Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Jako stekam sa narudzbom ali bih vas molila da mi posaljete link sa dizajnom...ne mogu ga naci :roll:
Cekam jos frenda da se izjasni al ja sam kriva jer nisam na netu opce bila 3 dana :roll: Molim vas za link. Hvala.
Upisujem se do nedjelji sigurno, naravno da cu narucit i ja.:corn:
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ko kad ove stranice sibaju ko lude. Ko ce vas pohvatat sve. Trebao bi nam jedan sticky
Evo dizajni... Kravata i Lino na majicama:
https://docs.google.com/drawings/d/1Si1 ... K9VWw/edit
https://docs.google.com/drawings/d/1gV1 ... 684gI/edit
Kravata i Lino. Gro:
http://grafotopia.com/pj/21/ - B verzija, ne na guzi nego gore
http://grudice.com/PJ/Lino2.jpg
A evo i tabela:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... jdRMFNMVFE0 -
Danas je dan kupnje avionskih karata napokon; obavio povratak doma i prebacivanje iz Praga za Berlin, još samo trebam doći do Praga
Ima li još netko da odrađuje ova dva koncerta ????
Našao sam neki super let sa nekom b kompanijom :?
Usput avionske karte za Madrid i koncert TBK su isto riješene, sutra samo moram izabrati mjesto na tribini zajedno sa frendovima i to će biti riješeno.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Btw. na zadnjoj euro turneji su se TBK umorili pri kraju :? pa su otkazali zadnje nastupe i nas Amsterdam je bio zadnji. Tako da bi mozda bilo mudro ciljati prve dvije trecine turneje, vidim da su si nabili fini tempo ove godine
Ja bih ih gledala u Americi s Arctic Monkeys ali mi fali i godisnjeg i love za sve moje neskromne zelje
O euro koncertima krajem godine se da pregovarati...0 -
Dobila sam od NH hotela mail s opakim snizenjima smjestaja (Niko, Madrid od 30 EUR) pa chekirajte, treba brzo reagirati - http://www.nh-hotels.com/flash/indexEN. ... j9fE8lsZ4q0
-
ja sam unijela svoje, mmj, i ne znam kaj to znači kaj ste za hrvatu stavili samo one ne-boje...ja hoću crvenu i sivu i molim da precjednik to uzme u razmatranje.... priti pliiiz... i ja bi jako htjela majice za dječicu jer su baš u fazi kad u goodsima nema baš nekih stvari za njih, a ne smijemo dozvoliti da djeca hodaju svijetom a na njima nema određenih obilježja...
a na zid ide INSIDE JOB! mcready je car i zaslužuje to!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
_annie_ wrote:jurasica wrote:a na zid ide INSIDE JOB! mcready je car i zaslužuje to!
pa koliko ja znam to je njegovo autorsko djelo oltugeder! nijesam sigurna, moram priznati...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
upisao majice...
samo jedno pitanje... velicine muskih majica ce biti prema onoj tablici, jel tako? za zenske nemamo velicine?
nekako mi se majice cine velike pa sebi biram M umjesto L... nadam se da necu dobiti ustjelušu jer cu onda morati nabaviti lažne trbušnjake :fp:
hvala jos jednom dizajnerima, project managerima i cijelom timu koji ovo organizira :thumbup:
i naravno, pozdrav svima u režijiStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:samo jedno pitanje... velicine muskih majica ce biti prema onoj tablici, jel tako? za zenske nemamo velicine?
nekako mi se majice cine velike pa sebi biram M umjesto L... nadam se da necu dobiti ustjelušu jer cu onda morati nabaviti lažne trbušnjake :fp: :Evil Little Goat0 -
Majice su od iste firme kao i Bajadera (Stedman) ako vam to može pomoći, možda Ani iz Rka ne :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Cek, ne kuzim sad ni ja mjere...mislim da se ne bih zajebala.. Upisala sam napokon konacan broj za sebe i ekipu 12 kom. Majice su bas jednake jednake kao i bajadera? mislim na kvalitetu jer meni je malo siroka... Bo. I pamuk je dosta grub. One balthazar su bile najbolje
al i ove ce se ponosno nositi
Hvala svima jos jednom na svemu, zbilja ste se potrudili oko majica i opet cemo imat najbolje majice na touru
Upravo sam obukla Bajaderu, M mi je taman, duzina super i sve, samo dole nekako zvonolika, ide na siroko... Strah me uzet manju onda jer ce mi bit prekratka. Moram mijenjat narudzbu :roll:
Da li postoje mjere i za zene? :oops:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Jel to to za majice? Sad sam brisala sve S i stavila M da ne bi bile prekratke."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Gordan: Baš ste se raspisali. Ajmo redom:
1) Veličine majica:
Koliko god se trudio na netu nisam uspio naći razradu veličina za ženske majice. Našao sam samo opis po kojem bi se dalo zaključiti da je jedina razlika u tome što su ženske majice strukirane. No, to ćemo još istražiti pa ćete imati mogućnost za promjene, ako će biti potrebne. Majice radimo zato da ih nosimo, zar ne?Mislim da je usporedba s Bajaderom dobra, za one koji je imaju, a nisu sigurni koju bi veličinu trebali birati ovoga puta.
2) @ jurasica
Neke želje razumijem, neke ne. Siva majica za Crovatu je bila vrlo visoko na ljestvici, ali je ispala iz jednog razloga: ima je samo u tzv. muškom kroju i činilo mi se nepoštenim da dečki imaju jednu boju više na izbor (među bojama za cure nije bilo nekog ekvivalenta za ponuditi jedino ako ne bi nosile kanarinac žutu ili rozu majicu s crvenim kravatama). :? Što se dječice tiče, dat ćemo sve od sebe da imaju svoje veličine, a tablicu s istima ću u tom slučaju dati roditeljima (popularnim starcima) na uvid.
Ono što ne kužim je želja da crvene kravate budu na crvenoj majici :? Mislim, niš se neće vidjeti, a ne možemo mijenjati boje kravata (nova grafička priprema, nove boje, nova cijena).
Vjerujem da ćemo svi, unatoč ovom skretanju s puta, na kraju biti zadovoljni.
Pozdrav,
Kim Il G0 -
0
-
a hebemu, nisam bio doma za vikend uopće..
popravio sam sad tablicu, ali ako je otišlo, otišlo je, no problemOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:a hebemu, nisam bio doma za vikend uopće..
popravio sam sad tablicu, ali ako je otišlo, otišlo je, no problem"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
zagi wrote:
Gordan: Melankolično, sjetno... dosta ispod razine Into the Wild, ali bolje od većine materijala s Uke Songs. Nije mi to pjesma za njegov vokal.0 -
cropdustress wrote:Jel oslo u tisak? Meni frend nocas javio za jos tri majice... :roll: al nisam upisala nis jer ne znam dal je gotovo.
Gordan: :nono: Nije gotovo, još stigneš upisati.Girls, evo jedan info glede ženskih veličina koji vam možda može biti od pomoći. Imao sam u rukama i izmjerio jedan L i jedan XL iz serije Baltazar i Bajadera. Obje majice je proizveo Stedman, razlika je samo u tome što je jedna od čvršćeg pamuka. No, to su detalji, a mjere (dužina od gornjeg vrha izreza, širina prije strukiranog dijela) su sljedeće:
L 59 cm dužina, 46 cm širina
XL 61 cm dužina, 50 cm širina
Eto, nadam se da će vam pomoći oko konačne odluke.
DODATAK: Što se muških veličina tiče, sad sam izmjerio jednu svoju Stedman majicu od ove godine (isti tip koji smo predvidjeli naručiti) i L veličina odgovara mjerama navedenim u tablici samo što dužina nije mjerena od dna, nego od vrha ovratnika. Samo da znate.0 -
_annie_ wrote:Gordan: :nono: Nije gotovo, još stigneš upisati.
Girls, evo jedan info glede ženskih veličina koji vam možda može biti od pomoći. Imao sam u rukama i izmjerio jedan L i jedan XL iz serije Baltazar i Bajadera. Obje majice je proizveo Stedman, razlika je samo u tome što je jedna od čvršćeg pamuka. No, to su detalji, a mjere (dužina od gornjeg vrha izreza, širina prije strukiranog dijela) su sljedeće:
L 59 cm dužina, 46 cm širina
XL 61 cm dužina, 50 cm širinaEvil Little Goat0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music