Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
jeste vidjeli ovaj filmić?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xyRzswxVCE
nema veze s bendom, ali interesantno mi je bilo primijetiti je naš edi jebeno bolji govornik od obame što me stvarno šokiralo... brijem da se frajer kandidira da bi se mnogi iznenadili... mislim, mi oduvijek znamo da je on isus...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:nema veze s bendom, ali interesantno mi je bilo primijetiti je naš edi jebeno bolji govornik od obame što me stvarno šokiralo... brijem da se frajer kandidira da bi se mnogi iznenadili... mislim, mi oduvijek znamo da je on isus...
A jesi vidla kaj je momak rekao (tj. ponovio) na Midtown Music Festivalu o tvom miljeniku:
He says the band has been together for a long time and it speaks to their friendship that have never broken up or had really hateful arguments. He introduces the band and says he hates to repeat a story but he wants to tell the story about watching PJ20 with a friend who commented that "Jeff Ament is such a bad ass" and Ed couldn't agree more.0 -
pajo wrote:jurasica wrote:nema veze s bendom, ali interesantno mi je bilo primijetiti je naš edi jebeno bolji govornik od obame što me stvarno šokiralo... brijem da se frajer kandidira da bi se mnogi iznenadili... mislim, mi oduvijek znamo da je on isus...
A jesi vidla kaj je momak rekao (tj. ponovio) na Midtown Music Festivalu o tvom miljeniku:
He says the band has been together for a long time and it speaks to their friendship that have never broken up or had really hateful arguments. He introduces the band and says he hates to repeat a story but he wants to tell the story about watching PJ20 with a friend who commented that "Jeff Ament is such a bad ass" and Ed couldn't agree more.
ja si baš razmišljala kak su oni k'o roboti!ono, muzika i činjenje dobrih djela! ful su točni i nema makac! mislim, st. mike se probao drogsati u mladosti ali su i to sredili... rok'n'rol ali bez onih stvaaaarno loših poroka... ma koja ekipa - stvarno pravi uzor... puno mojih prijatelja koji su kao vjernici znaju mi govoriti "joj, pa ti si veći vjernik od većine koju ja znam" ali stvar je u tome da su tim "vjernicima" (me ne znam u šta oni vjeruju a ne znam ni da li oni sami znaju) isprani mozgovi i da većina ne razmišlja izvan okvira koje su im postavili u mladosti i jadna nam svima baba zbog toga, ali zato imaš jedan ovakav bend iliti skupinu ljudi koji razbijaju te okvire baš na način da čine ono što je kao "kršćanski" način života i da još pokušavaju i druge nagovoriti na isto takvo činjenje dobrih djela...
ok, malo sam se zaletila ali ima još puno u meni... neki dan sam na FB eksplodirala kad je jedna ex kolegica/najobičnija naprlitana baba išla spajati Majku Terezu i Medjugorje... jebote, ta dva pojma su mi oksimoroni!
over and out!
peace!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:puno mojih prijatelja koji su kao vjernici znaju mi govoriti "joj, pa ti si veći vjernik od većine koju ja znam" ali stvar je u tome da su tim "vjernicima" (me ne znam u šta oni vjeruju a ne znam ni da li oni sami znaju) isprani mozgovi i da većina ne razmišlja izvan okvira koje su im postavili u mladosti i jadna nam svima baba zbog toga, ali zato imaš jedan ovakav bend iliti skupinu ljudi koji razbijaju te okvire baš na način da čine ono što je kao "kršćanski" način života i da još pokušavaju i druge nagovoriti na isto takvo činjenje dobrih djela...
:thumbup:0 -
Pozdrav dragi ljudi!
Evo i mene samo da se predstavim i da vam dam do znanja da ste dobili novog clana ovog predivnog community-a.. Jos sam "virgin" sto se tice pj koncerata, al se nadam da me sljedece godine rokovi nece unistiti pa da se jednog dana upoznamo i da vam se pridruzim na nekoj turnejici!
Tek sam godinu dana u ovom svijetu, al mogu vam reci da mi je ovo bila najbolja godina prozivljavanja brdo emocija i sirenja svoje glazbene kulture
.
E i da... Hvala svim pozitivnim odgovorima preko inboxa i ako me netko nesto treba slobodno pita... Mogu uploadat par bootlega koje imam kao i neke starije live nastupe.. Slobodno me potrazite i na istoimenoj lastfm stranici zvanoj "migtrain". Pozdrav jos jednom i hvala ljudima koji su nakon 2005. i dan danas aktivni na ovoj temi
0 -
migtrain wrote:Pozdrav dragi ljudi!
Evo i mene samo da se predstavim i da vam dam do znanja da ste dobili novog clana ovog predivnog community-a.. Jos sam "virgin" sto se tice pj koncerata, al se nadam da me sljedece godine rokovi nece unistiti pa da se jednog dana upoznamo i da vam se pridruzim na nekoj turnejici!
Tek sam godinu dana u ovom svijetu, al mogu vam reci da mi je ovo bila najbolja godina prozivljavanja brdo emocija i sirenja svoje glazbene kulture
.
E i da... Hvala svim pozitivnim odgovorima preko inboxa i ako me netko nesto treba slobodno pita... Mogu uploadat par bootlega koje imam kao i neke starije live nastupe.. Slobodno me potrazite i na istoimenoj lastfm stranici zvanoj "migtrain". Pozdrav jos jednom i hvala ljudima koji su nakon 2005. i dan danas aktivni na ovoj temi
S obzirom da sam i ja dosta novi fan, uvijek mi je zanimljivo cuti kako su ljudi dosli do PJ-a i postali ovisnicipa pliz kao ima neka prica, da ju cujemo
I da, odakle si?
A sto se tice koncerata, ekipa odavde, kao sto je Pajo napisao, ide po cijeloj europi, a i svijetu tako da ces uvijek naci nekog s kim ici. Ima nas nekoliko ovdje koji smo ih ove godine prvi put culi, i to zahvaljujuci 10c clanstvu iz prvih redova. Vjeruj mi, live...sve su sto ocekujes i vise od toga... neopisivo!! Jednostavno ne zelis kuci0 -
migtrain, dobro nam došao među frikoveCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
DobrodošaoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
migtrain wrote:Pozdrav dragi ljudi!
.
Gordan: Dobrodošao, Filipe.S obzirom na godine, morat ćemo paziti na tebe kad nam se pridružiš na turnejama, a u nekim zemljama ćemo ti i cugu morat kupovat.
Nadam se da nećeš još dugo čekati na svoj prvi koncert. Bilo bi mi drago da budem tamo i da ti vidim onu facu s blentavim osmjehom na licu, kakav svi imamo. Something like this
0 -
Gordan: Dragi Iva & Pajo, to što ste otišli Tamo dolje-daleko i predali svoje predsjedničke dužnosti, ne znači da ste prestali postojati. :nono: Mislim, znam da tamo ne možete visit na forumu kad ste na poslu (kao ja sad
), ali dva mjeseca vremenske razlike je fakat puno. Imam pouzdane informacije da ste redoviti na Faceu, pa kad ste već tamo, odvojite koju minuticu za zastarjele/tvrdoglave/principijelne "bezlične" starce. Kakvo je proljeće u Sydneyju?
0 -
bok Fićo!
kako stvari stoje, neces morati dugo cekati na prvu svirku
http://i50.tinypic.com/24fn4sh.jpgStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
a evo i reportaže da se sjetite
http://www.youtube.com/watch?v=TGYBSpU_ ... re=related
...tko je bio na drugoj strani grada na Massimu....ajde da čujemoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:
:( :(
ajme majko ja to u svom zivotu necu moci prezaliti :fp:
al zato znam da je vama bilo predivno i da ste uzivali, a i nasi decki cini mi se, i odmah sam sretnija
i onaj VELIKI baner!! svaka cast! ko je to kreiro i zakacio gore?
btw, tko se od vas muskih tu cuje na snimci0 -
ah da, 6 godina, prvi PJ koncert, prvi red, ulovljena trzalica od mikea.. a iduci dan položen zadnji uvjet za treću godinu faksa
kakvi dani sreće su to bili
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: Lijepi pozdrav Filip, dobrodosao! Kako ces primijetiti po svima nama, tendencija je da se s vremenom ludost prema PJ-u samo povecava, dakle mozes biti miran da si na dobrom putu i da ces ubrzo i ti imati poprilican broj koncerata za sesirom.
Zagi, banner su napravile Ana J. (jurasica) i njena best frendica na cijelom svijetu i overall coolerica Sintija. Carice obje!:thumbup:
Gordane, proljece je fala na pitanju ugodno i cudljivo. Vecinu vremena je vrijeme ok, iako stalno puse neki vrag. Ali je zato sunce kad upali brutalno jako, onak, redneck potential je ogroman.Mi se nekako polako navikavamo na proljece u listopadu, iako je pajo prosli tjedan po ducanu dramio ko petogodisnjak da kak ce Bozic biti po ljeti kad je ugledao neke bozicne cookiese na polici. To je onda dovelo do filozofske rasprave u nasoj obitelji o mogucnosti postojanja Djeda Mraza u Australiji, a zakljucak je da ni on ni sobovi ne bi ovdje imali sanse i da ovdje ekipa zapravo nema Djeda mraza. Mislim stvarno. :roll: Eto, to ti je ekskluziva, o tome na FB nismo pricali.
Osim toga se veselimo koncertnoj sezoni za past u nesvjest jer su nam v zepu karte za Radiohead, Beirut, The Black Keys i Band of Horses!Izvansebljeni smo od toga kak se u ovom gradu svi presetavaju po koncertnoj sceni, a i presretni sto cemo moci izbjeci festivale, koji tu toliko sumanuto skupi da nije za povjerovat.
0 -
Meni je jucer frend rekao recenicu tipa "joooj kako se tebe nisam sjetio, oprosti, imao sam 2 karte i besplatan prijevoz za radiohead u udinama, ali nisam mogao ici"..
na kraju ih je ekipa valjda tamo utrapila nekome, ali sigurno do 2013. necu pricat s njimOh when I was a kid oh how magic it seemed
i da, i meni konacno stigao Deep i baš je fora.. pogotovo dio o brianu i amsterdam set listi, koja je mrvicu promijenjena od njegove.. umjesto daughter/it's ok su svirali corduroy, na drugom bisom je kod njega jos bio i breath i in my tree koji nisu svirali.. eh, to bi bilo divnoOh when I was a kid oh how magic it seemed
zagi wrote::wave: evo da ti i ovdje sluzbeno zazelim dobrodoslicu!
S obzirom da sam i ja dosta novi fan, uvijek mi je zanimljivo cuti kako su ljudi dosli do PJ-a i postali ovisnicipa pliz kao ima neka prica, da ju cujemo
I da, odakle si?
A sto se tice koncerata, ekipa odavde, kao sto je Pajo napisao, ide po cijeloj europi, a i svijetu tako da ces uvijek naci nekog s kim ici. Ima nas nekoliko ovdje koji smo ih ove godine prvi put culi, i to zahvaljujuci 10c clanstvu iz prvih redova. Vjeruj mi, live...sve su sto ocekujes i vise od toga... neopisivo!! Jednostavno ne zelis kuci
Ovako od nikuda sam si pustio "Ten" jednog dana i oduševio se. Znao sam par pjesama kao "black", "alive", "jeremy", al ih nikada nisam proucavao kako se spada. Da bi drugi dan saznao za PJ20 i od tuda krece moja ljubav.. To je bilo razdolje svakakvih problema u mojoj glavi i onako uz ucenje za kolokvije mi jednostavno olaksalo studiranje
Sjecam se da sam tjedan dana nakon nove godine slusao "release", "oceans" i "indifference" po sto puta na dan
Mogu reci da su mi stvarno pomogli u teskom razdoblju i promijenili zivot, naravno na bolje.. Od toga dana mislim da nije prosao niti jedan dan bez njih
Rodom sam iz Koprivnice, al studiram u Rijeci pa sebe više smatram Riječaninom jer se ne vracam tako cesto u svoj rodni krajMa šalim se, ali Rijeka me stvarno oduševila
0 -
pajo wrote:Iva: Gordane, proljece je fala na pitanju ugodno i cudljivo. Vecinu vremena je vrijeme ok, iako stalno puse neki vrag. Ali je zato sunce kad upali brutalno jako, onak, redneck potential je ogroman.
Mi se nekako polako navikavamo na proljece u listopadu, iako je pajo prosli tjedan po ducanu dramio ko petogodisnjak da kak ce Bozic biti po ljeti kad je ugledao neke bozicne cookiese na polici. To je onda dovelo do filozofske rasprave u nasoj obitelji o mogucnosti postojanja Djeda Mraza u Australiji, a zakljucak je da ni on ni sobovi ne bi ovdje imali sanse i da ovdje ekipa zapravo nema Djeda mraza. Mislim stvarno. :roll: Eto, to ti je ekskluziva, o tome na FB nismo pricali.
Osim toga se veselimo koncertnoj sezoni za past u nesvjest jer su nam v zepu karte za Radiohead, Beirut, The Black Keys i Band of Horses!Izvansebljeni smo od toga kak se u ovom gradu svi presetavaju po koncertnoj sceni, a i presretni sto cemo moci izbjeci festivale, koji tu toliko sumanuto skupi da nije za povjerovat.
Lako je tako liječit PJ PTSP kad ti dolaze ovakve face pred vrata.
I ja bi slušao sve njih. Možda još uhvatimo TBK u Europi prije nego što se zapute vama. A čini mi se da je moja najdraža čvrsto odlučila odvest me na Marka Lanegana koji dolazi u 11. mj. u ZG. Imam osjećaj da bi najradije sjela u vremenski stroj i prebacila se u Seattle sredinom '80-ih, ali ne kao 10-godišnjakinja (koliko bi tada imala), nego s kojih 20-ak. Puklo ju totalka na grunge.
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads