Danas sam imao malo vremena za bacanje pa sam napravio statistiku pjesama sa svih koncerata na kojima sam bio.
Koncerti: 15
Songs: 96
Cover: 24
Total: 120
Alive - 14
Even Flow - 13
Do The Evolution - 13
Small Town - 11
Given To Fly - 11
Corduroy - 11
Black - 10
Better Man - 10
Severed Hand - 10
Wanted List Song
Ocean
Garden
WMA
Satan's Bed
Off He Goes
Around Band
No Way
Off The Girl
Can't Keep
i naravno ostatak Backspacera
Bring 2010 EuroTour
Post edited by Dirty Frankk on
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Znači, u 3 god si bio na 10 koncerata Tj 2 godine turneje.. Nice
Potpuno te podržavam u prijedlozima Garden, WMA, Off He Goes, No Way.. Neću sad dodavat nove jer bi se lista produljila, ali recimo od covera bih konacno htio cut crazy mary, a jos vise recimo masters of war..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Iva: dolazi li danas netko na općenarodno događanje u Kino Europa? pajo i ja se nalazimo sa Sid i Jurasicom u 17,15h ispred kina pa tko voli nek' izvoli...
nabasala ja danas na ovu vijest: http://www.index.hr/xmag/clanak/poznati ... 62641.aspx pa javljam odmah paji da nek' si zamisli kak bi to bilo da momci u sklopu svojih festivalskih posjeta svrate u Ižbenik! Zamislite samo to! LOL!
Kaže pajo meni na to: Već čujem Eda:
"Želijo bi nazdraviti...Šššššii-bi-niku..."
Šteta što nisam uspio predsjednika pozdravit unutra.. Žurilo nam se, a njegova ćela nikako da izviri van vjerojatno je sagnuto prebirao po cdima kojih je stvarno bilo - i jeftinih i različitih.. Ja sam doma otišao s Lakom i Majkama Unplugged. Rekli su da će zalihe koje su danas prodali sutra popuniti s novijim naslovima, pa se možda i sutra zaletim tamo.. Jedino im je malo organizacija loša, kao da nisu očekivali toliko ljudi pa su nekako sve skučili što nije bilo baš najprihvatljivije..
Ajd bar sam vidio Sid i Ivu Živjele
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
I&M: osim dana objave da Sziget dolazi u Šibenik, danas je i dan kad obilježavamo ročkas najdražeg nam sudije! nek' nam živi dugo i bude zdrav i bit će uvijek igara za nas raju!
I&M: osim dana objave da Sziget dolazi u Šibenik, danas je i dan kad obilježavamo ročkas najdražeg nam sudije! nek' nam živi dugo i bude zdrav i bit će uvijek igara za nas raju!
sve najbolje Tomislave!
pridružujem se čestitkama velečasnom nam sudiji uz želju da mu i drugo dijete bude kuuuul ko prvo!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Takodjer, sretan rodjendan Snih! Uzivaj u danasnjem danu i da imas inspiracije ove godine za jos najmanje 10 sado-mazo igara. Zanimljivo ih je pratit vjerojatno isto kolko i sudjelovat u njima
A&G: Pridruzujemo se cestitkama velecasnom nam sudcu, uz muzicku numeru "Long Road".
Takodjer izrazavamo zaljenje sto vam se jucer nismo mogli pridruziti u prekopavanju po cd-ovima i dvd-ovima, a bojimo se da to necemo biti u stanju uciniti ni danas.
Šteta što nisam uspio predsjednika pozdravit unutra.. Žurilo nam se, a njegova ćela nikako da izviri van vjerojatno je sagnuto prebirao po cdima kojih je stvarno bilo...
Ma da ti pravo kažem na kraju nisam kupio niti jedan jedini cd...ne znam, očekivao sam malo recentnije/poznatije/sve naslove sa različitim sniženjima što po mom sudu nije bio slučaj...ili sam došao prekasno kad se sve već razgrabilo... :? :x
Anyway...lovili smo se svi i na kraju smo uspjeli sjest kratko i podružit se sa našom legendom od Sid i sa "straight outta Berlin" shelom...i baš fino da je tako, treba koristit ovakve prilike...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Svaki put kad pogledam ovaj Master of War oduševim se edovom izvedbom.
Nego htio sam pitati ovdje PJ narod imali možda netko crtić dvd Toy Story 1 i 2???
Htio bi to nabaviti za Marka a ne mogu ih nigdje naći.
kul, naveliko se vec suska o tome. nadam se da nece samo festivale svirit :? ..poslije onog heinekena u veneciji i nemam bas zelje za pj na festivalima..
"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
Comments
Koncerti: 15
Songs: 96
Cover: 24
Total: 120
Alive - 14
Even Flow - 13
Do The Evolution - 13
Small Town - 11
Given To Fly - 11
Corduroy - 11
Black - 10
Better Man - 10
Severed Hand - 10
Wanted List Song
Ocean
Garden
WMA
Satan's Bed
Off He Goes
Around Band
No Way
Off The Girl
Can't Keep
i naravno ostatak Backspacera
Bring 2010 EuroTour
Potpuno te podržavam u prijedlozima Garden, WMA, Off He Goes, No Way.. Neću sad dodavat nove jer bi se lista produljila, ali recimo od covera bih konacno htio cut crazy mary, a jos vise recimo masters of war..
Iva: evo jedna iz kategorije 1. april:
nabasala ja danas na ovu vijest: http://www.index.hr/xmag/clanak/poznati ... 62641.aspx pa javljam odmah paji da nek' si zamisli kak bi to bilo da momci u sklopu svojih festivalskih posjeta svrate u Ižbenik! Zamislite samo to! LOL!
Kaže pajo meni na to:
Već čujem Eda:
"Želijo bi nazdraviti...Šššššii-bi-niku..."
Ajd bar sam vidio Sid i Ivu
sve najbolje Tomislave!
pridružujem se čestitkama velečasnom nam sudiji uz želju da mu i drugo dijete bude kuuuul ko prvo!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Takodjer izrazavamo zaljenje sto vam se jucer nismo mogli pridruziti u prekopavanju po cd-ovima i dvd-ovima, a bojimo se da to necemo biti u stanju uciniti ni danas.
Ma da ti pravo kažem na kraju nisam kupio niti jedan jedini cd...ne znam, očekivao sam malo recentnije/poznatije/sve naslove sa različitim sniženjima što po mom sudu nije bio slučaj...ili sam došao prekasno kad se sve već razgrabilo... :? :x
Anyway...lovili smo se svi i na kraju smo uspjeli sjest kratko i podružit se sa našom legendom od Sid i sa "straight outta Berlin" shelom...i baš fino da je tako, treba koristit ovakve prilike...
http://www.youtube.com/watch?v=r8GHBk_HSXg
Nego htio sam pitati ovdje PJ narod imali možda netko crtić dvd Toy Story 1 i 2???
Htio bi to nabaviti za Marka a ne mogu ih nigdje naći.
zanimljivo je da je najava za ponedjeljak napisana na razglednici iz Seattlea...
http://www.hardrockcalling.co.uk/home/
Samo se nadam da će bit i bliže.. Bolje reć, siguran sam da će bit i bliže.. Čeka nas žestoka sezona očekivanja zima/proljeće
http://rockwerchter.be/en/home/
a najzanimljivija glasina je za 17.07. ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/Sete_Cidades
mali otok usred oceana, 2 lagune i krater vulkana...
179EUR povratna avio karta iz Lisabona...
O da da...evo i ovi su se oglasili:
http://www.hardrockcalling.co.uk/home/
23.06.2010. Belfast, Odyssey Arena
26.06.2010. London, Hyde Park (festival)
03.07.2010. Arras Main Square Festival, France
04.07.2010. Werchter Festival
i tak
30.6.2010. Berlin, Wuhlheide
23.06.2010. Belfast, Odyssey Arena
26.06.2010. London, Hyde Park (festival)
30.06.2010. Berlin, Wuhlheide
03.07.2010. Arras Main Square Festival, France
04.07.2010. Werchter Festival
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
Berlin once more
valjda će biti još datuma
je... festival blizu lisabona ce objaviti oko 3p.m. ...
svirat ce i u poljskoj, ali organizator jos ne zeli reci gdje...
i navodno škotska..
ovo je malo bolesno... ljudi vec rezerviraju hotele