Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
grudice wrote:Vazi! Idem sutra na put i vracam se u nedjelju pa cu onda to da sredim. Mozes li ti u medjuvremenu provjeriti da mozda nemaju neka ogranicenja sto se tice velicine stampe (duzine kravate) na prednjoj strani?
Kome, ionako, treba više od 30 cm u dužinu
0 -
Evil Little Goat0
-
Ana2112 wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=A3oA4BWQovk&feature=g-vrec&context=G2cc06f9RVAAAAAAAAAQ
2:50 Je to neko od vas, frikovi?
Ja sam bio na drugoj strani i nisam imao zastavu ali bilo nas je još s ovog foruma u PistoiaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Evil Little Goat0
-
Ana2112 wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=A3oA4BWQovk&feature=g-vrec&context=G2cc06f9RVAAAAAAAAAQ
2:50 Je to neko od vas, frikovi?
ta nježna ručica pripada mojoj najboljoj prijateljici!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
haha a vidi nam sporiša na naslovnici jutarnjeg
terraneo
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 7564S1.jpgOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:haha a vidi nam sporiša na naslovnici jutarnjeg
terraneo
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 7564S1.jpg:thumbup:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:haha a vidi nam sporiša na naslovnici jutarnjeg
terraneo
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 7564S1.jpg
Pogledaj ti udarnika...ovi hipsteri i ostali zgubidani se dosli samo zahebavat, a nas heroj radi punom parom.0 -
Gordan: Stigle su prve ponude za majice :shock: Mislim da ćemo se izboriti za bolje cijene, pa vas neću opterećivati ovim iznosima. Nadam se da nisam u krivu :roll:0
-
_annie_ wrote:Gordan: Stigle su prve ponude za majice :shock: Mislim da ćemo se izboriti za bolje cijene, pa vas neću opterećivati ovim iznosima. Nadam se da nisam u krivu :roll:
Je li to za digitalni tisak; Vegeta i Prlino??
daj nam malo informacija vidiš da smo opet zaspali??
Igore btw...nisam stigao ništa printati u totalnoj sam gužvi sa poslom danas smo do 20h bili u radioni...ne bi da je osmi mjesec :shock: tako da sto se mene tiće ti odradi pripremu i sve kako najbolje znaš i to je toCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Je li to za digitalni tisak; Vegeta i Prlino??
daj nam malo informacija vidiš da smo opet zaspali??
Gordan: Kao što rekoh, za informacije je još prerano, jer mi se čini da ćemo doći do puno boljih ponuda od ove koja mi je trenutačno stigla. Ovo je tek početak...
A za početak, evo vam malo zabave. Malo sam se igrao s bojama majica. Pogledajte i recite što vam se sviđa.
Crovata:
https://docs.google.com/drawings/d/1Si1-LURJo-kt1cWhGk39saprHcJQi-J8Abp3mCK9VWw/edit
PearLino:
https://docs.google.com/drawings/d/1gV1xLaPRyyu9BNsaUD_aEiYO77IG6wMXb-QFmj684gI/edit0 -
Ja bin črnog Pearlina.
A kravatu črnu, kaki ili sivu, s tim da bin sivu puno tamniju od ove na slici. :geek: Kaki jako dobro izgleda!
Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:Ja bin črnog Pearlina.
A kravatu črnu, kaki ili sivu, s tim da bin sivu puno tamniju od ove na slici. :geek: Kaki jako dobro izgleda!
Kako se konjugira BIN? Ja BIN, ti BIŠ, on(a) ???, mi ???, vi ???, oni ???
Glede majica, tamnija siva ne postoji u ovoj paleti, a koristio sam majice firme Stedman, koje smo koristili i za posljednju Euro turneju. Kod nekih drugih proizvođača ima i tamno sive, ali o tome kad skupim ponude, kad sve bude jasnije. Inače, prošli smo put kod Baltazara išli s tri boje (svjetlo plava, siva i narančasta), tako da ne vidim razlog zašto ne bismo i ovaj put za svaki od motiva uzeli barem po dvije, ako to neće bitno poskupiti konačnu cijenu majice. Mislim da ne bi trebalo.0 -
_annie_ wrote:Gordan: Ovo me živo zanima, nije zajebancija...
Glede majica, tamnija siva ne postoji u ovoj paleti, a koristio sam majice firme Stedman, koje smo koristili i za posljednju Euro turneju. Kod nekih drugih proizvođača ima i tamno sive, ali o tome kad skupim ponude, kad sve bude jasnije. Inače, prošli smo put kod Baltazara išli s tri boje (svjetlo plava, siva i narančasta), tako da ne vidim razlog zašto ne bismo i ovaj put za svaki od motiva uzeli barem po dvije, ako to neće bitno poskupiti konačnu cijenu majice. Mislim da ne bi trebalo.Postoje varijante. Svako selo oko Rijeke ima svoju. Mislim da se i po krvatrovima stvar razlikuje. I po tome otkud su ti roditelji.
Ja rečen ja bin, ti biš, on bi, mi bimo, vi bite, oni bi. Kad sam bila mala je bilo oni biju.
Sviđa mi se varijanta s majicama u više boja! :thumbup:Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:_annie_ wrote:Gordan: Ovo me živo zanima, nije zajebancija...
Glede majica, tamnija siva ne postoji u ovoj paleti, a koristio sam majice firme Stedman, koje smo koristili i za posljednju Euro turneju. Kod nekih drugih proizvođača ima i tamno sive, ali o tome kad skupim ponude, kad sve bude jasnije. Inače, prošli smo put kod Baltazara išli s tri boje (svjetlo plava, siva i narančasta), tako da ne vidim razlog zašto ne bismo i ovaj put za svaki od motiva uzeli barem po dvije, ako to neće bitno poskupiti konačnu cijenu majice. Mislim da ne bi trebalo.Postoje varijante. Svako selo oko Rijeke ima svoju. Mislim da se i po krvatrovima stvar razlikuje. I po tome otkud su ti roditelji.
Ja rečen ja bin, ti biš, on bi, mi bimo, vi bite, oni bi. Kad sam bila mala je bilo oni biju.
Sviđa mi se varijanta s majicama u više boja! :thumbup:I ja tako govorim kao i Ana. ISte konjugacije, al mislim da varira negdje u nekim dijelovima Primorja...
Meni se svidjaju plave i bijele nekako. Crnih imam previse, Pearlino mi je i crvena fora."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ana2112 wrote:
Postoje varijante. Svako selo oko Rijeke ima svoju. Mislim da se i po krvatrovima stvar razlikuje. I po tome otkud su ti roditelji.
Gordan: Kad sam ja bio mlađi, kod mene je često bilo ja BIN, ona NEBI! :sad:0 -
_annie_ wrote:Ana2112 wrote:
Postoje varijante. Svako selo oko Rijeke ima svoju. Mislim da se i po krvatrovima stvar razlikuje. I po tome otkud su ti roditelji.
Gordan: Kad sam ja bio mlađi, kod mene je često bilo ja BIN, ona NEBI! :sad::oops:
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
O jebote Ed je u banani...odgođena US turneja
:shock: :shock: :shock:
Nadam se da neće i EU turneju odgoditi :? baš sad kad sam našao i drugu kartu za Amsterdam.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:O jebote Ed je u banani...odgođena US turneja
:shock: :shock: :shock:
Nadam se da neće i EU turneju odgoditi :? baš sad kad sam našao i drugu kartu za Amsterdam.
Gordan: Dobro je da nije otkazana, iako žalim ljude poput nas, koji su platili hotele i avione za koje ne mogu dobiti lovu natrag. Niko, ima još vremena za oporavak do dolaska u Europu. Sad je samo važno da našem Eddieju bude bolje.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music