Pearl Jam in Zagreb!

Options
1113811391141114311441290

Comments

• Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Dobro, zenske, nagovorile ste me. Kupila sam obadve. :lol::lol: :shock: :mrgreen:
    Evil Little Goat
  • Ana2112 wrote:
    Dobro, zenske, nagovorile ste me. Kupila sam obadve. :lol::lol: :shock: :mrgreen:
    :lol:8-)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Ovaj vikend sam pogledao prvi put HYPE dokumentarac o Grunge in Seattle, zanimljiv je pa ako se nekome da još gledat i ima vremena evo link ;)

http://www.youtube.com/watch?v=87e1zMzZrX8
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Ovaj vikend sam pogledao prvi put HYPE dokumentarac o Grunge in Seattle, zanimljiv je pa ako se nekome da još gledat i ima vremena evo link ;)

http://www.youtube.com/watch?v=87e1zMzZrX8
    gledali i mi ne tako davno :)
    i čitala sam u zadnje vrijeme Everybody Loves Our Town i Grunge Is Dead - isti tip knjiga, oral history - skroz zabavno :) ako koga zanima posudba, imamo ih doma.

ekipa, vidimo se skoro. veselim se ponovnom odlasku u Pauk koliko i Laneganu :D
  • HEROJI !!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Eh eh...nitko nis ne pise, al Niko, care, gosparu ;)

Danas sam otkrila konacno Lino Pillowse, jastucice fine! Sjecam se da ste ih pred par mjeseci spominjali, a ja nikako da naidjem na njih i danas mi upali u oko u ducanu... Bijele sam uzela, naravno, i skoro sam sve pojela vec :lol: bez mlijeka! hahaha

Drugo nemam nis za prijavit. samo da se veselim dolasku u metropolu u subotu i da vas svih malo vidim, da se druzimo i idemo na dobar koncerat ;)

• Danas sam otkrila konacno Lino Pillowse, jastucice fine! Sjecam se da ste ih pred par mjeseci spominjali, a ja nikako da naidjem na njih i danas mi upali u oko u ducanu... Bijele sam uzela, naravno, i skoro sam sve pojela vec :lol: bez mlijeka! hahaha

Ja moram priznati da sam se malo razočarao sa Linoladinim jastučićima....tražio sam ih dugo, čak sam jednom u Splitu poslao ženu prodavačicu da mi ih traži :lol::lol:
    na kraju.... :cry: valjda sam previše očekivao :lol::lol::lol:

Što bi još dodao.....ah, ovaj Edov tour je pun pre dobrih postera....najebo sam ko žuti
  • eo ja sam si ovu izabrala iz izloga broj jedan http://pearljam.com/goods/product_info. ... ts_id=1438 iako sam i dalje ljubomorna na muški dućan.

eeee krasnih postera ima :D
  • _annie_
    Gordan: Kako se subota opasno približila, ajmo se dogovorit za meet. Uzmimo kao radni prijedlog za mjesto sastanka Staru Savu, što je, naravno, promjenjivo. Vrijeme sastanka oko 18 h. I to je promjenjivo.
    No, ajmo vidjeti tko se planira pojaviti:

1. Anica
    2. Gordan
  • _annie_ wrote:
    Gordan: Kako se subota opasno približila, ajmo se dogovorit za meet. Uzmimo kao radni prijedlog za mjesto sastanka Staru Savu, što je, naravno, promjenjivo. Vrijeme sastanka oko 18 h. I to je promjenjivo.

1. Anica
    2. Gordan
    3. Sid

I Ana G. ce bit mi se cini! :D
  • siljo
    siljo Posts: 2,203

1. Anica
    2. Gordan
    3. Sid

I Ana G. ce bit mi se cini! :D

Sid, piše se Ali G :corn:

ja cu vjerojatno doci, ne znam kada i ne znam gdje... ak niš, vidimo se u Pauku...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Ali G reporting for duty. Aaaaay! :wave: :mrgreen:
    Evil Little Goat
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ja dolazim u pauk... nadam se da ćemo uspjet izmijenit par riječi :)

samoborci, donesete mi vitalogy torbu ak je živa?
    skoro zaboravila da sam je naručila. :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    1. Anica
    2. Gordan
    3. Sid
    4. Ali G.
    5. Juras

ihaaaa!!!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    jučer idem kupit kartu i u dirty oldu na vratima me dočeka "vraćam se za 30min" i ništa, odem ja doma, rekoh pokupit ću danas i sad vidim vijest da je koncert rasprodan.. majka mu stara.. tako mi i treba kad čekam skoro-zadnji-dan..

pretpostavljam da nitko nema viška kartu? :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie_
    Ana, torba jedva ceka da te vidi :)

Masni, i mi imamo kandidata koji trazi dodatnu kartu pa ako bilo tko cuje da negdje postoji visak - javite!

Mi bas gustamo sto cemo ici i vidjeti vas u vecem broju :)
  • Zabavite se svi na meet up-u ;)

a evo jedan super lagani cover, stari Mike side project...nisam nikad prije čuo

http://www.youtube.com/watch?v=uiK7JHDf9S8
  • eta
    eta Posts: 57
    Bok svima!
    I'm new here. Malo uletavam ko padobranac ;)
    Odlični su mi posteri s Edove turneje pa me zanima hoće li biti u prodaji i preko 10cluba? Mislim da su bili s euro turneje, zaboravila sam.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    1. Anica
    2. Gordan
    3. Sid
    4. Ali G.
    5. Juras
    6. Iva
    7. Pajo
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    1. Anica
    2. Gordan
    3. Sid
    4. Ali G.
    5. Juras
    6. Iva
    7. Pajo

netko je ivi i paji hackirao 10c account.. da prijavimo? :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...