Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:
To je prava religija, jedina crkva u kojoj se ja molimtipa, molim te nemoj da opener bude opet "Sometimes"
Pa legendo...trgamo se ovdje od smijeha0 -
Malo da pohvalim regionalnu scenu.. Jucer bio na "dodatnom" koncertu Dubioze u Aquariusu i bilo je predobro; energično i zvukovno savršeno.. Malo kratak set od 1h30min s bisom, ali Diskobajagi su to nadoknadili (dj/producent i basist iz benda su DJ/VJ koji poslije puštaju mixeve). Sve u svemu, danas će biti ludnica na rasporadnom koncertu, tako da ako netko ide, zavidim mu.. Ja bih opetOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Dirty Frankk wrote:
To je prava religija, jedina crkva u kojoj se ja molimtipa, molim te nemoj da opener bude opet "Sometimes"
0 -
Sergio se ozenio u HR? :O Ili ima jos jedan Serigo Portugalac s dugom kosom.
A sam se nasmijala na sve te opise, pogotovo za surfboard privjesakBas da jedina religija
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: da, ima jos jedan Sergio Portugalac s dugom kosom, a sada i sa zagrebackom adresom0
-
Hej! Evo mi iz prikrajka pomalo pratimo kaj se tu zbiva, ali nekako nismo u nekoj fazi postanja. Sram nas bilo.
Kako se bliži koncert The National, a velika većina ekipe će biti tamo, zapitao bih tko sve ide (pa ću dolje započeti s listom) i postoji li neki dogovor ili želja za dogovaranjem nekog druženja na pićencu, kao što to bijaše organizirano i za njihovog prethodnog posjeta. Ljubica i ja smo zainteresirani za takvo što.
Eto toliko...
Popis posjetitelja koncerta skupine The National (u Zagrebu,ne u Londonu :P ):
1. Ljubica
2. Tomislav
...0 -
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. ViktorDeath or glory!0 -
I&M:
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
Mi upisali Niku i Ivu, kad budu nam vec u autu s nama da ih i popisemo.
I da, of kors smo za meet, predlazemo da se nadjemo u 19h u nekom bircu u blizini, tamo ih ima hrpa, a ako netko zna u kojem bi bircu mogli, bilo bi sjajno da predlozi.0 -
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela0 -
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela
10. masni
samo da pridodam da je proslu srijedu u ksetu bilo podosta ljudi na slusaonici, tako da ocekujem vrhunski koncert, u najmanju ruku jednako dobar kao prethodni na radicuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela
10. masni
11. Anica
12. Gordan
Gordan: Preslusavanjem njihovog nastupa na Bonnaroo Festivalu, zajednicki zakljucak u obitelji je da cemo uspjeti preboljeti monotonost vokalnog nastupa i pridruziti vam se. Karte jos nisu "v zepe", ali trebale bi stici postom za koji dan. Valjda ce stici do koncerta.
Sto se tice nalazenja, birceva u blizini stvarno ima u velikim kolicinama. Ako netko dolazi gladan, preporucujem odlazak na cevape (obican, sis ili kombinacija, ne moze se pogrijesiti) u pecenjaru Cvjetno. Prostorno bi nas vjerojatno mogao zadovoljiti Madison koji je, cini mi se, najveci birc u kvartu (Stupnicka ulica, sa zapadne strane Cvjetnog).0 -
This all encompassing trip je shippana 31og proteklog mjeseca, a danas je vec nasla svoje mjesto na jednoj rijeckoj polici. Na citanje ce ipak morati malo pricekati :PDeath or glory!0
-
Rijeka wrote:This all encompassing trip je shippana 31og proteklog mjeseca, a danas je vec nasla svoje mjesto na jednoj rijeckoj polici. Na citanje ce ipak morati malo pricekati :P
Gordan: Kojim je to prijevoznim sredstvima doslo za 2 dana!? :shock: Svaka cast... Kad bi bar svi bili tako ekspeditivni.0 -
ups, ipak jedan propust, meni se isto to malo prebrzo cinilo. Knjiga je po pecatu na omotnici predana 27.10. umjesto 31.10. kako stoji na stranici, ali i u mailu. Svejedno pohvalno.Death or glory!0
-
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela
10. masni
11. Anica
12. Gordan
13. potato grill
Volim popiseJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
_annie_ wrote:Gordan: Preslusavanjem njihovog nastupa na Bonnaroo Festivalu, zajednicki zakljucak u obitelji je da cemo uspjeti preboljeti monotonost vokalnog nastupa i pridruziti vam se. Karte jos nisu "v zepe", ali trebale bi stici postom za koji dan. Valjda ce stici do koncerta.
.
Čuj ti njih... "monotonost vokalnog nastupa".:twisted: Ja bih na vašem mjestu pazio kaj govorim, da ne bi bilo nismo znali.
A gle, nije vam za zamjerit, ipak tu većina nas voli The National još od onog legendarnog koncerta u PAUK-u prije 3 godine (već ih je toliko prošlo), a neki i od prije. Vjerujem da će vas uspjeti dečki na koncertu pridobiti na pravu stranu i da ćemo se jednom zajedno smijati ovoj izjavi.0 -
potato girl wrote:1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela
10. masni
11. Anica
12. Gordan
13. potato grill
Već nas je 13...ne bi da je PJ koncertCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
a jeste frikovi!!!
ja ostajem hard core u nevoljenju gore navedenog benda ali se veselim zbog vas i vašeg veseljenja nadolazećem koncertu pa ću se probati nacrtati na meet up-u čisto da vas sve vidim kad već skoro svi stižu!
ihaaaa!!! i pozdravljam gordanov prijedlog da odemo na ćevape!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads