Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:prejakooo! to se traži.. samo zastavu i banner u facu.. pa ce razmisliti dobro drugi put gdje ce doc
i nitko mi nije odgovorio za kupovinu kod nas? znam da smo pricali da ce nesto bit, al ne sjecam se da li se radilo o solo dvdu ili deluxe izdanju? mislim da je tako nesto bilo.. kao bit ce OST i DVD, ali ne i ovih DELUXE izdanja.. pa ono, budući da je shipping i prije dana objave dvd-a u desetom mjesecu, a i limited edition je, ako nitko pametno ne odgovori kroz par dana za naše trgovine, piknem si to? btw.. jel itko naručio već?
Glede ost-a, dvd-a i deluxea, frend koji radi u Menartu mi je rekao da će prodavati ost, a za dvd tad još nije znao ništa. Nadali su se da će i knjigu prevesti, ali za to moraju pričekati da bude obkavljena u Americi. Nekako sumnjam da će imati deluxe. Osim Tena, nijedan drugi nismo mogli nabavit kod nas. Mi smo svakako zainteresirani kad se bude naručivalo.
Hvala svima na briziI am still alive
0 -
Samo kratkonod mene, nakon Nikinih i GGovih postova...
Bilo je super, jos da mi GG nije sje... najdrazu pjesmu svojim deadly egzibicijama... I onda se cudi kako nisam vidjela koliko je divljao na RVM... kao da ima sanse da ga gledam uz sve sto se zbiva na stageu
Malo sam ljuta na njega, priznajem vam da sam zaprijetila da drugi put vodim Klaru, ona ce se ponasati odgovornije
Imala sam tremu za Niku, rekoh GGu da bi mi bio bed nastupati pred Eddiejem, haha, zamisli ne znas rijeci pjesme u kljucnom trenutku, kad te pogleda
Meni je definitivni highlight bio Release, ne znam kako me to tako rasturilo, suza je kanula... Eda je islo s rijecima i sve se poslozilo. Moj strah se nije materijalizirao, ekipa je bila na nogama ali ipak to nije kao u Europi... Sto ne znaci da necu i drugi put na ovaj kontinent zbog njih. GG je obecao New York prvom slijedecom prilikom i to je jedini nacin da se iskupi za ove budalastine od sinoc0 -
_annie_ wrote:Meni je definitivni highlight bio Release, ne znam kako me to tako rasturilo, suza je kanula... Eda je islo s rijecima i sve se poslozilo.
Pa mi sad evo drago da je i tebe Release sastavio...tako to hoće s tom stvari očito...
a kaj se tiče supruga ti, sorry, ali imaš najvećeg heroja s ratnom ozljedom u PJ svijetu! ono, braniteljsku mirovinu bi trebao dobit za pokazano zalaganje na PJ showovima! a ti tako....
btw, LOL za "Eda je išlo s riječima"!Vidiš ti čem se mi veselimo, kad tip strefi dobro riječi!
0 -
Gordan: Sorry što vas peglam, ali još uvijek sam pod dojmom svega od sinoć (možda i zbog otekline na zglobu)
No, s kim podijelit svoje oduševljenje, ako ne s vama. Nisam veteran (tek osmi koncert), nije da se palim na statistiku, ali neke su brojke zadivljujuće:
- od 28 pjesama iz Calgaryja, 10 sam ih prvi put čuo, od toga su 7 bili njihovi originali i 3 covera (a svirali su ih 4)
Isn't this great or what? Only PJ can do it0 -
Jao, jao... Toliko prekrasnoće
u posljednjih nekoliko dana! Kad čitam ove reviews iz Kanade, srce mi se topi od sreće, al onak iskreno. Žao mi je zbog ozljede, Gordane, ali sve to ide u rok službe, ne?
Niko, care! Uživala sam čitajući tvoj izvještaj i moram priznati da si majstorski odradio posao u prvom redu! Ako nakon ovoga ne dođu u Zagreb, onda stvarno... E da, i uvijek nositi rezervnu zastavu na turneju.pajo wrote:Iva: ma ja stalno hoću priznat kak sam na filmu zaplakala na Release iz Verone na PJ20
I ja, al evo lakše mi je kad znam da nisam jedina.Rockumentary je bio odličan, dva sata u kinu su mi prošla u trenu i, naravno, htjela sam još. Da ne duljim i ne prepričavam već napisano (ionako nisam pretjerano vješta s riječima) samo ću reći...
I FUCKING LOVE THIS BAND!!!!!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
nakon dva dana konačno sam uspio sve posložit u sebi i izbaciti van... pa pročitajte, ako vam se da
http://www.ravnododna.com/pearl-jam-twenty-%E2%80%93-snazna-i-emocionalna-rock-prica/0 -
ok, znaci za deluxe izdanje ruke u zrak su digli ana zadro i natečeni zglobovi (tako ti je, annie, sad si obilježena).. "problem" kod naručivanja je što se deluxe dvd (ili blue ray) i OST ne mogu mixati u narudžbi.. ni međusobno, niti s drugim goodsima.. tako da jedino možemo podebljati kvantitetu.. što me dovodi do pitanja carine.. da nam ne bi nabili carinu ako naručimo 5-6 komada? ipak je to velika cifra u odnosu na pišljivih 7 dolara za solo naručivanje :P
::samo razmislja na glas::Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
elcielo wrote:a da pošaljemo nekome u sloveniju? ili je to blesava ideja?
@snih
jako dobar tekst, profesionalan.
ali ja bih i ovdje jedan mali osvrt sniha, a ne tomislava sporiša, ako kužiš što hoću reći.
ma znam, razumijem - ali baš pričam frendu kako mi je jedno s fanovima dijeliti opće oduševljenje, a nekak ipak drugačije kada to moram objaviti javno - odmah navučem neke drukčije naočale
meni je bilo pregenijalno... film me razbio u paramparčad... jako emotivno sam ga proživio... i totalno mi je super sve ovo s filmom i top listom i ovim kanađanima, koliko me povuklo unutra pa se čak zavrtili albumi Pearl Jama u autu i to razni, a što se od Backspacera nije dogodilo... totalno me sve zelo... eto ti kratki osvrt od sniha0 -
sjedi, 5!
ma mene još drži to neko raspoloženje da samo želim čitati o reakcijama na film, na listu, na PJ općenito.
pa vas pitam, što kažete na broj 1? tko bi rek'o.0 -
masni wrote:ok, znaci za deluxe izdanje ruke u zrak su digli ana zadro i natečeni zglobovi (tako ti je, annie, sad si obilježena).. "problem" kod naručivanja je što se deluxe dvd (ili blue ray) i OST ne mogu mixati u narudžbi.. ni međusobno, niti s drugim goodsima.. tako da jedino možemo podebljati kvantitetu.. što me dovodi do pitanja carine.. da nam ne bi nabili carinu ako naručimo 5-6 komada? ipak je to velika cifra u odnosu na pišljivih 7 dolara za solo naručivanje :P
::samo razmislja na glas::
Gordan: Mislim da je rizik plaćanja carine ogroman ako će u paketu biti 5, 6 komada. Moje je mišljenje da deluxe pakete treba naručivati pojedinačno, a za one manje stvari je poželjno "ujedinjavanje" jer se troškovi šipanja bitno smanjuju.
Edmonton here we come! Još samo 11 sati0 -
snih wrote:
ma znam, razumijem - ali baš pričam frendu kako mi je jedno s fanovima dijeliti opće oduševljenje, a nekak ipak drugačije kada to moram objaviti javno - odmah navučem neke drukčije naočale
meni je bilo pregenijalno... film me razbio u paramparčad... jako emotivno sam ga proživio... i totalno mi je super sve ovo s filmom i top listom i ovim kanađanima, koliko me povuklo unutra pa se čak zavrtili albumi Pearl Jama u autu i to razni, a što se od Backspacera nije dogodilo... totalno me sve zelo... eto ti kratki osvrt od sniha
Gordan: Malo sam zazirao od čitanja recenzije jer još nisam vidio film i ne bih htio znati previše prije nego što ga pogledam. No, nisam izdržao. Pročitao sam i slažem se s Anom: vrlo profesionalno odrađeno. No, mene bi zanimalo kako bi Snih (a ne Tomek Sporiš) odgovorio na jedan tekst objavljen u lokalnom kulturnom tjedniku u Calgaryju, u kojem je autorica zgužvala, zgazila i pljunula svih 20 godina najdražeg nam banda. Kad nađem link, pošaljem ga. Inače, uživam čitajući tekstove uz Top 100. Respect svima. Neviđena fora mi je bio onaj dijalog s Ljubicom u glavnoj ulozi.0 -
Gordan: Evo linka koji sam vam obećao:
http://www.ffwdweekly.com/article/music ... tion-8069/
Očekujem reakcije. I ne samo Snihovu...0 -
Buahaha. Ocito joj je netko iz benda stao na zulj. Ona ih mrzi. Takvi ljudi ne bi smjeli pisat za novine. Tocka.
Mislim, bezosjecajni."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da vidim radili ovaj link, upload-ao sam slike iz Calgarija za pocetak
http://nikoc.smugmug.com/PearlJam/Calga ... 83_PPSc3kDCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ok link radi, imam samo jednu sliku Ed-a sa zastavom ali jos nekoliko dobrih slika
Anica i Gordan nas cekaju tako da ne smijem puno gubit vrijemedanas krecemo u Edmonton nadam se da ce oni ubosti lutriju veceras...drzite nam fige
Ne stignem puno toga komentirat...film i ostalo previse toga se dogada ovih dana.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
elcielo wrote:a da pošaljemo nekome u sloveniju? ili je to blesava ideja?
Če vam kadarkoli pošiljanje v Slovenijo pomaga - evo meThe worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 20220 -
ma čim sam to napisala, pomislila sam na vas fellow slovenian jammers, a pomalo i na naseg silju koji ima slovenske korijene.
ali, k'o što masni reče, nema smisla ako je iz USA.
zapravo, ima samo ako je kod vas carinski sustav transparentniji i znate što možete očekivati. jer, ja ne znam 'ko kod nas pije, a 'ko plaća. grrrr.
btw, malo roštam po starim DVD-ima. pogledala SVT.
pa malo european montages s touring banda (kako sam zaboravila da se i jurasica i sintija tako lijepo vide unutra!), pa skroz malo IIC. i ono što sam rekla o talijanima i PJ neki dan. to iz mene progovara čista ljubomora, ništa više.0 -
Tyler je danas dobio lutriju prvi red Stone side tako da danas cemo zajedno odraditi prvi red.
Usput dok sam kupovao postere dobio sam Special Edition samo 20 prints i to freakin Emek najbolji poster u PJ katalogu.
Sto vise da recem nego da me sere na ovoj turneji...CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music