravno da nije gotovo! hehe
Nego, bas mislim malo..uzet cu ako je In Hiding iz Zagreba"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Kakva je spika o delux verziji...znaš li što o tome? Vidio sam samo da se spominje neki box na amazonu ili negdje ali nije ništa ufišal???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music