Pearl Jam in Zagreb!

1124112421244124612471290

Comments

• Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    6000 + spavanje za sofera je meni malo previse. :(
    Evil Little Goat
  • Jeeeeeeee izabrali smo najbolju pjesmu :D
    Meni ce isto igrica falit. Trebali bi jos neku...bilo mi je baš uzbudljivo svaki dan po vise puta provjeravat kakvo je stanje ;)
  • Kako mi se sad ovaj smajlic pojavio za avatar kad nisam jos nista stavila? :-?
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Ana2112 said:

6000 + spavanje za sofera je meni malo previse. :(

ja si isto nekako mislim da je to malo previše.. ali ok, opcija je tu, to se cijeni, treba skupiti par komada pa odlučiti :)

Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Ana2112
    Svakako. Opcije su kul. :D
    Meni nije problem vozit i auto mi je na raspolaganju. Zafira iz Zagreba, moj Klijo iz Rijeke, i jos jedno vozilo nam treba i proc cemo s trecinom cijene. Konvoj woohoo! :D
    Evil Little Goat
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Nigdje nikog. [-( Je li to zbog izgleda foruma ili postnovogodišnja depresija? >:)
    Ispravljam pogrešku počinjenu jučer. Uz čestitke pobjedniku prilažem link, kao podsjetnik kako je to zvučalo 26. rujanske večeri ljeta gospodnjeg 2006.
    youtu.be/h0r2eTazwR0
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO
    Evo još jednog uratka nakon kojeg vam slušanje ove pjesme više nikad neće biti isto. Napomena: za prethodni uradak bilo je dovoljno zatvoriti oči i uživati. Slijedeći ovaj link, imajte oči širom otvorene. :D
    youtu.be/oO6wPWFMrCA
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • Ana2112
    SAMCRO said:

Evo još jednog uratka nakon kojeg vam slušanje ove pjesme više nikad neće biti isto. Napomena: za prethodni uradak bilo je dovoljno zatvoriti oči i uživati. Slijedeći ovaj link, imajte oči širom otvorene. :D
    youtu.be/oO6wPWFMrCA

Genijalno!! I'm spitting!! XD XD XD The bitch is sad! Grcam! :D

Evil Little Goat
  • masni
    hahaha dobro poznati lyricsi.. a nije da ih ne mijenja svaki put :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    chaos ljudi sretna 2014. i sve to :)

đizsss pa kae sad ovooo?? jedva našla skužila i sve to, ne lajkam, al kak kaže sid, možda se sam treba naviknut :/ stari layout mi je bio više cosy (iako je i tada bilo manjih izazova :) zašto stalno tolko prčakju po tome? ;)

btw, ma znala sam da će pobijediti Black ;) možemo glasat za ostale ubuduće do broja 2. i to je to ;D
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Pogubio sam se. Danima klikam bookmark za forum a ono mi govori da se vratim poslije. Sve do maloprije kad slucajno kliknuh na link preko glavne stranice i imam sta vidjeti. Em katastrofalan layout i funkcionalnost foruma a i promasio zadnji krug glasanja, pih. Bilo bi 7:6. :)
  • eta
    eta Posts: 57
    edited January 2014
    pogubila sam se na ovom novom/starom forumu, bas je nepregledno. sve najbolje u novoj i od mene, puno dobrih koncerata :)
    pa kakvi su ovo smajlici, ovaj mi je najjaci :D (ko kod zubara)
    moj glas bi bio za Black, nisam stigla glasat na vrijeme.
    nego da pitam vas koji ste vec bili na koncertu u Wuhlheide, koji dio tribina je najbolji? koliko vidim skoro 1km udaljeno od s-bahn stanice, pa pogubit cu se u sumi jos dok ne nadem ulaz :D ima nekih putokaza ili samo slijedim masu ljudi
  • SAMCRO
    eta said:

nego da pitam vas koji ste vec bili na koncertu u Wuhlheide, koji dio tribina je najbolji? koliko vidim skoro 1km udaljeno od s-bahn stanice, pa pogubit cu se u sumi jos dok ne nadem ulaz :D ima nekih putokaza ili samo slijedim masu ljudi

Nemaš zašto brinuti. Kako pjesnik reče: ”Follow the ageless tide, follow the angled light, follow the strangest tribe...” i stići ćeš tamo gdje si krenula. ;)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    edited January 2014
    ~O)
    Kaj ja znam, ruzan je layout svakako, ali funkcionalnost je OK. Puno brze i lakse se moze postat sto je na kraju krajeva najvaznija funkcija foruma. Notifications, bookmarks, razni shortcutovi, cisci who's online dio, nije to lose sve skupa, a cini mi se da ce nastavit prckat i mozda dodat jos pokoju useful funkciju...e da i smajlici su prilicno blesavi
    Post edited by pajo on
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ekipa, meni je partnerica ispala iz priče, pa ja imam po jednu 10c kartu za milano-trst-beč-berlin... kome treba, znate gdje ima... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    ma bit će tih karata, smrtnici oko nas će samo otkazivat :D
    malo je dovoljno ludih da sad znaju sa sigurnošću reći šta će radit 20.6. popodne :D
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica said:

ekipa, meni je partnerica ispala iz priče, pa ja imam po jednu 10c kartu za milano-trst-beč-berlin... kome treba, znate gdje ima... :)

Sintija? damn!

ali kad je vec tako, hajde stavi Beč na hold ako nije problem... provjerim pa javim :-)

Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Bakara
    Bakara Posts: 37
    jurasica said:

Evo ja se javljam za Milano:-)

• jurasica
    Bakara, cool... :)

nego, nismo pričali ništa o intervjuima u deep magazinu... ima netko nekih komentara... ja sam htjela spomenuti da mi eddie, e da ga ne znam :), zvuči kao običan pussy boy, da sam iznenađena da im je argentina top mjesto za svirku te da mi je ovaj deep def najbolji deep do sada... :)

what you say?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    SAMCRO said:

Nemaš zašto brinuti. Kako pjesnik reče: ”Follow the ageless tide, follow the angled light, follow the strangest tribe...” i stići ćeš tamo gdje si krenula. ;)

ovo si tako lijepo sročio... naš precjednik! ponosna sam... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!