Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
a pas maters,
trebalo bi za sljedeci koncert (hah, nadamo se u Zg) napravit ogromni transparent u obliku smajlija -->i ispod napisat
Don't It Make You Smile
dajte please nek neko veli kak ide to s okupljanjima,
buduci bum najvjerojatnije na oba,
znaci ovaj utorak i onaj iza:
kad, di?...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Cutki wrote:a pas maters,
trebalo bi za sljedeci koncert (hah, nadamo se u Zg) napravit ogromni transparent u obliku smajlija -->i ispod napisat
Don't It Make You Smile
dajte please nek neko veli kak ide to s okupljanjima,
buduci bum najvjerojatnije na oba,
znaci ovaj utorak i onaj iza:
kad, di?
Nema sanse da ga ne odsviraju.
Samo da me ne zaj... i pocnu svirat SMILE na svakom koncertu :cool:
Al sumnjam da ce se to dogodit..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ta pjesma je ono,
fenomentasticna...
uff..
iako, nisu ni ostale puno iza,
al ova je ono sretna, puna energije, dode ti da skaces, vristis,
ono ludnica......They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
masni wrote:opa batice, dodjes izvana kad ono 7 stranica za proctat.. btww, lestes, poslala si mi "0 pjesmi od pearl jama na streamingu".. a ne 6 !!! lol
ne mozes mi to napravit
:eek: pa kak?!nula nije ni ispod 6!
sorry, sorry
sad
su mi jasnije neke stvari :(
to je O, a ne 0. sad mi je jasnije...0 -
siljo wrote:kakva sad longeta? kaj se lestes razbila?
damn, nema me par dana i sama nja-sra.... kog treba napeglat?
hajde lijeci se dijete
eddija treba napeglat,nisu svirali SMILE kad smo mi bili na koncertu.
da, lestes se razbila prošli petak... jedva čekam 10.7.! (da skinem gips)
0 -
nista nista
imao sam nesto na umu, ali mi je pobjeglo..
btw siljo, lestes se razbila ko pi... (;) ), pala na lakat, ono, ubila se, jedva hoda..
i sad je gipsa dobila.. ne kostelica, ono bijeloOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
hey...opet 10 stranica za čitanje.
Fuckin SMILEtako sam je želio čuti...9 koncerata i ništa, stvarno nekoga treba napeglati
Gotov tour 07, gotovo sa koncertima...što sad??????????????????CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Hey siljo 12 koncerata, ja također
:) sid nas šiša za jedan
to je dosta koncerata ali opet prema ostalim pacijentima to je sitnica:)
m,jkbgcfztcnjmj8bbv75c5x4xyx3d5f76bininini k,.o.˝+ ...ovo vas Marko pozdravlja:DCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Hey siljo 12 koncerata, ja također
sid nas šiša za jedan to je dosta koncerata ali opet prema ostalim pacijentima to je sitnica:)
m,jkbgcfztcnjmj8bbv75c5x4xyx3d5f76bininini k,.o.˝+ ...ovo vas Marko pozdravlja:D
moja Iva je isto na 13... šije me za Budimpeštu '96.
mah Marku... aslrwešfošopfhsdvfefsdfvsdffStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
e, cuo sam da kad dođemo do 1000. posta, ulazimo u bubanj i mozemo osvojit bundu od Vlatke ili haljinu od Dikana... fali mi još cca 150...
dragi Lastane, jel to istina?
a sorry, malo sam onak... jos mi je ranoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Jebeno mi je bilo kad je Eddie prije Stare babe za šankom u malom gradu(Elderly woman behind the counter in a small town) za Busha reko:We must throw some shit out.
Kak mi je zakon ovaj Porch
http://www.youtube.com/watch?v=IWgUXmbOEE40 -
world wide pearl jam wrote:Jebeno mi je bilo kad je Eddie prije Stare babe za šankom u malom gradu(Elderly woman behind the counter in a small town) za Busha reko:We must throw some shit out.
Kak mi je zakon ovaj Porch
http://www.youtube.com/watch?v=IWgUXmbOEE4
uf opak Porch!!!
stvarno zestoko, u maniri najjacih rockera 60ih i 70ih,
ahh.. the good ol' days...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
world wide pearl jam wrote:
hahaha, koji hiperaktivni micek... popne se skroz gore i onda još onak živčano traži put do vrha...
a ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=IVoaCYpvudg&mode=related&search=
mogli bi ga pozvat da nam se pridruzi kad cemo nekog peglatStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
a bilo je i meni rano... još nemam igle za štrikanje
nisu mi ni trebale još
eddie, koji razbijač0 -
world wide pearl jam wrote:Kak mi je zakon ovaj Porch
http://www.youtube.com/watch?v=IWgUXmbOEE4
Jao lika gdje se popeoOndje je bilo bar 20 metara.. Nadao sam se da bi mogao skociti u publiku al steta.. Inace, Ed je sigurno bio nekakav majmun u proslom zivotu, A mi se u Zg uvjerismo koliko je i sad spretan
btw- i meni fali Dave tj ja PJ u originalu gledam sa njim na bubnjevima..
Iz pouzdanih izvora sam saznao da su neki likovi iz rukovodstva Exita fanovi PJ-a, stoga bi mogli u jednoj od narednih godina ocekivati dolazak omiljenog nam benda u Novi Sad.
I maloprije je na kanalu Pink BH bila reportaza o Pearl Jamu. U pozadini su bili isjecci Single Video Theory, dosta toga su i prevodili a urednik se fino potrudio da sumira historiju benda.. Bilo je bas ugodno vidjeti momke na Tv-u26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
http://www.youtube.com/watch?v=0Wq6VeeYZQY&mode=related&search=
Evo jos nesto u ima starih dana!! Steta sto tada nisam imao 20 godina (iako bih vjerovatno umjesto odlaska na turneju uzeo pusku u ruke, al' nema veze)
26.09.2006 Zagreb, Croatia
Eddie plavuša
http://www.youtube.com/watch?v=BkSWsDN-3Vo&mode=related&search=
Ovaj duet sa Peteom je super.. Usput, koja je ovo pjesma i jeli je PJ ikada izvodio?
Eto, neću više..26.09.2006 Zagreb, Croatia
Maloprije ja čistim kuću, žena iza mene sa šibom (naplačuje mi turneju:D:D i tako to...) kad ono ALIVE live verzija
na radiju, radio SVID rka, mislim da nisam nikad čuo da u nas puštaju PJ na radilju ako da onda je to tako rijetko da češ prije dobit neku lutriju nego njih čuti :(
Bogami dobar ovaj SVID radio dobra mjuza u điru!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music