Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dobro, zenske, nagovorile ste me. Kupila sam obadve.
:shock:
Evil Little Goat0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Ovaj vikend sam pogledao prvi put HYPE dokumentarac o Grunge in Seattle, zanimljiv je pa ako se nekome da još gledat i ima vremena evo link
http://www.youtube.com/watch?v=87e1zMzZrX8CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ovaj vikend sam pogledao prvi put HYPE dokumentarac o Grunge in Seattle, zanimljiv je pa ako se nekome da još gledat i ima vremena evo link
http://www.youtube.com/watch?v=87e1zMzZrX8
i čitala sam u zadnje vrijeme Everybody Loves Our Town i Grunge Is Dead - isti tip knjiga, oral history - skroz zabavnoako koga zanima posudba, imamo ih doma.
ekipa, vidimo se skoro. veselim se ponovnom odlasku u Pauk koliko i Laneganu0 -
HEROJI !!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Eh eh...nitko nis ne pise, al Niko, care, gosparu
Danas sam otkrila konacno Lino Pillowse, jastucice fine! Sjecam se da ste ih pred par mjeseci spominjali, a ja nikako da naidjem na njih i danas mi upali u oko u ducanu... Bijele sam uzela, naravno, i skoro sam sve pojela vecbez mlijeka! hahaha
Drugo nemam nis za prijavit. samo da se veselim dolasku u metropolu u subotu i da vas svih malo vidim, da se druzimo i idemo na dobar koncerat"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:
Danas sam otkrila konacno Lino Pillowse, jastucice fine! Sjecam se da ste ih pred par mjeseci spominjali, a ja nikako da naidjem na njih i danas mi upali u oko u ducanu... Bijele sam uzela, naravno, i skoro sam sve pojela vecbez mlijeka! hahaha
Ja moram priznati da sam se malo razočarao sa Linoladinim jastučićima....tražio sam ih dugo, čak sam jednom u Splitu poslao ženu prodavačicu da mi ih traži
na kraju....valjda sam previše očekivao
Što bi još dodao.....ah, ovaj Edov tour je pun pre dobrih postera....najebo sam ko žutiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
eo ja sam si ovu izabrala iz izloga broj jedan http://pearljam.com/goods/product_info. ... ts_id=1438 iako sam i dalje ljubomorna na muški dućan.
eeee krasnih postera ima0 -
Gordan: Kako se subota opasno približila, ajmo se dogovorit za meet. Uzmimo kao radni prijedlog za mjesto sastanka Staru Savu, što je, naravno, promjenjivo. Vrijeme sastanka oko 18 h. I to je promjenjivo.
No, ajmo vidjeti tko se planira pojaviti:
1. Anica
2. Gordan0 -
_annie_ wrote:Gordan: Kako se subota opasno približila, ajmo se dogovorit za meet. Uzmimo kao radni prijedlog za mjesto sastanka Staru Savu, što je, naravno, promjenjivo. Vrijeme sastanka oko 18 h. I to je promjenjivo.
No, ajmo vidjeti tko se planira pojaviti:
1. Anica
2. Gordan
I Ana G. ce bit mi se cini!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:No, ajmo vidjeti tko se planira pojaviti:
1. Anica
2. Gordan
3. Sid
I Ana G. ce bit mi se cini!
Sid, piše se Ali G :corn:
ja cu vjerojatno doci, ne znam kada i ne znam gdje... ak niš, vidimo se u Pauku...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ali G reporting for duty. Aaaaay! :wave:Evil Little Goat0
-
ja dolazim u pauk... nadam se da ćemo uspjet izmijenit par riječi
samoborci, donesete mi vitalogy torbu ak je živa?
skoro zaboravila da sam je naručila.0 -
1. Anica
2. Gordan
3. Sid
4. Ali G.
5. Juras
ihaaaa!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jučer idem kupit kartu i u dirty oldu na vratima me dočeka "vraćam se za 30min" i ništa, odem ja doma, rekoh pokupit ću danas i sad vidim vijest da je koncert rasprodan.. majka mu stara.. tako mi i treba kad čekam skoro-zadnji-dan..
pretpostavljam da nitko nema viška kartu?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ana, torba jedva ceka da te vidi
Masni, i mi imamo kandidata koji trazi dodatnu kartu pa ako bilo tko cuje da negdje postoji visak - javite!
Mi bas gustamo sto cemo ici i vidjeti vas u vecem broju0 -
Zabavite se svi na meet up-u
a evo jedan super lagani cover, stari Mike side project...nisam nikad prije čuo
http://www.youtube.com/watch?v=uiK7JHDf9S8CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Bok svima!
I'm new here. Malo uletavam ko padobranac
Odlični su mi posteri s Edove turneje pa me zanima hoće li biti u prodaji i preko 10cluba? Mislim da su bili s euro turneje, zaboravila sam.0 -
1. Anica
2. Gordan
3. Sid
4. Ali G.
5. Juras
6. Iva
7. Pajo0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy