Pearl Jam in Zagreb!

1123812391241124312441290

Comments

• grudice
    grudice Posts: 211
    Vozdra raja, sretni vam praznici!

Glasam za SOLAT.
  • Bakara
    Bakara Posts: 37
    SOLAT
  • Neeeeeee SOLAT :cry: ova igrica je okrutna :( ali idemo do kraja. I dalje RVM.
  • Indifference today :-)
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    I dalje RVM.
  • eta
    eta Posts: 57
    Rearviewmirror
  • Sorry samcro, RVM

Sutra partenza za Mexico, javim se cim stignem

Sretna Nova i da nam turneja bude EPIC SHIT ;-)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    e jbg.... indifference... valjda... :(

ekipa, spremni za najnajnajluđu noc? ulastili cipele, sredili frizure, pocesljali brkove? nisam ni ja :oops: :D

niko, bravo za M! putujete na staru godinu? stizete tamo na staru ili u zraku docekujete novu? fini timing :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Indifference za mene i RVM za suprugu.

Vozim se danas po gradu, 30 stupnjeva, svi luduju okolo, haos na cesti, kad na radiju Alive i najava za Big Day Out i sam me odjedanput strecne da gledamo momke za mjesec dana!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Indifference za mene i RVM za suprugu.

Vozim se danas po gradu, 30 stupnjeva, svi luduju okolo, haos na cesti, kad na radiju Alive i najava za Big Day Out i sam me odjedanput strecne da gledamo momke za mjesec dana!

baš sam jučer mislila na vas i kak ne vjerujem da vas slijedi sad par koncerata u bliskoj budućnosti, i onda, how conveniently, na ljeto opet na nekom drugom kontinentu... e pa neka vam je... nisam ljubomorna (samo na vas) i jedva čekam da vas vidim i malo stisnem... :)

nego, za neke pjesme ne bih nikad glasala... to su sigurno porch i indifference a bome i RVM (I gather speed from you fuckin' with meeeeeeeee, once and for aaaaall I'm far away, hardly believe finally shades are raaaaaaaaaised)... razmišljam si da kad to sviraju na koncertu mene hvata totalna i apsolutna ekstaza... moram priznati da mi na black više nije tako... stoga ostajem pri svom glasu iz prošlog kruga, CRNJAK...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    juras, slažem se.
    rvm, porch i indifference live su i meni doslovno vantjelesno iskustvo.
  • jurasica
    elcielo wrote:
    juras, slažem se.
    rvm, porch i indifference live su i meni doslovno vantjelesno iskustvo.

a ako čujem još i garden, in hiding, inside job i padobrane, jao si ga mene... a otvore ga sa oceans pa off the girl ili can't keep... ježuš... :lol::lol::lol:

i tak, nova godina stiže... želje, potrebe, osjećaji?!?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    da li je možda netko od fanova zainteresiran i za ovo?!?!

http://www.triskellevents.org/ReaperCon ... ry-passes/

ja sam seriously tempted... upoznati lika koji glumi Tiga mi je životna želja... i Happy-a... i Charlija... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    jurasica wrote:
    da li je možda netko od fanova zainteresiran i za ovo?!?!

http://www.triskellevents.org/ReaperCon ... ry-passes/

ja sam seriously tempted... upoznati lika koji glumi Tiga mi je životna želja... i Happy-a... i Charlija... :)

perverzija :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Iako već vjerojatno spavaju, Australcima želim puno koncerata u 2014. Happy New Year Sydney! :D
    @jurasica: Ovaj meet-up u travnju djeluje kao da je baš za nas. Idemo? :mrgreen: Slažem se s navodima za određene pjesme, a pogotovo za RVM koji ćete, po svemu sudeći (you heretics), izbaciti prije velikog finala. :fp: :nono:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Znala sam da ne trebam sudjelovati! Pretuzno bi bilo odluciti hocu li izbaciti RVM ili SOLAT! A kad-tad bih morala donijeti tu odluku!

Pusa i lijep provod, ekipa!
    :D

P.s. da znate, kupili smo opet karte za dva koncerta BRMC - jedan od venua u austrijskim selima je skroz obecavajuci :) Ako netko bude zainteresiran, imat cemo mjesta u autu, a karte su jeftine nakon PJ shoppinga ;)
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Sretna Nova godina! :D Nadam se da ste še svi dobro proveli ili da se dobro provodite. nadam se da je niko stigao u mexico.
    Vrijeme je za rezultate 9. kruga. Fasovao je Rearviewmirror.
    U konkurenciji su ostali još samo:
    Black
    SOLAT
    Indifference
    U ovom se krugu priključujem jurasici i glasam za Black.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • jurasica
    Glasam za SOLAT ali i to smatram herezom, ali s obzirom da cu gorjeti u paklu tak i tak, jos jedan razlog vise manje nema nekog utjecaja.... ;)

Nego, hocemo zamoliti kreatore foruma da dodaju gumb 'like'? To mi bas fali.... ;)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    Aha, onda zapravo za black... jos nije ispala?!? :lol::lol::lol:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Svima želim sve najbolje u 2014. godini! :)
    Moj glas ide za SOLAT. :(