Pearl Jam in Zagreb!

Options
18608618638658661290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    a onda natpis iza može biti prema track listi koju se može vidjeti u Goods sectionu:
    GONNA SEE MY FRIENDS
    AMONGST THE WAVES
    CROATIAN FANS 2009

ovo je fora...

guglajuci baltazar fotke, naisao sam na ovu (ne znam kako):
    http://vinovo.magnify.net/media/users/4 ... 298CY.jpeg

i ovu:
    http://1.bp.blogspot.com/_JPNxy8Jnyog/R ... thazar.jpg
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Oho...forum se lagano zahuktava...podsjeca me na vulkan koji se poceo dimit... :)

Velike cestitke lestes i masnom. Nije to lako izgurat do kraja.

Niko, uvijek me iznenadis svojom kreativnoscu. Bio sam na websajtu i odusevljen sam sto ti i Iva radite sa staklom.
    Sto se tice prijedloga za majice, jako mi se svidja ideja ovo s baltazarom i sa auticima. Al baltazar bi definitivno bio super...povezanost magije, muzike, crtica i omiljenog benda...zakon! Nekako me vise privlace majice bez puno teksta.

I jos jedna stvar. Cuo sam se s Masnim. Planiramo do kraja tjedna ili najkasnije sljedeci tjedan uzet smjestaj za Berlin... neki hostel ili jeftini hotel. Zanima nas ko jos treba smjestaj i s kolko ljudi da racunamo. Bolje naravno da smo svi zajedno nego da smo rastrkani.
  • siljo
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Kvragu! Letim 12.8. za Amsterdam...11.8.nikako u London.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: pazite vi molim vas ovo: http://www.index.hr/xmag/clanak/u2-inov ... 41643.aspx

i onda nakon toga fino laganim korakom na seoske žurke naših miljenika, koji jedva nađu neku pofarbanu krpu za objesit iza sebe kao scenografiju :lol: naši momci rulaju! :mrgreen:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    masni majstoreeee!!! ČESTITAM KOLEGA, sad samo hrabro!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    Kaže netko za The Fixera da je Beach Boys happy... :mrgreen:

http://www.exploremusic.com/exclusives/ ... rst-Listen
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Prije svega da i ja čestitam lestesici i masnome na diplomama!!!

Radim danas na skici pa kad budem imao što javit ću se.

Sinoć sam naručio Vinyl backspacer, ne znam da li da i CD naručim??

Ovaj special koncert u Londonu je baš banana, samo nam mast vade :( teatar izgleda mrak.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    ehej...

ako se netko odluci potegnuti do Seattla, imam kartu viska za oba koncerta... necu jos 10-15 dana oglasavati na drugim mjestima, mogu i dulje sacuvati ako bi netko isao, a nije ziher... ja planiram to odraditi u 8-9 dana, od vikenda do vikenda prije i nakon koncerata...
  • Dirty Frankk
    Samo da javim da majica dobro napreduje, totalno sam uhvatio mog frenda da nam to radi, Baltazar je gotov, sutra vjerovatno ostatak majice to jest slova, bit će ful šarena. Raspitao sam se i za printanje majica ali o tome ću više znati sljedeću sedmicu, cijene i ostalo.
    Ne znam koliko ću imati vremena da se pozabavim drugim idejama jer mi je totalna ludnica u raioni sa narudžbama tako da se nadam da vam se sviđa Baltazar koncept a izvedba same majice će biti još bolja zahvaljujući Davoru i Vandi :lol:

eto suta se javim sa skicom ;)

Ranko blago ti se i ja bi to Seattle da mi je dozvoljeno toliko šetat ali sam nažalost na kratkom lancu :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Samo da javim da majica dobro napreduje...

Go Niko! Malo je reći da jedva čekamo da vidimo krajnji rezultat... :mrgreen:
  • siljo
    Samo da javim da majica dobro napreduje, totalno sam uhvatio mog frenda da nam to radi, Baltazar je gotov, sutra vjerovatno ostatak majice to jest slova, bit će ful šarena.

super za majicu... :)
    pazi samo sa šarenilom jer mislim da cijena i "slozenost" printanja ovisi o tome koliko je boja na slici... nisam ziher...
    Ranko blago ti se i ja bi to Seattle da mi je dozvoljeno toliko šetat ali sam nažalost na kratkom lancu :lol:

ma uzivaj... imas ful paket u 8. mjesecu :)
  • pajo
    Iva: joj, joj, siroče malo, da na kratkom lancu! pih! pa si zbog tog kratkog lanca brijao u zadnjih godinu dana po Španjolskoj, Irskoj, Portugalu i tko zna kud još sve ne! a još ti lanac i kuha tak da može držat poduke Jamie Oliveru! ccc, nemoj ti meni o kratkom lancu! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a za majicu, MRAK, MRAK, MRAK, jedva čekam!!! :D
  • jurasica
    ma jesu li mi plava slova? :lol:

edit: veeeeeri naaaajssss :lol:

edit2: vi tu o ozbiljnim stvarima, a ja se zajebavam... :) nego, meni je isto ideja sa baltazarom super - pravo hrvatsko-prldžemovska ideja... :lol:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:

edit2: vi tu o ozbiljnim stvarima, a ja se zajebavam... :) nego, meni je isto ideja sa baltazarom super - pravo hrvatsko-prldžemovska ideja... :lol:

zaboravila si reci:

HRVATSKA!

;)
  • jurasica
    siljo wrote:
    jurasica wrote:

zaboravila si reci:

HRVATSKA!

;)

a kad ne znam te šifre za boje... koja je shema s tim?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    masni: Evo još jedno obraćanje naciji :)

Dižem sidro i odlazim na more. Molim da u projektu "Majice" računate na mene skroz na skroz, kao i u projektu reizdanja "Vegete". Ako će se skupljat kakvi novci, molim da mi se dostavi ili tekući pa da uplatim ili ću izdašno vratiti u Berlinu.

@domagoj: prepuštam ti odluku za hostele. Meni se sviđa Heart Of Gold Hostel koji sam te već linkao, ali mi je apsolutno svejedno gdje ćemo bit, glavno da nismo raštrkani.

Vidimo se (među valovima) :)
  • Dirty Frankk
    Baltazar majice

siva varijanta
    http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... tazar3.jpg

plava
    http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... tazar2.jpg

narančasta
    http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... azar2b.jpg

Velike zasluge idu mojem prijatelju Davoru koji je to složio dok sam mu ja visio za ramenom, 3 dana sam ga peglao i pjevao mu Davore Baltazar te zove itd :lol:

Ako imate kakve još prijedloge za text da se veže malo uz Baltazara ili sl. samo dajte.
  • jurasica
    NIKO I DAVOR SU CAREVI! :D ovo je prekrasno!!! sve su prekrasne, a ako moram stupnjevati, onda redom kako si ih postao! ma moram to napisati - J E B E N O!!! :lol:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    Baltazar majice

Velike zasluge idu mojem prijatelju Davoru koji je to složio dok sam mu ja visio za ramenom, 3 dana sam ga peglao i pjevao mu Davore Baltazar te zove itd :lol:

Ako imate kakve još prijedloge za text da se veže malo uz Baltazara ili sl. samo dajte.
    Iva: kao prvo, osim što ti već jesi naš heroj, vidim da imamo i novog heroja - Davora! TENK JU DAVOR!!! :mrgreen:
    kao drugo, ja bum si vjerojatno napravila sve tri, svakako sivu i plavu odmah! :D

a za prijedlog za tekst, koji mi je i ovako ok, imam samo i dalje da negdje piše THE FIXER jer je Baltazar upravo to, popravljač problema u Baltazar-gradu. ;) a bilo je nekih tračeva da je The Fixer o Obami, popravljaču problema u USA. 8-) to mi je palo na pamet jer znam da ćemo ljudima na turneji morat objašnjavat tko je Baltazar pa nam je tako lakše reći da je lik iz CRO crtića gdje glumi the fixera. :D
    ali i ovo mi je super i kaj se mene tiče može i ostati ovako!

i zadnji komentar, blago nama kad imamo tebe Niko pa već na prvi prijedlog možemo lagano do tiskare da nam samo još otisnu majice... :D