Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
meelennah wrote:evo texta iz danasnjeg "Blica" (http://www.blic.co.yu)
Ova godina će proteći u znaku koncerata svetskih zvezda
Sting i Šakira u Beogradu
Ove godine očekuje nas, po svemu sudeći, gomila koncerata velikih svetskih zvezda. Iz „Komune“ ekskluzivno najavljuju da će za nekoliko dana biti definitivno potvrđen nastup Stinga koji bi trebao da poseti Beograd u junu mesecu, a tačan datum će uskoro biti određen u skladu sa terminima njegove predstojeće evropske turneje.
Mnoge će verovatno obradovati i najavljeni dolazak trenutno veoma popularne pevačice Šakire. Ona promoviše novi album „Oral Fixation Vol. 2“, a atraktivna pevačica bi i pred beogradskom publikom trebalo da pokaže svoje vokalne i igračke sposobnosti. Još jedna popularna pevačica će prema najavama iz „Komune“ doći u srpsku prestonicu, a reč je o Kristini Agileri. Ona poslednjih godina ima veoma uspešnu karijeru koja je sada na vrhuncu. Za mnoge će to biti praznik za uši, ali i za oči. Za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, iz „Komune“ najavljuju koncert „Perl džema“ poznate grandž grupe iz Sijetla. Iako su pre desetak godina bili jedni od vodećih rokenrol bendova, i danas njihovi nastupi pokazuju da još ima mnogo ljubitelja ove vrste muzike. Na leto bi trebao da dođe i Eros Ramacoti a, kako saznajemo, organizatori razmišljaju da upravo zbog letnjeg termina koncert popularnog italijanskog pevača organizuju negde na moru. U 2006. trebalo bi da gostuje i čuveni gitarista Pako de Lusija. Za njega kažu da je najemotivniji i najprecizniji gitarista na svetu, a u to će po svemu sudeći moći da se uveri i domaća publika.
- Svi ovi koncerti su u principu dogovoreni. Preostaje jedino da se uklopimo u rasporede turneja svih izvođača. To su sve veliki projekti koji podrazumevaju brojnu opremu pa problem može da bude samo tehničke prirode. Naime, mnogi od izvođača imaju samo jednu opremu na kojoj nastupaju pa je problem da stignu da je prebace iz jednog grada u drugi - kaže Maksa Ćatović, direktor „Komune“.
Neven Džodan
HVALA BOZE , PUNO TI HVALA ...
VEROVAO SAM I ZNAO SAM... WHOOOOOOOOOOOOOO...
DRUGOVI I DRUGARICE , PA CUJETE LI OVO ... PEARL JAM NAM DODJE U BEOGRADU... JA NE MOGU DA POVERUJEM... MOZDA SANJAM... NADAM SE DA KAD SE PROBUDIM OVO STO SAM PROCITAO OPET BUDE VISTINA...
VIDIM OVO:
"Za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, iz „Komune“ najavljuju koncert „Perl džema“ poznate grandž grupe iz Sijetla. Iako su pre desetak godina bili jedni od vodećih rokenrol bendova, i danas njihovi nastupi pokazuju da još ima mnogo ljubitelja ove vrste muzike. "
I PROSTO NE MOGU DA POVERUJEM....)))))))))))
0 -
PJ17MKD wrote:VIDIM OVO:
"Za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, iz „Komune“ najavljuju koncert „Perl džema“ poznate grandž grupe iz Sijetla. Iako su pre desetak godina bili jedni od vodećih rokenrol bendova, i danas njihovi nastupi pokazuju da još ima mnogo ljubitelja ove vrste muzike. "
I PROSTO NE MOGU DA POVERUJEM....)))))))))))
ne znam da li sam u zadnjih x godina posjetio toliko SCG internet stranica koliko u zadnjih nekoliko dana... Blic, B92, Komuna, burek forum... slao mail B92, komuni... još samo da se preselim tamo
svi nešto pišu, obecavaju... ja ne vjerujem dok ne vidim da se karte prodaju na http://www.pearljam.com ... jebo medije i slatkorjecive najave, bilo ih je previše zadnje 2-3 godine...
( vec se zapravo pakiram)
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
toolshed wrote:Iskreno, nikom nista ne vjerujem dok ne kupim kartu i udjem na (hopefully) Marakanu.
Apsolutno se slazem. Stakes are too high.
Dobro, ako se desi da ne dodju (mislim da ce sad ceo forum da me kamenuje) nece biti smak sveta...(rece ona neuverljivo)
Pozdrav svima i jedvacekam znatevecsta...
Joj...
*uzimam kamen u ruci* *cough cough*
zdravo.
sta si to rekla drugarice? na kakav smak sveta si pomislila?
:-)0 -
siljo wrote:ne znam da li sam u zadnjih x godina posjetio toliko SCG internet stranica koliko u zadnjih nekoliko dana... Blic, B92, Komuna, burek forum... slao mail B92, komuni... još samo da se preselim tamo
svi nešto pišu, obecavaju... ja ne vjerujem dok ne vidim da se karte prodaju na http://www.pearljam.com ... jebo medije i slatkorjecive najave, bilo ih je previše zadnje 2-3 godine...
( vec se zapravo pakiram)
hehe...
pozdrav siljo...
znaci ljudi budite optimisti... znam da je Ed jednom na neki koncert u zivo rekao "Fuck the pessimists, fuck 'em... " ...u sto se slazem potpuno kad je rec oko dolaska Pearl Jama...
znaci samo pozitivne reci ovde oko koncerta i ukoliko vjerujemo, bice... mora da bude... garantujem...
*eh kad bi mogo da garantujem*
:-)0 -
Hehe, ja se ne cudim nicemu. Ja sam znala da ce doci, samo jos nas drze u mraku i ne znamo kada. Jedino me to zanima...KADA? da mogu isplanirat zivot u narednih nekoliko mjeseci
Nadam se da ce biti oko 12/6/ ili bar prva polovica 6. da uspijem na nekoliko koncerata. A znala sam ja da ce doci tu i da ce u Beograd. Onda ima nade i za ZG!!! I tko zna za jos koji grad gdje prije nisu bili.
Imam dobar osjecaj da cemo uskoro nesto saznati... Strpljenja...
Jedva cekam neke vijesti, a nakon toga tu turneju...Zbilja MORAJU doci malo ovamo. Bilo bi vrijeme...:D"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Zar je bitno kad.kad god dođu dobro došli.za tako nešto UVEK treba biti spreman,a za sve ostalo ima vremena:)Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
Once you hold the hand of love it's all surmountable.0 -
Meni Je Samo Drago Da Optimizam Postaje Zarazan Na Ovoj Stranici Foruma.
(:
I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
ja_nikola wrote:Zar je bitno kad.kad god dođu dobro došli.za tako nešto UVEK treba biti spreman,a za sve ostalo ima vremena:)
Meni je bitno zato jer moram isplanirat sve.
Ne znam ako cu biti ovdje, u tome je stvar. Imam neke planove...duga prica.
Mogu ja bit spremna uvijek, ali ako nisam tu, onda? :mad: eeee....
Zbog toga me jedino smeta odugovlacenje. Zelim bit tu (na kontinentu) pa da ih vidim nekoliko puta...
A ne da sam ja u Americi, a oni tu, ili obrnuto
Nije mi bed cekat, *samo* me to muci... eto."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
PJ17MKD wrote:hehe...
znam da je Ed jednom na neki koncert u zivo rekao "Fuck the pessimists, fuck 'em... " ...
heh to je rekao u izbodjenju wishlist na koncertu u medison square gardenu u new york-u.Taj koncert je u stvari live at the garden video..
@ SVI
Bend ce doci samo polako...treba isplanirati turneju..to nije ni malo lak posao za booking agente velikih bendova...
Uslovi su dogovoreni i koncert ce verovatno biti u Beogradskoj Areni...ceka se samo datum...ista stvar i sa Rolling Stones sa kojima na turneju ide i Alice Cooper haha zakon!live to win0 -
radiolog wrote:Inace, moj ortak je odmah izrazio sumnju da ce sve biti OK, delimicno zbog pomeranja datuma odrzavanja koncerta Stones-a na hipodromu a delimicno zbog toga sto bi verovatno ostao bez zivotnog cilja nakon prisustva koncertu omiljene mu ekipe iz Sijetla. A tesko je ziveti bez cilja
.
Eh, ti ciljevi u zivotu...i meni je bio cilj da uzivo vidim i cujem PJ do '96. kad se i ostvario...sada imam novi...DA IH VIDIM PONOVO!
A ono za pesimizam, potpuno se slazem. Nisu oni dzabe dali pesmi ime 1/2 full, zar ne? Jest da zvuci kao reklama za koka kolu ali what the f...? Poruka primljena!the smallest oceans still give big big waves0 -
cropdustress wrote:Meni je bitno zato jer moram isplanirat sve.
same here....Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:jel se zna datum?
Ne treba gubiti nadu ni ako se slična stvar desi i sa omiljenim nam bendom, mislim ako se određeni termin zameni za drugi. MA DOLAZI PEARL JAM SIGURNO. VERUJTE.
PEARL JAM IN BELGRADE. AMENKeep On Rockin In The Free World0 -
Eh ljudi, izlgeda da snovi postaju java.. Jos uvijek ne mogu da vjerujem da ce doci ovdje.. Ne mogu ni zamisliti momenat kada se ekipa pojavi na bini.. Jebo te, jeza me hvata
Ne sviđa mi se bas sto ce se ova dva koncerta odrzati u nekoliko dana.. Mislim da ce biti puno ljudi koji ce htjeti vidjeti oba benda a nece imati para pa ce otic samo na (legendarnije i sve u svemu dosta popularnije) Stonse.. Uostalom, briga me, neka bude nas dvadesetak u areni al samo da sviraju..
p.s. Sto se tice izjave "Fuck the pesimissts", primjetio sam je gledajuci koncert i bila mi je tako upecatljiva i simpaticna da sam je odmah prenio kao citat na moj blog..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
I RATHER BE WITH PEARL JAM!0
-
Bettergirl Sarah wrote:
haha Sarah jel si ovo ti na slici? tvoja soba? Dead Moon koncert sam propustio u Beogradu,Dom Omladine 2004 i hteo sam da se ubijem...arghhhlive to win0 -
cropdustress wrote:Hehe, ja se ne cudim nicemu. Ja sam znala da ce doci, samo jos nas drze u mraku i ne znamo kada. Jedino me to zanima...KADA? da mogu isplanirat zivot u narednih nekoliko mjeseci
Nadam se da ce biti oko 12/6/ ili bar prva polovica 6. da uspijem na nekoliko koncerata. A znala sam ja da ce doci tu i da ce u Beograd. Onda ima nade i za ZG!!! I tko zna za jos koji grad gdje prije nisu bili.
Imam dobar osjecaj da cemo uskoro nesto saznati... Strpljenja...
Jedva cekam neke vijesti, a nakon toga tu turneju...Zbilja MORAJU doci malo ovamo. Bilo bi vrijeme...:D
a da znaš kako je meni... ja moram svoj godišnji dogovarat sa još 6 baba, a sve moramo biti na poslu na kraju i početku mjeseca... naime, radim u financijama pa imamo nekakve rokove za izvještavanje... i sad ti planiraj godišnji... ja se samo nadam da će mi ekipa izaći u susret...inače ću morati dati otkaz...
PEARL JAM
- my religion -
sad mi je prigodna ona: "... the waiting drove me mad... you're finally here and I'm a mess..."... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:a da znaš kako je meni... ja moram svoj godišnji dogovarat sa još 6 baba, a sve moramo biti na poslu na kraju i početku mjeseca... naime, radim u financijama pa imamo nekakve rokove za izvještavanje... i sad ti planiraj godišnji... ja se samo nadam da će mi ekipa izaći u susret...
inače ću morati dati otkaz...
hehe, ja imam još 17 radnih dana godišnjeg od prošle godine... danas sam rekao šefu da me nema početkom 6. mjeseca, točne datume potvrdim naknadno... uzmem 10 radnih dana, 7 im poklanjam :-)
da ne bi bilo prisilnih bolovanja :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Bettergirl Sarah wrote:
hey... dead moon... vidio ih u zagrebu prije godinu-dvije... predobri :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hehe, ja imam još 17 radnih dana godišnjeg od prošle godine... danas sam rekao šefu da me nema početkom 6. mjeseca, točne datume potvrdim naknadno... uzmem 10 radnih dana, 7 im poklanjam :-)
da ne bi bilo prisilnih bolovanja :-)
Ufff! To smaranje sa poslom, zapravo celoživotnim robovanjem... Ja mogu da se pohvalim da sam trenutno na bolovanju....a, posle, dajem otkaz!
Neko može reći da sam totalno luda jer se smejem na sve ovo, al', ljudi moji, ništa gore nego upasti u kolotečinu! Ne želim da budem Zombie!!! Zato, ako vas budu smarali sa tim sranjima oko godišnjih i etc., podržavam vas u "ostavci". Ima mnogo lepših stvari zbog kojih/ i za koje treba živeti!!!
ZATO, PREDLOG ZA SVE: POČNITE MOMENTALNO DA UŽIVATE, KAKO BI SMO U TOP FORMI DOČEKALI ZNATE VEĆ KOGA!
POZDRAV
SARAHI RATHER BE WITH PEARL JAM!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music