Pearl Jam in Zagreb!

1123712381240124212431290

Comments

• Ode Breath :cry: moj glas i dalje RVM.
    Da se ukljucim u planiranje turneje, ja bih se rado prijavila za roadtrip ali moram pricekat da vidim kako ce mi se neke druge stvari odvijati...tako da zasad se ne mogu prikljucit a ako bude moguce kasnije javim se. Inace sam totalno za majice i bedzeve, super vam je ta fora :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    eh viki, nemaš pojma šta si propustila do sad..
    može joj netko pokazati kolekciju koju imamo? :D

glas za Porch :corn:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    solat
  • siljo wrote:
    nesto zagooglao becki Stadthalle pa naletio na fotke sa koncerta 2006... Sid, ne ide bez tebe, ha? ;)

http://www.stadthalle.com/multimedia-bilder/405
    Koji trenutak su uhvatili :D Taman dok nisam dobivala martama po glavi od crowd surfera :D Al dobar je bio Bec, je je... Little Wing na kraju uuuu:)
    Famozna zastava koja je zavrsila na stageu tu vecer a pojavila se u ZG-u kad ju je Ed donio i bacio preko monitora :O

Nego, primijetih da je Bec 25.dana u mjesecu, kao i 2006. samo je bio 25.9., sljedece godine je 25.6. Nis bitno, al eto, opservacija :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Glas za RVM
  • masni wrote:
    eh viki, nemaš pojma šta si propustila do sad..
    može joj netko pokazati kolekciju koju imamo? :D

glas za Porch :corn:

Vidjela sam na fotkama na fejsu vec neke uratke, vegeta i slicno, ali ne bi imala nista protiv vidjeti cijelu dosadasnju kolekciju :D
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Evo za viki, sve na jednom mjestu (barem mislim da su sve :mrgreen: ), a nama podsjetnik što nas čeka u sljedećim mjesecima. Igor je ionako već bio aktivan. :D
    i4hn.jpg
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO wrote:
    Evo za viki, sve na jednom mjestu (barem mislim da su sve :mrgreen: ), a nama podsjetnik što nas čeka u sljedećim mjesecima. Igor je ionako već bio aktivan. :D
    i4hn.jpg

O pa bas ti hvala na ovom pregledu :) majice su fantasticne, evo ideja za slijedecu fant fantasticno :lol: salim se, palo mi na pamet ;) tko je kreativni mozak iza svega? Ispricavam se sto jos nisam skontala ;) moram priznat da sam stala s citanjem arhive postova. Smotana sam, kako da upisem odredjeni broj stranice koju zelim pregledati? :fp:
  • SAMCRO wrote:
    i4hn.jpg

O pa bas ti hvala na ovom pregledu :) majice su fantasticne, evo ideja za slijedecu fant fantasticno :lol: salim se, palo mi na pamet ;) tko je kreativni mozak iza svega? Ispricavam se sto jos nisam skontala ;) moram priznat da sam stala s citanjem arhive postova. Smotana sam, kako da upisem odredjeni broj stranice koju zelim pregledati? :fp:
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    viki - upute za skakanje na točno određenu stranicu:
    Pored popisa stranica za pregledavanje ti piše i tekst: "Page 1653 of 1653".
    Klikni na to i tada ti se otvara mali prozor u kojem možeš upisati točnu stranicu koju želiš pregledati. :)
  • nkdz wrote:
    viki - upute za skakanje na točno određenu stranicu:
    Pored popisa stranica za pregledavanje ti piše i tekst: "Page 1653 of 1653".
    Klikni na to i tada ti se otvara mali prozor u kojem možeš upisati točnu stranicu koju želiš pregledati. :)

Ahaaaaa hvala puno!!! :D:D ako netko zna koje su stranice posebno zanimljive, osvrti na koncerte, pliz neka mi i to napise ;)
  • Sretan božić ekipa :)

glasam za RVM

i sad me oprala neka sitna deprica jer smo uzeli za Milano te neke public karte u onoj panici da će se rasprodati :fp: al je veselje generalno :D
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Opet PJ20 na HRT1, u novogodisnjoj noci u 3:20 :D
  • eta
    eta Posts: 57
    glas za Porch

majice :clap:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    BLACK... odlucila sam biti ekscentricna... ;)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Glasači su nam se opet malo pogubili, pa nedostaju četiri glasa. Od onoga što imamo, najlošije je prošao Porch. U konkurenciji za najbolju pjesmu ostali su:
    Black
    SOLAT
    Rearviewmirror
    Indifference
    U 9. krugu (pakla) moj glas dobiva Indifference.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • Black ce pobijediti. Bez sumnje.
    Nego, ja cu malo pitat cijene ovdje kod nas mini busa. S obzirom da nas dosta planira do Milana i Trsta, mozda to ne bi bila losa opcija.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    pa ne bi uopće bila loša opcija, da se potpuno svi možemo posvetit koncertu :mrgreen:
  • masni
    glas za SOLAT :corn:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    solat