Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Vozdra raja, sretni vam praznici!
Glasam za SOLAT.0 -
SOLAT0
-
Neeeeeee SOLAT
ova igrica je okrutna :( ali idemo do kraja. I dalje RVM.
0 -
Indifference today :-)0
-
I dalje RVM.0
-
Rearviewmirror0
-
Sorry samcro, RVM
Sutra partenza za Mexico, javim se cim stignem
Sretna Nova i da nam turneja bude EPIC SHIT ;-)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
e jbg.... indifference... valjda... :(
ekipa, spremni za najnajnajluđu noc? ulastili cipele, sredili frizure, pocesljali brkove? nisam ni ja :oops:
niko, bravo za M! putujete na staru godinu? stizete tamo na staru ili u zraku docekujete novu? fini timingStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Indifference za mene i RVM za suprugu.
Vozim se danas po gradu, 30 stupnjeva, svi luduju okolo, haos na cesti, kad na radiju Alive i najava za Big Day Out i sam me odjedanput strecne da gledamo momke za mjesec dana!0 -
pajo wrote:Indifference za mene i RVM za suprugu.
Vozim se danas po gradu, 30 stupnjeva, svi luduju okolo, haos na cesti, kad na radiju Alive i najava za Big Day Out i sam me odjedanput strecne da gledamo momke za mjesec dana!
baš sam jučer mislila na vas i kak ne vjerujem da vas slijedi sad par koncerata u bliskoj budućnosti, i onda, how conveniently, na ljeto opet na nekom drugom kontinentu... e pa neka vam je... nisam ljubomorna (samo na vas) i jedva čekam da vas vidim i malo stisnem...
nego, za neke pjesme ne bih nikad glasala... to su sigurno porch i indifference a bome i RVM (I gather speed from you fuckin' with meeeeeeeee, once and for aaaaall I'm far away, hardly believe finally shades are raaaaaaaaaised)... razmišljam si da kad to sviraju na koncertu mene hvata totalna i apsolutna ekstaza... moram priznati da mi na black više nije tako... stoga ostajem pri svom glasu iz prošlog kruga, CRNJAK...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
juras, slažem se.
rvm, porch i indifference live su i meni doslovno vantjelesno iskustvo.0 -
elcielo wrote:juras, slažem se.
rvm, porch i indifference live su i meni doslovno vantjelesno iskustvo.
a ako čujem još i garden, in hiding, inside job i padobrane, jao si ga mene... a otvore ga sa oceans pa off the girl ili can't keep... ježuš...
i tak, nova godina stiže... želje, potrebe, osjećaji?!?... I surfaced and all of my being was enlightened...
da li je možda netko od fanova zainteresiran i za ovo?!?!
http://www.triskellevents.org/ReaperCon ... ry-passes/
ja sam seriously tempted... upoznati lika koji glumi Tiga mi je životna želja... i Happy-a... i Charlija...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:da li je možda netko od fanova zainteresiran i za ovo?!?!
http://www.triskellevents.org/ReaperCon ... ry-passes/
ja sam seriously tempted... upoznati lika koji glumi Tiga mi je životna želja... i Happy-a... i Charlija...
perverzijaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Iako već vjerojatno spavaju, Australcima želim puno koncerata u 2014. Happy New Year Sydney!
@jurasica: Ovaj meet-up u travnju djeluje kao da je baš za nas. Idemo?Slažem se s navodima za određene pjesme, a pogotovo za RVM koji ćete, po svemu sudeći (you heretics), izbaciti prije velikog finala. :fp: :nono:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Znala sam da ne trebam sudjelovati! Pretuzno bi bilo odluciti hocu li izbaciti RVM ili SOLAT! A kad-tad bih morala donijeti tu odluku!
Pusa i lijep provod, ekipa!
P.s. da znate, kupili smo opet karte za dva koncerta BRMC - jedan od venua u austrijskim selima je skroz obecavajuciAko netko bude zainteresiran, imat cemo mjesta u autu, a karte su jeftine nakon PJ shoppinga
0 -
Sretna Nova godina!
Nadam se da ste še svi dobro proveli ili da se dobro provodite. nadam se da je niko stigao u mexico.
Vrijeme je za rezultate 9. kruga. Fasovao je Rearviewmirror.
U konkurenciji su ostali još samo:
Black
SOLAT
Indifference
U ovom se krugu priključujem jurasici i glasam za Black.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Glasam za SOLAT ali i to smatram herezom, ali s obzirom da cu gorjeti u paklu tak i tak, jos jedan razlog vise manje nema nekog utjecaja....
Nego, hocemo zamoliti kreatore foruma da dodaju gumb 'like'? To mi bas fali....... I surfaced and all of my being was enlightened...
Aha, onda zapravo za black... jos nije ispala?!?... I surfaced and all of my being was enlightened...
Svima želim sve najbolje u 2014. godini!
Moj glas ide za SOLAT. :(0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads