*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Ricsard wrote:kétségbeejtő, hogy ez az érettségi mennyire komolytalan:)
a kulcsszó: 20% !!!
najóóóó, ez borzalmasan hangzik!!!!!!!!!!! mindig a magyar a legjobb az egészből!!!! :eek:stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:ott a helyünk
kérlek hadd hagyjam rád a részletek kigondolásátés jöjjön mindenki!!!
rendbenGyöngyLekvár wrote:najóóóó, ez borzalmasan hangzik!!!!!!!!!!! mindig a magyar a legjobb az egészből!!!! :eek:
hm, biztos nem a javítás szempontjából:(Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
jonagyot kivanok, gondoltam bekoszonok, ha mar eppen sikerult megcsipnem egy kaloz internet jelet otthonrolEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
Kedves Monyó!!!!!!!!!!
S.O.S., EXPRESSZ:
Verka is kér pólót:
egy fekete bőröndöset s-es méretben !!!!!!!!!!!!
reméljük még nem késő...:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
sailorgirlie wrote:jonagyot kivanok, gondoltam bekoszonok, ha mar eppen sikerult megcsipnem egy kaloz internet jelet otthonrol
csao, mi újság?????????Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
semmi kulonos, most ertem haza :( es veletlenul van most valakitol tudom lopni az internetet es most kihasznalom a lehetoseget, de le kellene fekudnom, mert holnap early dm vagyok - 7-kor kezdekEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
Ricsard wrote:Kedves Monyó!!!!!!!!!!
S.O.S., EXPRESSZ:
Verka is kér pólót:
egy fekete bőröndöset s-es méretben !!!!!!!!!!!!
reméljük még nem késő...:)
Még nem késő Ricsárd!!!! már leadtam, de mondtam , hogy a darabszám még változhat, előbb úgyis megnézik, hogy minden rendben van-e, megcsinálják a szitát, aztán indulhat a gyártás.....
ÉS IGEN, MEGINT IGAZAD VAN, ha úgy akarjátok akkor a roados minta zöld pólóra megy....:-)
végül is én csak mintának raktam fel, hogy sötét pólón hogy néz ki és azért adtam fehér színt, mert az az összes sötét pólón jól néz ki és mivel ugyan az a minta kerül a női feketére, mint a férfi pólóra ezért az ára is kedvezőbb....de ha szeretnéd, akkor ez is mehet sötétkékre, vagy feketére....
lehetett volna sok féle képpen bonyolítani, lehetett volna ez is színes, csak gondoltam elég sok a kiadásunk júniusban, ez már ne legyen nagyon terhelő....
mégegyszer.....:
kék póló világoskék minta:
- Ricsárd L-es méret
- Seri XL-es méret
- Seri fia gyerek méret
- Ákos L-es méret
szines minta:
- Gyöngy M-es méret, női póló
- Lilinger (nem találtam meg hogy milyen méretet kértél), férfi póló
- Ricsárd kollega L-es méret férfi póló
- Sail L-es méret, női póló
- Tilda M-es méret, női póló
- Monyó L-es méret, női póló
On the road minta, ez férfi zöld pólón, illetve női fekete pólón fehér mintával
- Ricsárd L-es férfi póló
- Zsuzsi M-es női póló
- Sail L-es női póló
- Geri XL-es férfi
- Laci M-es
- Monyó L-es
- Verka S-es1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
nagyszerű, de nem kívánom túlbonyolítani a dolgot:P
és természetesen köszönjük a szervezést, és hogy vállaltad a HUN VAN póló projekt összefogását!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
szakértői véleményt kpérek!!! igaz ez?????
a Nagyszínpadon szerepel majd az EBM (electronic body music)egyik prominens képviselője, a Nitzer Ebb, vagy például Chris Cornell, az Audioslave és a Soundgarden meghatározó figurája, aki most szólóban látogat hozzánk :shocked:stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
:eek:Jajj, adná a JóistenBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
GyöngyLekvár wrote:szakértői véleményt kpérek!!! igaz ez?????
Hú, hát nagyon úgy néz ki, vazze ... Augusztus 14. ...
Akkor idén megyek a Szigetre ... Asszem 2000-ben voltam utoljára ...:):)
1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Seri wrote:Hú, hát nagyon úgy néz ki, vazze ... Augusztus 14. ...
Akkor idén megyek a Szigetre ... Asszem 2000-ben voltam utoljára ...:):)
jó kis rákkenrollos nyár lesz, mi?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Chris Cornell a Szigeten:) most finnyázhatnék, hogy azért a Soundgardennek örülnék legjobban vagy legalább az Audioslavenek, de ez van, így is tuti lesz!!!
szerencsére még május 10 előtt beszereztem a hetijegyem:) (így viszont idén sem jutok ki a Forma 1-re:mad: )
nagyon jó lesz...Nine Inch Nails, Tool, The Killers, Juliette & The Licks, Sinead O'Connor, The Hives, Chemical Bros., Razorlight, Tankcsapda, Kispál, Black-Out...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Lilinger kedves!!! kérném, hogy milyen méretben szeretnéd a pólódat!!!
Seri: ezen gyerek méretek közül lehet választani: 128,134,140,146,152,158
melyik legyen?
köszi1996: Budapest
Rendben...vettem....
The Cult...Pecsa Júni 25-én!!!!!!!!!! :-)1996: Budapest
hű, őket is nagyon szeretem, de nem nagyon lesz már erre pénzem...arról nem is beszélve, hogy dolgozom 9-ig:(Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
űűűűűű
:eek:még 3 hét!!!:rolleyes:
tujaaaaaaBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
...és már csak 24et kell aludni...;)I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
fú, nagyon nehéz NEM(!) az elkövetkező koncertekre gondolni...minden más most valahogy eltörpül a ránk váró izgalmak mellett:D
20! :rolleyes:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads