Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Ode Breath
moj glas i dalje RVM.
Da se ukljucim u planiranje turneje, ja bih se rado prijavila za roadtrip ali moram pricekat da vidim kako ce mi se neke druge stvari odvijati...tako da zasad se ne mogu prikljucit a ako bude moguce kasnije javim se. Inace sam totalno za majice i bedzeve, super vam je ta fora0 -
eh viki, nemaš pojma šta si propustila do sad..
može joj netko pokazati kolekciju koju imamo?
glas za Porch :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
solat0
-
siljo wrote:nesto zagooglao becki Stadthalle pa naletio na fotke sa koncerta 2006... Sid, ne ide bez tebe, ha?
http://www.stadthalle.com/multimedia-bilder/405Taman dok nisam dobivala martama po glavi od crowd surfera
Al dobar je bio Bec, je je... Little Wing na kraju uuuu:)
Famozna zastava koja je zavrsila na stageu tu vecer a pojavila se u ZG-u kad ju je Ed donio i bacio preko monitora :O
Nego, primijetih da je Bec 25.dana u mjesecu, kao i 2006. samo je bio 25.9., sljedece godine je 25.6. Nis bitno, al eto, opservacija"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Glas za RVM0
-
Evo za viki, sve na jednom mjestu (barem mislim da su sve
), a nama podsjetnik što nas čeka u sljedećim mjesecima. Igor je ionako već bio aktivan.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
SAMCRO wrote:
O pa bas ti hvala na ovom pregledumajice su fantasticne, evo ideja za slijedecu fant fantasticno
salim se, palo mi na pamet
tko je kreativni mozak iza svega? Ispricavam se sto jos nisam skontala
moram priznat da sam stala s citanjem arhive postova. Smotana sam, kako da upisem odredjeni broj stranice koju zelim pregledati? :fp:
0 -
SAMCRO wrote:
O pa bas ti hvala na ovom pregledumajice su fantasticne, evo ideja za slijedecu fant fantasticno
salim se, palo mi na pamet
tko je kreativni mozak iza svega? Ispricavam se sto jos nisam skontala
moram priznat da sam stala s citanjem arhive postova. Smotana sam, kako da upisem odredjeni broj stranice koju zelim pregledati? :fp:
0 -
viki - upute za skakanje na točno određenu stranicu:
Pored popisa stranica za pregledavanje ti piše i tekst: "Page 1653 of 1653".
Klikni na to i tada ti se otvara mali prozor u kojem možeš upisati točnu stranicu koju želiš pregledati.0 -
nkdz wrote:viki - upute za skakanje na točno određenu stranicu:
Pored popisa stranica za pregledavanje ti piše i tekst: "Page 1653 of 1653".
Klikni na to i tada ti se otvara mali prozor u kojem možeš upisati točnu stranicu koju želiš pregledati.
Ahaaaaa hvala puno!!!ako netko zna koje su stranice posebno zanimljive, osvrti na koncerte, pliz neka mi i to napise
0 -
Sretan božić ekipa
glasam za RVM
i sad me oprala neka sitna deprica jer smo uzeli za Milano te neke public karte u onoj panici da će se rasprodati :fp: al je veselje generalno0 -
Opet PJ20 na HRT1, u novogodisnjoj noci u 3:200
-
glas za Porch
majice0 -
BLACK... odlucila sam biti ekscentricna...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Glasači su nam se opet malo pogubili, pa nedostaju četiri glasa. Od onoga što imamo, najlošije je prošao Porch. U konkurenciji za najbolju pjesmu ostali su:
Black
SOLAT
Rearviewmirror
Indifference
U 9. krugu (pakla) moj glas dobiva Indifference.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Black ce pobijediti. Bez sumnje.
Nego, ja cu malo pitat cijene ovdje kod nas mini busa. S obzirom da nas dosta planira do Milana i Trsta, mozda to ne bi bila losa opcija."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa ne bi uopće bila loša opcija, da se potpuno svi možemo posvetit koncertuOh when I was a kid oh how magic it seemed
glas za SOLAT :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
solat0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market