Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Vodim Janu i njenu prijateljicu sad na soundcheck da upozna TBFovce :fp: :fp:
bit će ludo, od treme i uzbuđenja ne spava danima a danas nije ništa jelaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Vodim Janu i njenu prijateljicu sad na soundcheck da upozna TBFovce :fp: :fp:
bit će ludo, od treme i uzbuđenja ne spava danima a danas nije ništa jela
Gordan: Pa bi li ti jeo i spavao da te netko (a još k tome ti je i otac) vodi na soundcheck i upoznavanje s PJ-evcima (pjevcima, hehehe)0 -
Gordane, Dimitris ima 10c kartu za Prag. Javit ce ti se.Evil Little Goat0
-
Bravo, ekipa. Bas mi je gust citat sve vase postove, a pogotovo kad se male ruke sloze oko karata i svega...
ove godine sam vrlo spora u organizaciji cijele turneje, ne znam jos odakle poceti... :shock:, ali sve mi se cini da ce to ipak biti Prag pa sve do kraja...
Upravo sam sredila zavrzlamu oko karata jer sam navadno nesto krivo upisala kad smo im slali one order numbers itd, pa sam sad sugurna. Ana, Stockholm je tvoj, Viktore, tvoju kartu za Berlin kad isprintas dat ces meni da pokupim DVIJE 10c wristband, drugu dobijes tiTako mi je teta iz 10c lijepo objasnila preko telefona
Sto se tice majica...razmisljam da uzmem za Pin sigurno jer mi ona isto neku majicu nosi, a Jasonu i Sophie isto mozda jer jos uvijek nisam na cistu da li idem na njihovo vjencanje ili ne. Financije i slobodno vrijeme me malo zezaju... Pa ako odem do Madjarske krajem 5.mj onda bih im ja nosila majice. Sandri cu sto posto uzet, a treba i Hinnyu obavezno i The Robu...Iva i Pajo, javim vam se malo preko PM-a ili fejsa da se dogovorimo oko toga, mozda tako najlakse."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
_annie_ wrote:Dirty Frankk wrote:Vodim Janu i njenu prijateljicu sad na soundcheck da upozna TBFovce :fp: :fp:
bit će ludo, od treme i uzbuđenja ne spava danima a danas nije ništa jela
Gordan: Pa bi li ti jeo i spavao da te netko (a još k tome ti je i otac) vodi na soundcheck i upoznavanje s PJ-evcima (pjevcima, hehehe)
Ne bi se bunio da me tata vodio na soundcheck kad sam imao 10 godina
Djeca su oduševljena, slikali su se na Mladenom i Sašom, dobili potpise na cd, majicu i u zadaćuPoslje se vratili da čuju jednu pjesmu, itd. Slike su im već na fejsu, ah ta djeca
:fp:
E sad kad su svi pošli leć...tata ide na koncert
Ja ću imati još majica za naručit, kčer od mog Okvirman-a ide na koncert u Prag sa prijateljima i sigurno će uzimati i oni neke majice. Javim se sljedeću sedmicu za brojem.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
bemti koliko koncerata imate tamo, pa samo bih na to izlazio.. i bankrotirao vjerojatno ubrzo.. mislim da su London, Sydney i NYC jedini gradovi na svojim kontinentima koje niti jedan bend ne zaobilazi. Super.Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Gordan: Šefici Juras želim sve najbolje povodom godišnjice sretnog događaja iz prošlog tisućljeća uz poruku - AJMO HRVATSKA!0
-
Evo za našu Anu jedna pjesma
http://www.youtube.com/watch?v=SNILgbzj4Jw
Sretan Rođendan....da je sviraju u AmsterdamuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Evo za našu Anu jedna pjesma
Sretan Rođendan....da je sviraju u Amsterdamu"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Sretan Rođendan....da je sviraju u Amsterdamu
hvala ekipica svima, ali niko, priznaj - to bi ti za sebe samo kaj ti je bed priznati...
ja je naravno očekujem...
jučer sam pak bila prosvijetljena - odlučila sam da će na jedan zid u blagovaoni ići tekst himne životu! guess which one?!?!edit: nije alive to bi bilo preočito...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
cropdustress wrote:Dirty Frankk wrote:Evo za našu Anu jedna pjesma
yaaaay!! dabogda ti to svirali u više navrata!! živjela ti nama jurasova!0 -
pajo wrote:Enivej, inace smo dobro i dosta nam je fino ovdje.
e super mi je ovo javljanje od tam downunder! ajde još malo pišite kaj ima
super zvuči tbf upoznavanje
ljudi berlin je još uvijek genijalan i totalni home-away-from-home za mene
btw jel bi mogao netko tko dolazi u berlin pliz uzet ove moje pj majice za mene?? pliiz? platim po pouzeću + piva (po majci(a može i lova na neki račun nofrks
0 -
e da, sutra imamo timbilding i svatko treba ostatku grupe pustit neku svoju najdražu stvar (npr. od nekog svog najdražeg benda i to sve...)0
-
shela wrote:e da, sutra imamo timbilding i svatko treba ostatku grupe pustit neku svoju najdražu stvar (npr. od nekog svog najdražeg benda i to sve...)
uf, težak izbor... moraš dobro razmisliti...diplomatski!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Sretan rođendan, Ana!! :wave:shela wrote:e da, sutra imamo timbilding i svatko treba ostatku grupe pustit neku svoju najdražu stvar (npr. od nekog svog najdražeg benda i to sve...)Evil Little Goat0 -
Iva: ej ekipa, evo budemo se danas popodne i mi upisali za majice, imamo nekih 15-20kom na popisu trenutno
Samo da jos par stvari provjerim, Ranko, jesi ti mozda mislio uzimati za Nizozemce i za koga? Jer mi smo mislili za Leonie, a mozda i za Denisa i Mirellu, ali znam da su oni svi Bugsi pa rekoh da provjerim da ih ti mozda vec nemas na popisu. Eto, jos kad to skuzimo smo spremni.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music