Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
-
siljo wrote:
:thumbup:
Gordan: I told you...Jedina je steta kaj sad nema one simpaticne raketice
Sosedje nam se hvale da je kod njih Backspacer najprodavaniji album:
http://forums.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=114170
Mogli bi i mi otvorit topic0 -
_annie_ wrote:jurasica wrote:nisu ga baš SVI dobili... :? ima nas još...
Gordan: Sorry, nisam znao :( Preporuka je istao kao i za Lestes. Piši 10C, žali se, traži nek' šalju novi i nadaj se da će oba stići, kao što su rekli ovdje neki učeni ljudi.
znači kasni jurasici i meni.. nemaju oni pojma s kim imaju posla :twisted:
nadam se da bude me sutra dočekal u sandučiću. ako ne, šaljem mail.0 -
cliff notes?“May you live to be 100 and may the last voice you hear be mine.” - Frank Sinatra0
-
Došla zima me piše se ništa ah!
Jutros mi dođe mail od 10c za nove stvari in goods section i PJ Sigg Water Bottle već Temporarily out of stock :(
Nadam se da će se opet pojaviti kao i još malo novih materijala majica i razno :P
Jučer cijeli dan nisam slušao Backspacer-a....danas ću to morati nadoknaditi.
I da li da načnem temu o našoj repki koja ostaje doma??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
stigli mi cd-ejiiiii!!! jeeeeiiii!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:I da li da načnem temu o našoj repki koja ostaje doma??
neka... da se malo odmore i skupe energiju za slijedeće SP!))))
... I surfaced and all of my being was enlightened...
nego, jesam li ja luda ili fakat ne kužim... gledam na goods section gdje je onaj novi bodi za bebe kaj smo dobili sliku u mailu s novostima iz 10c, a i ona hudica, ali ne pronalazim ih... jeste vi to skužili... ona boca za vodu je fajn... nju sam skužila, ali majku im j.... lopfsku - 25 baksa hoće za nju... da sam karakter, poslala bih ih u vražju m.... ali ovak bum je naručila čim će opet biti on stock!... I surfaced and all of my being was enlightened...
Taj novi bodi za bebe i hudica se meni nalaze pod other wearables.
I dodem vidjeti novu hudicu, pogledam mini slicicu, lijep mi je jako dizajn s onom kartom na prsima. Vec razmisljam o klikanju onog buy, kad se otvori uvecana slika i iskoci nekakva ogromna karta na poledini iste hudice. pa bem im sunce, jel moze to bar malo manje? ogromnoo, vidljivo s mjeseca.Death or glory!0 -
jel namjerava možda netko naručivat nekaj uskoro? ja bi nekaj za 5 baksa pa ak se mogu prikrpat...0
-
Rijeka wrote:Taj novi bodi za bebe i hudica se meni nalaze pod other wearables.
I dodem vidjeti novu hudicu, pogledam mini slicicu, lijep mi je jako dizajn s onom kartom na prsima. Vec razmisljam o klikanju onog buy, kad se otvori uvecana slika i iskoci nekakva ogromna karta na poledini iste hudice. pa bem im sunce, jel moze to bar malo manje? ogromnoo, vidljivo s mjeseca.
ok je sada... prije ih tu nije bilo, ali nećete mi vjerovati, pa zanemarite...... I surfaced and all of my being was enlightened...
lestes wrote:jel namjerava možda netko naručivat nekaj uskoro? ja bi nekaj za 5 baksa pa ak se mogu prikrpat...
Hey Lestes upravo sam završio sa šopiranjem, nažalost prvo sam obavio goodse a onda došao na forum.
Nisam izdržao pa sam ubacio hudicu i novu bijelu majicu.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dobar dan
Odmah u glavu... Meni se isto bijela užasno sviđa, pa kad će netko naručivat, skrpam mu se s L veličinom
Imam malu rupu u postanju, al stići ću ja vas, ne brinite..
p.s. Hvala predsjedničeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
drugovi i drugarice, jel netko od vas probao besplatno downloadati koncerte - ono s cd-eja? ili nema toga za nas?... I surfaced and all of my being was enlightened...
masni wrote:Dobar dan
Odmah u glavu... Meni se isto bijela užasno sviđa, pa kad će netko naručivat, skrpam mu se s L veličinom
p.s. Hvala predsjedniče
dobro na došel prijatel... I surfaced and all of my being was enlightened...
p.s. Hvala predsjedniče
ahoj masniša!
i ja bi narucivao bijelu... pricekao bi da Niki stigne njegova pa da checkiramo velicine jer sam se vec opekao... jucer smo bas komentirali hudicu i odnos L/XL - EU/USA...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Eto je napokon recenzija i na muzici.hr...tri i po' zvijezde :?
http://www.muzika.hr/clanak/23215/recen ... jamom.aspx0 -
p.s. Hvala predsjedniče
Gordan: Dobrodoslica Masnom, glavom i bradom, a ne preko fantoma :P (pa makar on bio i predsjednik). Ja sam jos zdvojan oko narucivanja, iako se i meni svidja bijela, a i ne samo ona (crna Ten Club, takodjer, jer ima manju kartu na ledjima od hudice), jer sam narucio nesto prije 3 tjedna i dobio jezikovu juhu.
Post edited by _annie_ on0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads