Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
welcome 0omeadowo0 i kao sto elcielo kaze, slobodno navratielcielo wrote:a ovo s drop in park, jel' misliš na ono kad ed visi sa žice?
u filmu nisam to primijetila, ali inače postoji snimka na jubitou.
bas sam osla na jubito i naravno da prvo sto iskoci je taj video. TNX :!: ja dok sam to trazila postojao je samo onaj edov intervju sa perikom i kacigom ispred wc-a.0 -
Gordan: Ljudi moji, što nam se ovo dogodilo u Vancouveru. Evo, prošla su četiri sata od kraja koncerta, a dok ovo pišem još mi uvijek suze naviru. Strašno. Set list za "ukenjat se u gaće" kako bi reka naš gospar Niko, a ja samo razmišljam o onim trenucima kad je Eddie prepoznao transparent. Ljudi, digli smo ga možda četiri puta tijekom koncerta, od toga ga je dvaput ubrao. Prvi put je to učinio prije Alive. Posljednja Eddijeva riječ prije nego što će početi šprepoynata n je "ZAGREB". I što je najbolje od svega, to sam uspio vidjeti i čuti samo ja, Niko i Anica to uopće nisu registrirali. :shock: Da to nije netko objavio, još ih uvijek ne bih uspio uvjeriti. Drugi put, za vrijeme RITFW, ED je pokazao prstom prema nama i mahnuo. Nisam uspaljena tinejdžerica, ali čovjeku bude stvarno toplo oko srca kad dobiješ takav znak pažnje. U tom trenutku smo mu bili važniji od one uštogljene skupine fanova iz Seattlea koji su okupirali gotovo cijeli floor i donji prsten sjedala na tribinama. Većina ih, naime, ne mrda za vrijeme koncerta.
No, što ću vam pričat o tome kakva je setlista na kojoj su Chloe Dancer/Crown of Torns, Smile, Pilat, Present Tense, Off he goes, SOLAT, Mankind,... nešto sam sigurno i zaboravio. Ono što je mene oduševilo je Ole! Znate da sam nakon Fallona bio totalno protiv te stvari, ali nakon što su je odsvirali u Vancouveru, moram reći da je to potpuno druga pjesam. Puna energije, a i Ed si je dao oduška, pa je na kraju stvari izgledalo kao da viče na škvadru u prvim redovima.
Što reći o koncertu kad na njemu doživite da Stone svira tri instrumenta: gitaru, bas i bubnjeve! Na Smile je Jeff uzeo gitaru, a Stone bas. No, to našem Kamenom nije bilo dosta, pa se (relativno uspješno) okušao i kao kao bubnjar na Yellow Ledbetteru, a Matt je uzeo akustičnu gitaru.
Ty je nosio Medveščakov dres, čak je rekao da su ga neki prepoznali. Za "medvjede" se čuje posvuda. Glava mi pada na tipkovnicu (kod nas je pošlo 4 ujutro) i zato ću ostatak priče ostaviti za kasnije. Probat ću još uplodat koju fotku da osjetiti djelić kanadske atmosfere.0 -
_annie_ wrote:Nisam uspaljena tinejdžerica, ali čovjeku bude stvarno toplo oko srca kad dobiješ takav znak pažnje.
Da, to fakat je super - tak je nama bilo u Munchenu kad je pokazao na znak i rekao "me too" i u Rotterdamu kad se rukovao s nama.
Kaj da vam velimo Niko, Anica i Gordan - totalno ste se pokazali kao vrhunski nositelji znaka ZAGREB REMEMBERS.I totalno smo svi tu u domovini presretni kaj vam je tako dobro! Ono, meni recimo baš unosite hrpe veselja u moje dane! Dakle, tenks društvo, fakat ste super!
0 -
e fala ljudi na dobrodošlici
inace me mozete zvat mare, ovo 0omeadowo0 je predugo
ugl. citam ove dozivljaje s zadnjih koncerta i sve sto mogu reci je svaka cast, ako sad ne dodu u hrvatsku neznam kad ce!!
p.s. da li je neko od vas bio prosle godine na koncertu u hyde parku, sjecam se da sam na povratku na areodromu vidila par ljudi s majcama..mozda je neko od vas bio..ko zna"And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."
"We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop0 -
0omeadowo0 wrote:e fala ljudi na dobrodošlici
inace me mozete zvat mare, ovo 0omeadowo0 je predugo
ugl. citam ove dozivljaje s zadnjih koncerta i sve sto mogu reci je svaka cast, ako sad ne dodu u hrvatsku neznam kad ce!!
p.s. da li je neko od vas bio prosle godine na koncertu u hyde parku, sjecam se da sam na povratku na areodromu vidila par ljudi s majcama..mozda je neko od vas bio..ko zna
zivila mare!
bilo nas je preko nekoliko u hyde parku... niko (dirty frank),iva i pajo (pajo), anica i gordan (annie), ja i mislim da je to sve... ili je jos netko bio?
za gordana: zaboravio si garden
za sve kanađane: good job! sjednite, 5!a sad doma, dosta je bilo zajebancije po svijetu... po mogucnosti preko Seattlea
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Gordan: Ovo je samo još jedna sitnica prije odlaska na spavanje, par fotki koje bi vam se mogle svidjeti. Na onim masovkama su s nama naši kanadski i američki prijatelji.
http://pjcro-in-canada.smugmug.com/Music/CroCanadian-Tour/19213167_WQ4knW
link radi, provjereno
P.S. Ono što izgleda kao neljudski stvor u ljudskom tijelu je moj zglob nakon koncerta u Calgaryu.
Odoh na spavanje.0 -
Joj da, bas sam htjela rec-kako zglob? Meni je drago da si u svoj toj ludosti zaboravio malo na to hehe. Lako za zglob, dug je put do doma, proci ce do tamo. uzivajte u seattleu. ej, ako bude kakav secret show, naculite usi, nikad se ne zna
Nego, toliko sam odusveljena nasom delegacijom da sam zaboravila komentirat selistu... Ono, samo sam letimicno vidjela MASU No Codea (Cak 6 pjesamam brojila sam, Ana Z.!!!) plus jos Garden, CHLOE DANCER/CROWN OF THORNS, na koji bih se ja GARANT raspala ma gdje bila u venueu, i onda jos Little Wing!!! Hello! Mislim, neki fanviewsi da je prvih par redova stajalo samo-pa ja bih popizdila. Dobro, ne bih, imala bih vise mjesta za skakat,, al to mi je tako cudno naspram naseg europskog mosh pita i ludila. E da, i to da je Stone svirao 3 instrumenta, haha, i to na bubnjevima! Boze, sta oni rade, nevjerojatni su! I fuckin love this band!Post edited by cropdustress on"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
siljo wrote:"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
"And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."
"We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop0 -
uh, sad sam tek skuzio razliku u cijeni kod nas i na Amazonu...
290kn vs. 22$ + poštarina...
rijetko smo talentirani trgovci...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:uh, sad sam tek skuzio razliku u cijeni kod nas i na Amazonu...
290kn vs. 22$ + poštarina...
rijetko smo talentirani trgovci...
u algoritma je uvijek sve skuplje..evo ja sam narucila preko amazona game of thrones box set 120kn s postarinom, a u algoritma mislim da je nekih 200kn."And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."
Knjiga mi je dosla 46 dolara sa postarinom, znaci opet jeftinije nego da sam u Algoritmu uzela..
Al pitanje kad ce doc i dal cu morat platit carinu :evil:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Evo, sad sam opet trazila onaj Crazy Mary iz Londona '07. i tocno se vidi gdje je Ed rekao CROATIA i napravio rukom po srcu
:oops: Mislim da nas vole i sigurno ce doci opet.
Zagreb Remembers kampanja je genijalna! SVaka cast, Mr. and Mrs. President na super banneru i odlicnoj ideji. Dodje mi da sad kupim kartu za Juznu Ameriku i tutnem im u facu opet
Speaking of, jel se netko predomislio za Novembar nakon ove lude kanadske turneje i filma i cijelog PJ frenzy'ja?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Knjiga mi je dosla 46 dolara sa postarinom, znaci opet jeftinije nego da sam u Algoritmu uzela..
Al pitanje kad ce doc i dal cu morat platit carinu :evil:
Neces morat placat carinu jer se knjige ne carine. A doc ce za jedno mjesec i po. Ja cu se jos malo strpit sa knjigom i sa PJ20 deluxe. Ali u svakom slucaju mislim zaobici 10c i za jedno i za drugo.
Inace, welcome Mare! Zajednicki prijatelji su tu kako cujem! :P
A ovim kanadanima...svaka vam cast ljudi..odradili ste posao svjetski, nakon ovog ocekujem ne da dodu u Hrvatsku nego da dodu na turneju po Hrvatskoj koja ce ukljucivati i tajni koncert na Susku, te da nakon toga izbace dvd Slicice u okviricu po Jadranicu. Zglobovi ce zacijeliti, ozljede su sastavni dio svakog sporta, a mi skupljamo malo drukcije utakmice u nogama.
O setlistama ne bih puno, jer stvarno se ovaj bend vise ne moze komentirati na taj nacin. I sve sto kazes gubi svaki smisao kad vidis kamenog za bubnjevima, i kako se Chloe Dancer/Crown of Thorns polako sulja na setliste. I to sve govoris praveci se potpuno indiferentan sto su odsvirali pol No Code-a u jednu vecer.Death or glory!0 -
Da, faking pola. SEST pjesama! 6! Kao, ne, ne, ne volimo ga (na dvdu nis o No Codeu), a sad tu sviraju.
ODlicna ideja za tour po HR i secret show na SuskuMislim da im ne bi bilo lose.
"We're big in Croatia", da vidim ona the National sta ce sljedece ljeto. Najbolje da se udruze pa po HR i JadranuOk, pricam gluposti, ali mogu mastat, jer sve je moguce s ovim bendom
Hvala na infu za ne carinjenje knjiga-nisam znala."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ok, ima nesto u svemu ovom- upravo je na PJradiu snimka iz Zagreba
Edijeva zdravica ... "we're gona love you long time" i small town song0 -
A, concert flashbacks...danas je Zagreb. Slusat cu ako uspijem kad zavrsim radit, ako ne, onda poslije na ipodu
aaaaah
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
probudila sam se s ogromnim smajlom na licu, ne mogu vjerovati sinoćnjoj savršenoj večeri!
toliko sjajnih pjesama, eddiejevo nazdravljanje zagrebu, post na vancouver threadu... mrak...
ne želim zvučati nezahvalno, ali što bih dala da su u ova tri koncerta ubacili još oceans i in my tree. ali, ok, sad imam razlog više za ići dalje na koncerte
sid, bilo bi predivno ići i u južnu ameriku, ali stvarno ne znam koliko bih godišnjeg (a i koliko love) trebala imati da realiziram sve svoje želje. nadam se europi dogodine! i zagrebu, naravno!
btw. ovo što pišu za lame crowd, moram priznati da je prilično točno. atmosfera je, generalno govoreći, bila sjajna, ali puno je previše statične ekipe. u calgaryju i edmontonu 15. i 14. mjesto na flooru, sinoć 13. na tribini (meni puno bolje) - na sva tri koncerta bilo je ljudi okolo (i to nezanemariv udio) koji su jedva tu i tamo mrdnuli, čak i onih koji su sjedili :shock:
ako budete raspoloženi za neko druženje nakon našeg povratka, možemo organizirati meetup s projekcijom fotki kod nas
sutra idemo za seattle i otvorit ćemo oči i uši, iako se ne nadam takvoj sreći... pročitala sam na nekom threadu da u headquartersima imaju party, samo uz pozivnice, naravno. iskreno, party me ne pali koliko neki mali koncertić u intimnijoj atmosferi. što bih dala za to.... dajte sugestije - koje venue da posebno popratimo?
happy anniversary, everybody!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads