Pearl Jam in Zagreb!

Options
18878888908928931290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    Ja cu vjerojatno biti tamo, negdje od 21-22h, ne znam.. Nije da se svaki dan može čut PJ u tako nekom klubu.. Tu i tamo se zalomi jedna pjesma, al 2 zaredom, uff..

Niko, posteri su vanserijski..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • killroy
    killroy Posts: 739
    joooj...mene spopala neka viroza jucer, riganje i temepratura...danas bolje al nisam siguran da cu moc doc :( :(
  • masni
    Kakvi otkazi i ozljede najvaznijih prvotimaca.. Al gledajte to s bolje strane.. Ako nitko od vas ne dođe, ja cu biti jedini u baltazar majici :P

Ozdravi brzo ;)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Mislim da bum i ja došel. Vjerojatno do 9 sati. ;)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    da se i ja oglasim :D

eddie 2010 u Europi :?: :!: :?: :!: :?:
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    hard_sun wrote:

tko to kaže?
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    hard_sun wrote:

tko to kaže?

Izgleda da je na nekom njemačkom fan forumu prenesena crtica iz nekog njemačkog časopisa da će sljedeće godine uzet break zbog novih prinova u obiteljima nekih članova, ali kao da bi Ed htio putovat i doći svirat u Europu... :? :?:
    viewtopic.php?f=4&t=115258
  • masni
    Opla.. Odlicno.. Samo iskreno ne bih htio da dođe negdje blizu, da se ne potroši kredit za bend :)

Jucer bilo dobro.. Cudno je totalno cut par stvari od PJ-a zaredom.. I puno je ekipe bilo, što mi je jako drago.. Pozdrav vjernoj ekipi s foruma koja vjerno prati ovakve evente..
  • masni
    I Sretan rođendan najdražem nam bendu.. Iako ne želite, poživite i svirajte dugo kao Kotrljajuće Kamenje..
  • pajo
    Ekipa iz Kufale, tvrtke koja za PJ proizvodi i distribuira bootove se uredno javlja na forum sa obavijestima pa su se tako evo već drugi put očitovali i o Euro bootovima:
    Kufala wrote:
    I wish I could tell you an exact date on the EU shows but the only info we have at this time is that they WILL be released. Some of you have accurately speculated the reasoning behind the delay, and we can relate to your frustration but as we have posted, Hang tight, They are coming. The long winded posts of frustration might relieve some of the pain but will not make them come any faster. We are not in the position to officially comment on the reason for the delay so I can not offer any more information than that.

If you really need a fix I would recommend any of the LA shows as they seem to be the best of the tour (including the EU shows). 10/6 and 10/7 are monsters, and the quality of the recordings seem to be up a notch due to the great sounding venue but then again all the shows are good but these two seem to be making it into our iTunes rotation here at the office the most.

One thing I have learned in life is that Patience is always rewarded.

KUFALA
  • pajo
    masni wrote:
    Jucer bilo dobro.. Cudno je totalno cut par stvari od PJ-a zaredom.. I puno je ekipe bilo, što mi je jako drago.. Pozdrav vjernoj ekipi s foruma koja vjerno prati ovakve evente..

Je, bilo je baš fino...vrtio se isključivo PJ i to apsolutno sve i svašta, mislim da su pustili čak i Gremmie :mrgreen: Ono što me oduševilo je hrpa omladine studentske dobi koja je zdušno pjevala kako stare uspješnice tako i stvari sa Backspacera...onak totalno ti nekako bude drago oko srca vidjet skupinu pripitih mladića kako iz sveg glasa urla Fixera :D
    Iznimno ugodno društvo se okupilo na šanku (i nije se baš ni pomaklo od tamo :mrgreen: ), duo Anica i Gordan te majstor snih i moja malenkost, nažalost ovaj put bez ljepših nam polovica. Mlađu ekipu predstavljao je neizbježni i sveprisutni par masni-kosta, a par riječi smo progovorili i sa legendom ovog threada i općenito PJ luđaštva u Hrvata, Tomislavom poznatijim kao C2V3N...čovjek upravo završava faks tako da je PJ stavio na hold već duže vrijeme, ali vas je fino sve pozdravio i najavio povratak na scenu :)
  • pajo
    edited October 2009
    Ljudi ovo je jednostavno fenomenalno :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :
    http://sarajevo-x.com/showtime/muzika/c ... /komentari

...shareao dreadis na FB-u
    Post edited by pajo on
  • meme
    meme Posts: 4,695
    Kufala wrote:
    If you really need a fix I would recommend any of the LA shows as they seem to be the best of the tour (including the EU shows).

Way to piss off the European fans even more :lol:
    ... and the will to show I will always be better than before.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Ljudi ovo je jednostavno fenomenalno :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :
    http://sarajevo-x.com/showtime/muzika/c ... /komentari

...shareao dreadis na FB-u

"Informaciju o tome da Hadžiomerović počinje svirati sa grupom Pearl Jam našoj redakciji poslao je njegov prijatelj Amir Zjajo."

hm, nekako mislim da se Amir malo nasalio sa redakcijom, vrag jedan :)

a opet, svirat ce na stadionima, iz daljine se nece nis kuzit da to nije Stone :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    pajo wrote:
    masni wrote:

Je, bilo je baš fino...vrtio se isključivo PJ i to apsolutno sve i svašta, mislim da su pustili čak i Gremmie :mrgreen: Ono što me oduševilo je hrpa omladine studentske dobi koja je zdušno pjevala kako stare uspješnice tako i stvari sa Backspacera...onak totalno ti nekako bude drago oko srca vidjet skupinu pripitih mladića kako iz sveg glasa urla Fixera :D
    Iznimno ugodno društvo se okupilo na šanku (i nije se baš ni pomaklo od tamo :mrgreen: ), duo Anica i Gordan te majstor snih i moja malenkost, nažalost ovaj put bez ljepših nam polovica. Mlađu ekipu predstavljao je neizbježni i sveprisutni par masni-kosta, a par riječi smo progovorili i sa legendom ovog threada i općenito PJ luđaštva u Hrvata, Tomislavom poznatijim kao C2V3N...čovjek upravo završava faks tako da je PJ stavio na hold već duže vrijeme, ali vas je fino sve pozdravio i najavio povratak na scenu :)

ja sam zavrsio sa obavezama oko 22h i odlucio preskociti KSET... vecer prije me umorio Mudhoney + nisam znao da ce se skupiti toliko ljudi u KSET-u... jbg...

bas sam se sjetio da sam na jednoj takvoj slusaoni koju je friend organizirao, upoznao jurasicu (i sintiju?)... tamo negdje u proljece 2000. ... eto, sad sam propustio samoborce...
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: Eto mene s danom zakasnjenja. Opravdanje cu potraziti u za nenahranjenog covjeka prevelikoj dozi Tomislava (ne naseg legende Sniha, vec onog crnog vraga :twisted: sto se za malo novaca toci u obilnim kolicinama u KSET-u). Moja zivotna suputnica mi je svjedok da mi noc nije bila laka :sick: , a nije bila ni njoj. :oops: Srecom, pokazala je puno razumijevanja. :)
    Zao mi je sto vas nije bilo vise, ali zabave i dobrih tema nije nedostajalo. Masni je bio jedinstven (Baltazar) i prilicno pokretan. Uspio mi je u ono malo minuta, u kojima sam ga iskoristio kao stativ :lol:, ispricati i ponesto dojmova s Camp Noua :mrgreen: .
    Pajo je imao bolji pregled igre (sto zbog visine, sto zbog pozicije, sto zbog toga sto je pio samo Colu :P ), ali i Anica mi je rekla da je ostala iznenadjena mladoscu populacije koja je dosla uzivati u visesatnom PJ only glazbenom ozracju.
    Jedini bad mi je bio kad su me na ulazu ispitali kao da sam Polancec (prema Anicu, novi sinonim za kriminalca), samo da bi mi dali iskaznicu. Ne znam zakaj bi bilo vazno koliko godina imas da mozes uci u KSET, ali s obzirom da sam silno zelio uci unutra, to sam progutao bez komentara. Neka im... A mislio sam, mozda dobijem kakvu nagradu za metuzalema veceri :mrgreen:
    Vrijedilo bi ponoviti to koji put, a i KSET je totalno simpatican, nakon sto me tamo nije bilo sto godina.
  • siljo
    _annie_ wrote:
    Gordan:
    Jedini bad mi je bio kad su me na ulazu ispitali kao da sam Polancec (prema Anicu, novi sinonim za kriminalca), samo da bi mi dali iskaznicu.

ja sam im zadnji put rekao da se zovem Mišo Kovač... nije mi decec vjerovao :D

edit: jel netko mozda vozi zuti twingo sa onom plavom PJ naljepnicom iza lijevo? iznenadio me neki dan, pomislio sam da mi je skinuo naljepnicu :)
  • masni
    Totalno si me scimo s tim avatarom siljo, imam takav na jednom drugom forumu i gledam wtf? :?

Hehe
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    pozdrav ekipici iz kseta :) ... i oni koji nisu upjeli doci ;)

sorkac kaj sam pozaboravil neka imena s koncerta :) i kaj se nisam malo duze zadrzal na sanku, moral sam cuvat "djecu" po ksetu, dužan sam bar rundu slijedeci put :mrgreen:
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Drago mi da ste se zabavili na PJ slušaonici i da je bilo dosta mlade ekipe , znaći ima nade da i naši momci napune Arenu a ne samo Halid Bešlić.

Ovo sa Zijom i Edinom mi izgleda totalna sprdaćina i nadam se da to nije istina ne priznajem nikakvog privremenog člana pa makar mi on bio prvi rođak. Radije bi da mi otkažu koncert nego da mi netko drugi svira.

Pozdrav Tomislavu C2V3N
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.