Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Malo slažem set liste sa turneje :ugeek: , nemam onu freakin PJ Iphone aplikaciju koja je btw najbolja stvar koju sam vidio na mobitelima....samo radi toga bi ga kupio :roll: ali ako sam uspio to posložit kako treba;
na 4 koncerta svirali su 79 različitih pjesama od kojih je 15 koje sam prvi put čuo (PJ i coveri zajedno)
kao;
Garden, Wash, Deep, U, Brain Of J., Mankind, Off He Goes, In The Moonlight, Ole', Setting Forth, Johnny Guitar...
Dobar ulov
Gordan: Iako imamo aplikaciju koju spominješ (kad će više taj update :x ), nisam još radio pojedinačnu statistiku koliko novih pjesama sam čuo, jer sam već nakon Calgaryja bio na brojci 10. Rekao bih da ti je statistika prilično točna, jer je Anica napravila za naša tri koncerta, a ona je glasila (kao što sam već napisao ovdje): 3 koncerta, 89 full version pjesama od toga 67 različitih. Ti imaš jedan koncert više, pa je broj od 79 različitih prilično realan. :ugeek:
Ulaznice za PJ 20 rezervirane. Vodimo i Klaru!0 -
eto, svi opet na okupu.. ke lijepo
ja cu u krajem ovog tjedna put španjolske i portugala izmust zadnje zrake sunca i mora od ove godine
treba neki banner nosit?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
nije u redu da nam ikonicu promijene na "no unread posts".. ispravljamOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Gordan: Nije baš skroz novo, ali kako se nitko nije oglasio s linkom, evo ja ćem ga stavit.
http://youtu.be/Uyf5iIThX_M
Multitasking Eddie...
I baš je to moralo biti tu večer kad smo mi već bili u zraku, daleko od Seattlea0 -
Gordan: A kad smo već kod shareanja linkova, evo još jednog.
http://youtu.be/kAh1jH5F_i4
Daje se na glasovanje: je li bolji original ili ovaj cover?0 -
Tko ide na film u ponedjeljak? ja razmisljam da bih mozda dosla, ali jos nije sigurno jr u nedjelju dolazim doma s puta... javite se da znam, ne bih bas sama u kino ako odlucim doci. :oops: :P"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
cropdustress wrote:Tko ide na film u ponedjeljak? ja razmisljam da bih mozda dosla, ali jos nije sigurno jr u nedjelju dolazim doma s puta... javite se da znam, ne bih bas sama u kino ako odlucim doci. :oops: :P
ja mozda odem u Splitu pogledati ako se uspijem dokoturati do Splita u neko razumno vrijeme...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
_annie_ wrote:Gordan: A kad smo već kod shareanja linkova, evo još jednog.
http://youtu.be/kAh1jH5F_i4
Daje se na glasovanje: je li bolji original ili ovaj cover?
Neki dan sam je čuo na fejsu ali nisam imao prilike uživat....sad kad je malo bolje slušam po već 6 put...fucking amazing, kad Ed pjeva sa dubokim glasom jednostavno nema boljega...nisam nikad mislio da će napraviti Floyd cover ali super je. Prva liga!!
I ja bi opet u kino da mogu :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
hejhej, pozdrav iz beča!
(očito sam još uvijek na kandskom/američkom vremenu, čim mi se u ovo doba ne spava).
samo da javim da sam totalno oduševljena činjenicom da se u zagrebu sprema nova projekcija PJ20 - bit će to perfektna točka na i mini-turneje, posjete seattleu i mjestima na kojima je sve počelo.
nadam se da će neki odlučiti ponovo pogledati film (ja znam jednu osobu, moj bratić ide još jednom, nakon što je rekao da mu je to bio najbolji izlazak u kino... ikad).
btw. ne znam jesmo li to podijeli s vama, ali dobila sam dojam u seattleu da im pearl jam nije toliko u srcu kao npr. nirvana. vjreojatno to ima veze s kurtovom preranom smrću, ali ipak... dakle, bili smo u showboxu, kroz crocodile samo prošli i večerali (vidjeli jednu eddiejevu fotku na kojoj pokazuje nesportsku gestu, u sklopu izložbe fotografija iz tog vremena - objesili su je pred ulazom u wc). jedino je easy street records (ali u njihovom susjedstvu, onaj u west seattleu) imao cijeli veliki izlog u raznim pj posterima i memorabilijama, pj postere po dućanu i svakakve uspomene, uključujući i veliku fotku s nastupa pj u dućanu.
moram malo googlati o odnosu pj-seattle... možda ih ždere to što su dotepenci u bendu
ranko, kakav je bio tvoj dojam? je li još netko bio tamo?
laku noć sada, sutra me čeka cijeli dan team traininga... yawn...0 -
nisam imao takav dojam, ali vjerojatno jer sam bio u vrijeme dva koncerta koja su otvarala turneju...
nemam problema sa jet lagom kao A nego me komarci pikaju vec preko 3 sata i nisam jos oka sklopio... :?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Slican dojam o Seattle-u sam i ja dobio, makar meni se cini da taj grad ne dise cak ni punih pluca Nirvane. Iskreno, tamo se toliko toga dogodilo da bi se komotno mogao napraviti u najmanju ruku jednodnevni glazbeni izlet koji bi poceo s ranim pocecima Ray Charlesa, pa se prebacio na Hendrixa s kojeg se nakon nekog zatisja skace direktno na cijelu tu grunge pricu. Uz sve to, secer na kraju moze biti upoznavanje sa iznimno jakom, danasnjom scenom (uglavnom pod okriljem subpopa) koja itekako ima sto za ponuditi. Vrtio sam nekakvih turistickih vodica po jednoj ovecoj knjizari u najuzem centru grada, i apsolutno niti jedna ne spominje kultna mjesta glazbene proslosti, tek se preporuca posjet Experience Music Project muzeju ili eventualno Hendrix memorialu u obliznjem Rentonu. I taj EMP muzej ne nudi bas puno. Ok, ima dosta materijala vezanog uz Kurta i Jimija, posebno ovog drugog sto se ocituje u nekoliko odijelca njegovih, gitara i ostataka gitara. Nirvana se opcenito svodi na par Kurtovih rukopisa, na slavni Fender Jaguar i nekoliko ostalih gitarica i onoga sto su nekad bile gitare, te kompletnu opremu cijelog benda popracenu nekim slikama i plocama. PJ su dobili jedan mini zidic kojim vlada TEN vinyl, par slika i to je to. Alice in Chains su spomenuti na jednom, jedinom mjestu, valjda njih ekstremno ne vole dok je Soundgarden cak i donekle dobro pokriven. Ostali bendovi su uglavnom spomenuti tek onako usput. Sve u svemu, jako slampavo koncipiran muzej, ali dobro. No, u neku ruku je to mozda i pozitivno, jer svakom rokenrol turistu mora biti izazov pronaci sva ta sitna mjestasca glazbene povijesti. Meni je jako zao sto nisam uspio vidjeti Singles kucicu i Viretta park, tj sjesti malo na tu slavnu klupicu i u tisini odati pocast Kurtu i bendu mu, kojeg da budem iskren i ne preferiram bas glazbeno. Tako da nema druge nego uskoro organizirati povratak otpisanih u Seattle i uz pomoc google mapsa nastaviti tamo gdje smo stali zadnji put.Death or glory!0
-
ej ekipa, je li neko od vas mozda narucivao ovaj bluray ili delux box set?? ja se s frendom dogovaram to uzet, ali nisamo nikako sigurni hocemo li morat platit carinu za to jer na njihovim web stranicama to je skroz zbunjujuce objasnjeno...zna li neko od vas mozda vise o tome??
p.s. ne znam za vas ali grozne su mi ove nove ikone na forumu uhh :roll:"And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."
"We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop0 -
0omeadowo0 wrote:ej ekipa, je li neko od vas mozda narucivao ovaj bluray ili delux box set?? ja se s frendom dogovaram to uzet, ali nisamo nikako sigurni hocemo li morat platit carinu za to jer na njihovim web stranicama to je skroz zbunjujuce objasnjeno...zna li neko od vas mozda vise o tome??
p.s. ne znam za vas ali grozne su mi ove nove ikone na forumu uhh :roll:
Gordan: Za ikone se u potpunosti slažem. Nadam se da je to samo neka prijelazna faza. Što se carine tiče, stanje je ovakvo. Neki imaju loša iskustva, neki dobra. Mi pripadamo drugoj skupini, jer nikada ni na što naručeno iz 10c nismo platili carinu. Taj paket ne bi smio biti prevelik, pa ne vjerujem da bi zbog toga mogli "nastradati", a i 10c će na specifikaciji prikazati upola manju vrijednost od stvarno plaćene. Ostaje samo pitanje možete li u istom paketu dobiti dva boxa, jer kažu na stranici "sold separately", iako se to vjerojatno odnosi na kombinaciju s nekim drugim predmetima iz goodsa. Nadam se da sam pomogao.0 -
0omeadowo0 wrote:ej ekipa, je li neko od vas mozda narucivao ovaj bluray ili delux box set?? ja se s frendom dogovaram to uzet, ali nisamo nikako sigurni hocemo li morat platit carinu za to jer na njihovim web stranicama to je skroz zbunjujuce objasnjeno...zna li neko od vas mozda vise o tome??
p.s. ne znam za vas ali grozne su mi ove nove ikone na forumu uhh :roll:
stanje stvari je ovakvo...u rukama carinika si, moze ti proc, a mogu ti i carinu opaliti. 10c ce ti kako Gordan kaze deklarirati manju cijenu, ali opet ti to nis ne znaci. Nedavno su mi carinili jednu posiljku s e baya pa sam malo priupitao ekipu iz carinarnice kako to ide. I njihova metoda za odredivanje je odokativna, tj. ako procijene da bi predmet mogao biti skuplji od deklariranog na posiljci, onda ga zadrze, a tebi doma stigne obavijest koja kaze da se pojavis u carinarnici te da doneses primjerak racuna, izvadak s paypala ili kako vec. I na tu cijenu koja je navedena ti dignu 23%pdv-a i 10% carinske stope sto je trecina ukupne vrijednosti proizvoda, ergo bluray bi te izasao 77,50USD + 33% od toga sto je oko 105 USD. Cijena postarine takoder ulazi u carinjenje, a ne carine se posiljke do iznosa od 160 kn po zakonu. U praksi, kako mi je receno, oni toleriraju iznose do 200tinjak kn.
Koje ikone :?: :?
edit...upravo uzeo PJ 20 knjigu s amazona...23 funte s postarinom.Death or glory!0 -
Imam dosta iskustva sa carinom,(imam u mobitelu njihove brojeve telefona i fax-a :shock: ) :shock: veći dio mog novca ide za njihove plaće i doprinose...da nema mene u Dubrovniku mislim da bi propali
Ako je pošiljka poslana kao tiskanica to jest najobičnije (First Class Mail u Americi) onda ti to dolazi doma tu ne bi trebalo biti carine a ako ide nešto preporućeno ( Priority ili Express) onda si u rukama carine, neki imaju sreće jer se ljudi u večim centrima ne žele zajebavati sa svakom pošiljkom koja stigne ali u manjim sredinama to nije slučaj kao kod mene nažalost gdje me redovno na sve preporučene pošiljke deru i to oko 40% ako se ne varam.
Ali imaš sreće što sva 10c pošta nije preporučena i sve ti ide kao tiskanica tako da ne bi trebala imat problema.
To je moje iskustvoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
evo ovako izgleda srebreni indijanac iz Edmontona ili Special Edition 20/20 Mr. Emek
Emek WallCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
I&M: WOOOW, kakav Wall of Fame!
Netko ce ti doci provalit u kucu zbog tog zida...0 -
Genijalan poster, Emek zid je
:shock: Svaka cast, Niko, care!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
predivno. zid koji bi mogao Hrvatsku izvuci iz krize
super uokvireno!
gledala sam malo o tome procesu silkscreeninga i fascinira me to kako emek ide u detalje. covjek stvarno ima zivaca, al zato mu je valjd svaki poster tako poseban. GENIUS :!:0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music