Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:imaju i conversice, necemo sad to odbacit
iako su gadne..
i ako naiđe netko na boot od buenosa, neka me posalje u PM(Gordane, super je trud i onako poslusat, ali origigi boot je origigi boot
)
Gordan: Ma, naravno da je origigi boot ono pravo. Ovo je samo materijal za popunjavanje međuprostora do izdavanja boota, a i fora je čut radio prijenos PJ koncerta iz Argentine. Dobro je imat u kolekciji0 -
cropdustress wrote:Ne znam dal ste vidjeli, al ja sam slucajno naisla na thread i netko je stavio link. Na Google Music je (bio) download Toronto bootlega
Poklon od benda, carevi. Eto linka sa megauploada, netko je stavio za sve koji nisu skinuli
http://www.megaupload.com/?d=1XUOU3UR
Gordan: thanks za link, Sid.0 -
Dovoljan mi je jedan klik na link "orders" u omiljenom nam "dobrom"
sectionu da se podsjetim koliko volimo merch
Te su majice kao uniforme i super su mi ti trenutci na poslu kad se ekipa zapilji u neku majicu koju nosim i pokušava skužit koji vrag značiA najjači mi onaj feeling pripadanju sekti kad negdje potpuno random na bilo kojem kraju svijeta opaziš nekoga u PJ majici
Anyway, merch je meni super stvar Iako stoji da u zadnje vrijeme, osim medju posterima, ne nalazim baš neki dizajn koji mi se svidja i mislim da je razlog tome ono što je Niko dobro primjetio, a to je da Klausen više ne radi toliko kao prije. Npr. ako se ne varam, u vrijeme avocado albuma je cijeli vizualni identitet oko sitea, bootlega, majica i sl. radio on...0 -
Dirty Frankk wrote:Ja bi ubacio par novih predmeta na listu:
Kišobran
Japanke/šlape
Šorceve
Bermude
Šugaman /ručnik za plažu
Majice dugih rukava
sve vrste ženskih strukiranih majica sa i bez rukava
Ambleme/patch
hrpu novih naljepnica
Kalendar sa 12 izabranih postera od prošle turneje
Mr. Stickman u svim formama i oblicima:
Plišani Stickman za djecu
Metalni Stickman kao podmetać za teće
itd, itd....
ma ja bi tebe stavila kao PJ merch jer si naprosto GE-NI-JA-LAN!!!
@naše profe engleskog - mogle bi ovo lijepo prevesti i poslati nekome u 10c... ovo su stvaaarno dobre ideje...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
definitivno bi trebale dvije vrste kišobrana..
jedna za nevrijeme s na kojima bi pisalo "Given to Fly.."
.. a druga za normalnu kišu s natpisom "Love Reign O'er Me" (kužimo se)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:definitivno bi trebale dvije vrste kišobrana..
DobraCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:definitivno bi trebale dvije vrste kišobrana..
Gordan: Još kad se u ovaj brainstorminguključi Igor, gdje će nam biti kraj. Mislim da im unutar naše skupine stvarno imamo što za ponuditi: šalice, satovi, nakit... to sve već imamo
0 -
_annie_ wrote:masni wrote:definitivno bi trebale dvije vrste kišobrana..
Gordan: Još kad se u ovaj brainstorminguključi Igor, gdje će nam biti kraj. Mislim da im unutar naše skupine stvarno imamo što za ponuditi: šalice, satovi, nakit... to sve već imamo
IGORE JAVI SE, IGORE JAVI SE
Čekam da se pojavi Lima poster, gledam PJ20....opet
btw, poštar mi još nije donio delux :evil:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Lima Peru Ames
Variant
Simpa poster, bolji mi je Pele poster i još hrpa drugih ali ok.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Original je ljepsi. Samo neka oni daju u prodaju onog leoparda iz Sao Paola
Btw, slusam Toronto bootleg vec drugi dan zaredom. Super je! Koji zvuk, koje pjesme, energija...ma sve znate. Ali Once! Odlicna verzija! Ej Niko, ja nemam obican dvd tako da sam PJ 20 samo jednom do sad pogledala :( Jedva cekam deluxe jer cu valjda 3 dana gledat sve dvd-e!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Original je ljepsi. Samo neka oni daju u prodaju onog leoparda iz Sao Paola
Btw, slusam Toronto bootleg vec drugi dan zaredom. Super je! Koji zvuk, koje pjesme, energija...ma sve znate. Ali Once! Odlicna verzija! Ej Niko, ja nemam obican dvd tako da sam PJ 20 samo jednom do sad pogledala :( Jedva cekam deluxe jer cu valjda 3 dana gledat sve dvd-e!
Sad sam malo čitao o tomu Toronto 9/11 bootlegu, vidim da ekipa šizi na Kafula jer navodno neće bit cd-a, ne može se slušat u Kanadi???
Ne kontam u čemu je problem, imaju neku eskluzivu za google, što je to??
Pokušao sam kliknutu na link facebook-a ali i meni govori da nije za našu državu???
Gdje si ti Sid skinula taj bootleg??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:cropdustress wrote:Original je ljepsi. Samo neka oni daju u prodaju onog leoparda iz Sao Paola
Btw, slusam Toronto bootleg vec drugi dan zaredom. Super je! Koji zvuk, koje pjesme, energija...ma sve znate. Ali Once! Odlicna verzija! Ej Niko, ja nemam obican dvd tako da sam PJ 20 samo jednom do sad pogledala :( Jedva cekam deluxe jer cu valjda 3 dana gledat sve dvd-e!
Sad sam malo čitao o tomu Toronto 9/11 bootlegu, vidim da ekipa šizi na Kafula jer navodno neće bit cd-a, ne može se slušat u Kanadi???
Pokušao sam kliknutu na link facebook-a ali i meni govori da nije za našu državu???
Gdje si ti Sid skinula taj bootleg??
Haha, opet poster-majice. Koji biznis, bemu misa!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Sad sam malo čitao o tomu Toronto 9/11 bootlegu, vidim da ekipa šizi na Kafula jer navodno neće bit cd-a, ne može se slušat u Kanadi???
Gdje si ti Sid skinula taj bootleg??
Mislim da ce bootovi biti dostupni preko 10C, vec su otvorili section u goodsima za kanadske..taj Toronto je trenutno dostupan dzabe kao dio launcha novog Googleovog servisa, a koji je zasad US only pa se ekipa buni jer ga ne mogu slusat, ali mislim da ce ic i preko 10C standardno...
E i btw dosao nam PJ20 deluxe!Anica, stavi peć one cookiese, ti Gabrovec smontiraj molim te stolnjak, a mi idemo skupit ekipu po gradu i kod vas smo za pola sata
0 -
OH C'MON!
hocu deluxeeeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
-
cropdustress wrote:masni wrote:OH C'MON!
hocu deluxeee
I ja! :twisted: :twisted:
Večeras Costa Rica show, prezadnjiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:cropdustress wrote:masni wrote:OH C'MON!
hocu deluxeee
Večeras Costa Rica show, prezadnji"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:cropdustress wrote:masni wrote:OH C'MON!
hocu deluxeee
Gordan: +2 :x :evil: :x0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs