Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Širimo se. širimo.. Neka..
Konačno se jučer našao s Lestes koja mi je uručila cd primjerak najnovije kompilacije pearl jam-a.. na B se nekak zove, ne mogu se sjetit sad.. Pogledam, poslušam, pa javimOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ovaj novi plavi hoodie mi je baš ugly
wtf, može li to malo bolje???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ovaj novi plavi hoodie mi je baš ugly
wtf, može li to malo bolje???
stvarno... malo mi je smiješno jer je fakat ružna hudica...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
... Further back and forth, a wave will break on me today
And love,... Wish the world could go again with love
One cant seem to have enough
And war,.... Break the sky and tell me what it's for
I'll travel there on my own
And love,.... What a different life
Had I not found this love with you...
eto mene... gledam malo setliste i vidim da su parachutes svirali samo 15 puta i od toga sam ja bila na 3 koncerta...da ponovim: And love,.... What a different life
Had I not found this love with you...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:And love,.... What a different life
Had I not found this love with you..,
p.s. - jel' ti to momcima ili Vikiju?
e, i p.p.s. - meni fakat nije tak ružna hudica. :oops: ali dobro, ja imam te neke obiteljske traume/sklonosti anatomskom.meni je čak štoviše baš fora.
0 -
pajo wrote:jurasica wrote:And love,.... What a different life
Had I not found this love with you..,
p.s. - jel' ti to momcima ili Vikiju?
e, i p.p.s. - meni fakat nije tak ružna hudica. :oops: ali dobro, ja imam te neke obiteljske traume/sklonosti anatomskom.meni je čak štoviše baš fora.
ovo je ipak bilo momcima... a što se tiče hudice, ic kul... i meni se svidja jedna pjesma, npr. baš ona gore kvoutana...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Ova glava na kapuljaci mi je jos ok, al ovi dugmici naprijed su mi totalno out of context..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Offtopic:
Onima koji nisu bili toplo preporučam koncert Tommy Emmanuela 18.11. u maloj dvorani doma sportova.. Lik je najjaci svjetski as na akusticnoj gitari.. Meni je karta vec u žepu..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:Ova glava na kapuljaci mi je jos ok, al ovi dugmici naprijed su mi totalno out of context..
Gordan: I meni je hudica OK, malo otkačena, ali sigurno odlično izgleda s leđa, u masi, kad navučeš kapuljaču.A kaj se tiče gumbića, čini mi se da su to ionako badgevi (tak je barem na mojoj stickman hudici), pa ih skineš ak ti smetaju.
0 -
Hudica mi je bas za noc vjestica, to su radili za amere da imaju sta odjenuti za Philadelphia experience. Zivo me zanima sto ce biti u toj Philadelphiji, cini mi se da je raja na pitu totalno nabrijana na to i svi ocekuju neko extra iskustvo. Bas mislim kako su u pravu
Inace, neki dan sam odgledao DVD Miroir Noir, rijec je o Arcade Fire. Nesto posebno, bend koji svakim novim korakom odusevljava. Jako zanimljiva koncepcija dvd-a, red nesvakidasnje koncertne dokumentacije, red svega onog iza pozornice i kao secer na kraju, mrvica telefonskih reakcija fanova. Fenomenalno!! :!:Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Inace, neki dan sam odgledao DVD Miroir Noir, rijec je o Arcade Fire. Nesto posebno, bend koji svakim novim korakom odusevljava. Jako zanimljiva koncepcija dvd-a, red nesvakidasnje koncertne dokumentacije, red svega onog iza pozornice i kao secer na kraju, mrvica telefonskih reakcija fanova. Fenomenalno!! :!:
Potpisujem svako frikin slovo iz ovog posta!!
Bio u 6. mjesecu poslovno jedan dan u Londonu i počastio se ovim DVD-om jer je taman bio friško izašao i apsolutno se oduševio...naravno najviše ovim nevjerojatnim bendom koji da budem potpuno iskren smatram vrhuncem glazbe u posljednjih nekoliko godina...mislim, ostatka glazbe0 -
Niko da bi :x
...
Uglavnom, ona "vijest" da će kamenog zamijentiti Bosanac je projurila porchom i izazvala otvaranje više threadova koje su admini uredno sve zalockali...čak je netko pisao 10C-u i dobio odgovor da možemo mirno spavati tj. da nećemo doživjeti da prije showa čuješ razgovor tipa: "Kaj, di ćemo...naš kaj mogli bi na Edin's side..."
Ono što je najsmješnije je da je cijeli buzz izazvao jedan post na RM forumu i to od nikog drugog nego našeg reaktiviranog suborca Tome...
Ono što je tužno u cijeloj priči je da je tu fakin "vijest" prenio dobar broj naših najrelevantnijih news portala...dno dna od novinarstva, dno dna...0 -
U četvrtak u 22:50, HRT 2, Vip Music Club...kaže reklama "pogledajte zašto je novi album Pearl Jama..." nisam dalje čuo što, ali vrijedi pogledat i saznat...
Iva: "...obavezno štivo za sve audiofile." Mislim da tako rekoše.0 -
Ajd probat ćemo to ukomponirat
Moram pohvalit svoju curicku koja vrti cd u liniji vec 3 dana.. Najbolja joj je untouhght known
S Avocada joj je najbolji Inside Job..
kao iznenađen sam..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Što se tiče koncerta od sinoć, samo ću nabrojat: Rival, Ghost, SOLAT, Mankind..
Ostalo necu nabrojatOh when I was a kid oh how magic it seemed
Totalno čudna set lista, pravi experiment. Ne bi je stavio među boljim set listama ali bi bio sretan da i nju čujem među drugih 5 recimo...skromne li želje
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/112654
Poster isto tako jako čudan ali što više možeš očekivat od Tom Tommorow-a, to je njegov đir, neka odradi ovu turneju a onda lijepo da se vratimo starom najboljem gospodinu Klausenu.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
E ljudi, imam jedno pitanje..
Pogotovo se odnosi na poster-skupljače.. Imate li vi neki folder sa svim slikama postera? Baš bih htio imat jedan folder s tim slikama, i nastavit skupljat.. Kad već nemam postere..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:E ljudi, imam jedno pitanje..
Pogotovo se odnosi na poster-skupljače.. Imate li vi neki folder sa svim slikama postera? Baš bih htio imat jedan folder s tim slikama, i nastavit skupljat.. Kad već nemam postere..
Preporučio bi ti kao prvo ovaj site...to je biblija za sve postere
http://www.expressobeans.com/
Samo ukucaj Pearl Jam i dobit češ cijelu listu postera čak i nekih drugih goods-a.
Kad klikneš na poster i opet "view item" dobiješ sve informacije o posteru; gdje, što, tko, kada i koliko.
U desnom uglu gore imaš jednu fora stvar, gdje piše "1st Edition" možeš pogledati specialne edicije tog postera ako postoje.
Slike možeš kopirati ali mislim da nije neka kvaliteta ako želiš malo bolje slike onda moraš ići na site od dizajnera:Brad Klausen i Ames Bros za večinu od postoječih PJ postera.
http://www.artillerydesign.com/
i
http://www.bigpopposters.com/Intro.asp
sad samo moraš klikatiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
October 28, 2009 Philadelphia, Pennsylvania, Wachovia Spectrum Arena
Set List: Animal, All Night, World Wide Suicide, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, I Am Mine, Johnny Guitar, Nothing As It Seems, Gone, Evacuation, Even Flow, Come Back (intro only), No Way, 1/2 Full, Down w/Mike Ness (vocals) & Jonny "2 Bags" Wickersham (guitar), Wishlist, Grievance, Given To Fly, The Fixer, Save You
1st encore: Just Breathe w/string quartet, Lukin w/string quartet, Speed Of Sound, Push Me, Pull Me, Garden, Blood
2nd encore: Last Kiss (Cochran), Wasted Reprise, Better Man/Save It For Later (Charley, Cox, Morton, Steele, Wakeling), The Real Me (Townshend), Porch, Yellow Ledbetter/Little Wing (Hendrix)
Ova set lista rules!!
Stvarno će odsvirati sve pjesme sa svih albuma ako ovako nastavi, ako sam dobro prebrojao 59 pjesama u 2 koncerta.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music