Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Znači da pogledam set listu da vidim što me čeka u Madridu
baš me zanima koliko će biti calijente Španjolska publika.
Jebiga mi smo previše razmaženi sa PJ, hvala bogu da smo dobro izabrali
Uspio sam ubosti onaj poster dan iza koncerta na http://www.beyondthepale.com.au/home/
Bilo je ono; pošalji mail upit pa čemo se javit, sutradan stiže mail da platim...prva liga :thumbup:
Moram priznati da su TBK sa posterima podigli tako visoko letvicu da ih ni jedan bend ne može pratiti PJ im nije ni do koljena sa printovima i da stvar bude još gora ne printaju više od 200 komada po koncertu tako da im cijene na eBay-u i sl. kreču obično od 100$ i više pa na dalje.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Fino nam je bilo na TBK. Lijepo oni to odrade, savrseno uvjezbani i maksimalno profesionalni, sve po PS-u. Bas komentirasmo kak ne kuzimo zakaj im lijepe setliste na stage, kao ne znaju napamet tocno sto sviraju, tesko za povjerovat s obzirom da im se setlista mijenja po jednu-dvije pjesme svakih par koncerata
Ali mocno to zvuci, ta gitara odfrljena do daske tak da jedino kaj jos mozes cut je onog manijaka kak ubija bubnjeveJak su bend, hrpu albuma, sjajnih pjesama i tisuce koncerata u nogama...
Mi se uklopili u kazalisnu publiku na tribinama, zavaljeni u mnogo udobne stolce, lagano cupkanje nogama i obvezno gromoglasno pljeskanje izmedju pjesama. Cak ni Lonely Boy nije podigao vecinu na noge nego tek kada je pocetkom encorea frontman zamolio da se svi dignu, e onda se Australci streberi dizu. Dolje na GA mrvicu zivlje, cak i malo moshanja pred kraj, ali sve u svemu dostojanstveno i bez incidenata
Zamisljali si kak je to moralo izgledat 2006. kad su ovi nasi bogovi bezuspjesno pokusavali animirat tu nadaleko poznatu Sydney publiku :nono:
Iva veli da joj prvih pola sata frontman nije dobro sjeo i nesto joj sve cudno...onda skuzi da nije navikla na nekog tko nije kriminalno obucen, zna sve rijeci, ne fulava akorde, ima ritma i fino se krece po stageu
Za 3 tjedna gledamo Radiohead, na istom mjestu i sa vjerojatno jos uspavanijom publikom, ali dobro je, ne bunimo se
imali ste vi još toga na repertoaru ako se ne varam? band of horses, na mumforden pretpostavljam nećete ići.. :?:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Neki dan mi je stigla ona nova siva hudica i moram reći da je super....mekana, topla
i ono najbolje......................................nije crna
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Neki dan mi je stigla ona nova siva hudica i moram reći da je super....mekana, topla
i ono najbolje......................................nije crna
0 -
Samo da se pozalim da me pere neki blues. Osjecam se besperspektivno bez najavljene turneje
A da nije po SA megastadionima :smrc:
Ima netko vezu kod Kelly Curtisa da malo razbudi ekipu????
To samo ja tako ili?0 -
_annie_ wrote:Samo da se pozalim da me pere neki blues. Osjecam se besperspektivno bez najavljene turneje
A da nije po SA megastadionima :smrc:
Ima netko vezu kod Kelly Curtisa da malo razbudi ekipu????
To samo ja tako ili?
Fali im veliki šef da ih tjera da rade a manje zajebavaju sa strane. Ovo kad nemaju ugovor sa diskografskom kućom da završe album i nije baš neka forasad oni mogu radit što ih je volja, ne može to tako cazzo... čeka se po 3-4 godine album, prije u Hrvatskoj dobiješ dozvolu za gradit kuću jebote.
Pa nakon 3 godine izbace na brzinu album od 36 minuta ili koliko je trajao Backspacer :nono: ubili se od posla :fp:
Nema B-side stvari...što je i njih recesija ubila.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Gordan: Evo malo sa zakašnjenjem, ali evo da vidite čime smo se mi jučer zabavljali. Nisam neki poklonik zapadnjačkih običaja, ali dubljenje bundevi je baš fora. Moja životna suputnica imala je samo jedan komentar:
Koji si ti geek!
Pogledajte sami:
http://img16.imageshack.us/i/imageckwi.jpg/0 -
ahaha, zakon!0
-
ste vidjeli?
http://community.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=198260
za one s nesanicom u nedjelju live stream Eda u Pheonixu0 -
_annie_ wrote:Gordan: Evo malo sa zakašnjenjem, ali evo da vidite čime smo se mi jučer zabavljali. Nisam neki poklonik zapadnjačkih običaja, ali dubljenje bundevi je baš fora. Moja životna suputnica imala je samo jedan komentar:
Koji si ti geek!
Pogledajte sami:
http://img16.imageshack.us/i/imageckwi.jpg/
a super su i druge dvije bile0 -
Zanima me koje je normalno vrijeme za cekati ako se narucuje nesto iz shopa?
evo narucio sam poster ORDER NUMBER: 4040044 (WAREHOUSE)
Order Date: Friday 05 October, 2012 i nista0 -
migtrain wrote:Zanima me koje je normalno vrijeme za cekati ako se narucuje nesto iz shopa?
evo narucio sam poster ORDER NUMBER: 4040044 (WAREHOUSE)
Order Date: Friday 05 October, 2012 i nista0 -
_annie_ wrote:Gordan: Rekao bih da se nemaš što brinuti. Pričekaj još dva tjedna. Ako ti do tada ništa ne stigne, onda kreni u akciju. Vjerujem da su ti poslali obavijest kad su poslali pošiljku... Ili? Uglavnom, četiri do šest tjedana je normala za shipping.
Ne, nisam dobio mail za shipping. Samo sam dobio mail kada sam platio i pise 5.10.2012. Ten Club LLC would like to thank you for your order.
Your order has successfully been submitted for processing.
Dobro, hvala na informaciji. Cekat cu onda jos malo pa ako ne dodje cemo vidjeti0 -
Vratila sam seeeeeee! Konacno obnovila clanstvo (shame on me) prije nego je lapsalo
:nono:
:roll:
Citam vas, citam, al ne mogu nis postat pa mi bezveze to...
Kod mene sve po starom zapravo, a da, tko ne zna: DOMA SAM. Gotova putovanja ovo ono, sad radim u Rijeci, izlazim, uzivam i tako to.Malo sam zapostavila moj PJ jer se privikavam na svoj novi-stari zivot ovdje, nisam cak ni bootlege slusala jos :roll: , ali budem. Evo free download je tu pa cu krenut.
Dobrodoslicu zelim novom clanu (ili vise), ne znam koliko ih je doslo od mog zadnjeg posta..ima toga ohoho.
Citamo se ubuduce od sad.
Sid
PS Zadnji post je bio u Augustu, prije nego mi je isteklo clanstvo"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa napokon, sid!
stvarno si u zadnji čas sačuvala membership number.
čisto u slučaju ak jednom dođu u pulsku arenu, a koncert bude sjedeći.0 -
elcielo wrote:pa napokon, sid!
stvarno si u zadnji čas sačuvala membership number.
čisto u slučaju ak jednom dođu u pulsku arenu, a koncert bude sjedeći.
Rijeci ti se pozlatile, Ana!pozdrav tebi i tvojoj familiji! Znam da imas prinovu!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ca je to zatisje ovdje? Nis nitko ne pise...
Pa eto, da se malo javim sa svojim blebetanjem. Dolazim(o) na Lanegana 24.11. Mirej, Ana i ja. Pa mozda bi mogli neko druzenje sa vama, kontinentalcimaBas bih voljela da se malo vidimo. Tko jos ide na spomenuti koncert? Ako i ne idete, mislim da mozda mozemo svejedno ubacit neku cugu u subotu ili nedjelju...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ja planiram na koncert, ali mi je vrijeme prije i poslije jaaako ograničeno zbog bebača.
ak ništa, možemo si popričati u pauzama između pjesama ispred stagea.0 -
PM za eddie vedder at las vegas 1.11.2012.
splitane su pjesme i stavljen je label tako da je ko pravi album :P
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music