Pearl Jam in Zagreb!

Options
1110211031105110711081290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    jaooo :fp:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    elcielo wrote:
    ja sam posebno istrenirana na kratice u tekstu, a pogotovo kad se podudaraju s omiljenim bendovima pa sam možda zato mislila da ste i vi skužili. :lol:

još samo htjedoh reći da je, nakon više slušanja, "skipping" totalni zakon, i molim vas da eddieju ne zamjerite to što je postao još veći woosie jer iz prve ruke vidim što kćer može napraviti od muškarca. :D
    Iva: aaaaaaaa, now I get it! ;)

E, a Edvardova pjesmica je za ovaj charity: http://www.facebook.com/everymothercounts pa jos vise ima smisla zakaj je malenu ukljucio u pjesmu ;)
    A i ocito se momak sad regularly druzi sa celebovima, vidim da je charity valjda od supermodel frendice od zene mu.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: E moj narode, što ste naručivali, naručivali ste! Danas idemo s narudžbom i nadamo se da će sve biti baš onako kao što smo zamislili i poželjeli. :D
    Još ćemo samo napraviti korekcije ako će biti moguće djeci napraviti majice u njihovim veličinama.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    joooj, mmj, :lol::lol::lol: , uopće nisam bila 2 dana na forumu a precjednik bacio tu kost da bi majice mogle biti navy (daj šta daš ;) ) i ja to preskočila... ah ništa... neka mi je, ali s obzirom da znam da će biti dobro enivej, ne žalostim se... :)

što se tiče moje mmj kratice, koristim je već duže vrijeme i s obzirom da sam imala već par napomena da sam prosta k'o šlapa, ovo je moj bunt! :lol:

a ti anna2112, l provokatur, kakva si ti to hrvatica?!? ne voliš crveno-plavu kombinaciju?!? ja b ih te odma deložirala iz domovine! :lol: šalu na stranu, to mi je jedna od žešćih kombinacija, bez obzira na zastavu... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    kim,
    javi za plaćanje na koji račun i to sve, ne!

i meni je skipping isto baš če-če! vidi se da se curama više svidja... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    jurasica wrote:
    a ti anna2112, l provokatur, kakva si ti to hrvatica?!? ne voliš crveno-plavu kombinaciju?!? ja b ih te odma deložirala iz domovine! :lol:
    mučki provokator! :D:lol:
    Evil Little Goat
  • _annie_
    Gordan: Ne znam jesu li u pitanju majice ili sve bliži datum odlaska na prvi koncert, ali već drugi dan zaredom mi se u snovima pojavljuju "naši dečki". Ne, nisu bili wet dreams :nono: Vi, prostaki jedni. :mrgreen: Ovaj sinoćnji me probudio u četiri ujutro, tako da ga možemo svrstati u noćne more. Zamislite, sanjao sam da Pearl Jam sviraju u Zagrebu, a ja sam morao raditi (a nezaposlen) :fp: Uglavnom, stižem pred kraj koncerta i mislim si hoću li ići do frenda na tribinu, kad odnekud doleti Slavko Cvitković (?!) :lol: panično tražeći ulaz u garažu. Koncert je kao na Maksimiru, a interijer izgleda kao da se nalazim u Areni. Odjednom se nađem u nekom kafiću koji uređenjem podsjeća na Lovački rog iz socijalističkih vremena, kad eto ti za šankom neke cure koja sliči na Juno, a malo dalje Laura (iz Wishlista) i Mike! Dolazim do njega, pozdravljamo se ko da se znamo sto godina. Pita me kakav je bio koncert. A ja skrušeno priznam da nisam stigao na svirku zbog posla, ali da ću sve nadoknaditi, jer idem na pet koncerata po Europi. Mike veli: "A onda ok" i ja se probudim. :lol:
    Ajmo, sad svi svoje sanjarice u ruke i protumačite što mi to moj mozak zapravo poručuje. :mrgreen:
  • pajo
    Iva: nemam pojma kaj ti to sve znaci, ali fakat je zabavno! :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Ana2112 wrote:
    jurasica wrote:
    a ti anna2112, l provokatur, kakva si ti to hrvatica?!? ne voliš crveno-plavu kombinaciju?!? ja b ih te odma deložirala iz domovine! :lol:
    mučki provokator! :D:lol:

Apsolutno da!! :D
  • shela
    _annie_ wrote:
    Gordan: Ne znam jesu li u pitanju majice ili sve bliži datum odlaska na prvi koncert, ali već drugi dan zaredom mi se u snovima pojavljuju "naši dečki". Ne, nisu bili wet dreams :nono: Vi, prostaki jedni. :mrgreen: Ovaj sinoćnji me probudio u četiri ujutro, ...Mike veli: "A onda ok" i ja se probudim. :lol:
    Ajmo, sad svi svoje sanjarice u ruke i protumačite što mi to moj mozak zapravo poručuje. :mrgreen:

vauu!! nikad nemam tolko suvisle snove :D pere te nadolazeća nam turneja. a koje su im boje bile majice?? ;D
  • shela
    zagi wrote:
    ja sam malo fulala unijeti frendu jednu kaki L crovatu, pa se nadam Gordane da nije problem sto sam danas to dodala :fp: Praznik je rada pa rekoh niste jos krenuli u realizaciju :D ako jeste onda nista
    btw, ima ravno 100 crovata :o
    ja sam ju isto shvatila kao takvo nesto i skroz mi je simpa, al radije bih da energiju usmjere na nest zajednicko umjesto na te sve solo/side projekte

meni je bas isto jako najs stvar (curica ;). bude mi upravo nevjerojatno nekad da Ed tak sav ludjak kakav je, tako dobro pise i takve lijepe pjesmuljke :)
  • shela
    _annie_ wrote:
    Gordan: E moj narode, što ste naručivali, naručivali ste! Danas idemo s narudžbom i nadamo se da će sve biti baš onako kao što smo zamislili i poželjeli. :D
    Još ćemo samo napraviti korekcije ako će biti moguće djeci napraviti majice u njihovim veličinama.

e da tenks jos jednom na svoj organizaciji i pliz javite samo kako cemo s placanjem
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    shela wrote:
    e da tenks jos jednom na svoj organizaciji i pliz javite samo kako cemo s placanjem
    :clap: :thumbup:
    Evil Little Goat
  • _annie_
    shela wrote:
    vauu!! nikad nemam tolko suvisle snove :D pere te nadolazeća nam turneja. a koje su im boje bile majice?? ;D

Gordan: Juno je imala crvenog PearLina, Laura kaki Crovatu, a Mike Vegetu! :lol:
  • masni
    _annie_ wrote:
    shela wrote:

Gordan: Juno je imala crvenog PearLina, Laura kaki Crovatu, a Mike Vegetu! :lol:

hahaha to je to! Ipak je vegeta nastala za ZG koncert, pa je prikladno da ju je Mike imao nakon ZG koncerta :)
  • pajo
    Iva: znamo da ne ide u prilog tvrdnjama o nasem postojanom psihickom zdravlju, ali dan prije nego kaj letimo nazad za Sydney smo odlucili skoknuti do Ferrare na Bon Ivera. 8-) :fp:
    http://www.crowdsurge.com/boniver/
    U procesu smo nagovaranja Sporisa da i oni zaborave zdravu pamet i skoknu s nama do Ferrare, ali ako ima jos tkogod munjen samo se javite.
  • masni
    ja se još nećkam između beča i toga.. vjerojatno ću 1.8. biti na moru, tako da ferrara dolazi u obzir..

de nabacite okvirne detalje u inbox da ne spamamo ostale.. zip in zip out road trip? :)
  • pajo
    masni wrote:
    ja se još nećkam između beča i toga.. vjerojatno ću 1.8. biti na moru, tako da ferrara dolazi u obzir..

de nabacite okvirne detalje u inbox da ne spamamo ostale.. zip in zip out road trip? :)
    Iva: ma nece nam valjda zamjerit na malo spama, a mozda ih namamimo da se i oni odluce. :D
    U biti da, najvise bi nam pasao in&out put, a kaj se tice prijevoza ili budemo nazicali Sporise da se odluce dva puta u istom mjesecu do Italije pa idemo njihovim autom ili uzimamo staru Skodicu od moje mame i furamo se s njom tamo i nazad. Mislim da to znaci da u svakom slucaju imamo jedno mjesto (ili tri ak se Sporisi ne odluce pa idemo sami).
    Sid mi veli na FB da ona isto ide, ne znam kako doduse.
  • masni
    Jesu karte u žepu? :) Da ubodem i ja, pa šta bude bude :)
  • masni
    Also, sad kad nam je gotova strka oko majica (bar polugotova, ona najbolji dio tek slijedi), možemo se vratit na turnejuuu :)

Par logističkih pitanja? Može netko bacit onaj link na tablicu gdje smo si svi upisivali plan za turneju?

Zanima me tko je sve u Amsterdamu sa mnom, otkuda dolazi i tko ide iz Zagreba za Berlin na koncerte? (ne mora direktno, glavno da bude u berlinu da ivi pošaljemo novce za kostinu kartu za Black Keys) :)