*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
Ricsard wrote::eek:Ezt el sem hiszem: MEGJÖTT A PEARL JAM KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!!!!!!
:eek:
Ááááá!:D
Azt hiszem én is....:-))))
Nem felejtettem el a pólótervet...érik a dolog, érik......1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
GyöngyLekvár wrote:aki imád olvasni, lemezjátszója viszont nincs...?

Pontosan! Meg feltűnne Neked is, ha SEMMIT nem kapnál...de így legalább a lemez odaért!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:Azt hiszem én is....:-))))
Nem felejtettem el a pólótervet...érik a dolog, érik......
óóó, helyes-helyes!!!
Mikor kaphatunk belőle ízelítőt???;)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:óóó, helyes-helyes!!!

Mikor kaphatunk belőle ízelítőt???;)
lehet hogy a hétvégén tudok úgy is foglalkozni vele, hogy Ti is lássatok valamit....:-)
elküldtem privátba az adatokat!!!!!!!!!!!
on the road again..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Az imént ment egy mindenki által ismert nóta, s felfigyeltem erre:
"Gyere, beülhetsz a mi autónkba,
Vigyázz, ne ülj rá a gitártokra!
Gyere, gyere, gyere, úgy várunk rád!
Gyere, gyere ki a hegyoldalba!
Neked játszik ott egy rock'n'roll banda.
Gyere, gyere, gyere, várok rád!"
...így nem tudott nem eszembe jutni, h már csak 2 hóóóóóónap és 1 héééééét! Ááááááááááááááááh!
KeHÜ-t mindenkinek!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Na haliho,
Akkor hanyan is vagyunk hol?
Mizujs polo ugyben?
Update pls...
KoszikeEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
En is kellemes husveti unnepeket kivanok mindnyajatoknak!!!
Mi epp Varsoban ill. Gdanskban probaljuk meg elutni az idot, es idaig egesz jol csinaljuk am:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Kellemes ünnepeket mindenkinek:D
Ajándékként itt van egy link:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_Jam
Megpróbálkoztam a német wiki lefordításával, ha már úgyis nyelvvizsgára készülök:) Szóval, ha nem eléggé magyarul van, akkor át lehet fogalmazni:) Lassan jobban tudok németül, mint magyarul?:P:D:D
De ez milyen már, hogy eddig nem volt Pearl Jam szócikk a magyar wikiben? Ej-ej-ej...0 -
Nagyon helyes, Orsi, igy kell ezt csinalni!!!
Kis lepesekben haladunk, mint valami remes szekta:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Orsi wrote:http://hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_Jam
Megpróbálkoztam a német wiki lefordításával, ha már úgyis nyelvvizsgára készülök:)
Húha ... Ez szép munka!!! ... Gratula! ...
1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Köszi, de még van mit javítgatni rajta, sok benne az elgépelés is, és fogalmam sincs, hogy lehet képet felrakni... Már mindenhogy próbáltam, csak jól nem:D
De mindegy, csak azért írtam, mert az első oldal legaljára kerültünk, és nem lehet, hogy mi ne legyünk szem előtt!:D0 -
Orsi, le vagyok nyugozve!!! Gratulalok!!! Szep munka!!!
:D:D:D
Spread the Jam!!!!
Magyarok okuljatok! Hatha az angol nyelven nem kommunikativ magyar rajongok is beszallnak ezek utan a "Pearl Jam-et Magyarorszagra!" partizan akcioba.
Udv,
a masik Orsi
Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
Orsi wrote:Kellemes ünnepeket mindenkinek:D
Ajándékként itt van egy link:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_Jam
Megpróbálkoztam a német wiki lefordításával, ha már úgyis nyelvvizsgára készülök:) Szóval, ha nem eléggé magyarul van, akkor át lehet fogalmazni:) Lassan jobban tudok németül, mint magyarul?:P:D:D
De ez milyen már, hogy eddig nem volt Pearl Jam szócikk a magyar wikiben? Ej-ej-ej...
Hű, Orsi! Tök jó!
Grat meg minden!
Ha nem gond, bevállalnám Stone "megszerkesztését"!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
...nos elolvastam az egész wikipedias cikket ától cettig, és azt kell mondjam, hogy teljesen korrekt és elfogadható! Én ugyan egyáltalán nem beszélem a német nyelvet, de azt gondolom, hogy nem lesz gond azzal a fránya nyelvvizsgával, ha ennyire pöpec fogalmazásokat tudsz rittyenteni.
Azért, ha nem haragszol, lennének változtatási javaslataim, ugye nem baj;)?
Először is a tördelés >>> a szöveget nemcsak szakaszokra, de kisebb bekezdésekre is érdemes lenne bontani a könnyebb áttekinthetőség kedvéért
azután 1-2 közérdekű információval kiegészíthetnénk az eddigieket
pl. No Code tour 1996-11-17 Budapest Sportcsarnok - istentelenül intenzív és felejthetetlen 123 perc (...+ koncert(jegy)ről fénykép stb.)
2000-06-16 máig tisztázatlan, ámbár vélhető körülmények miatt elmaradt budapesti buli, helyette egy igazán legendás katowicei performansz....
2006-09-25 Bécs - a turné számunkra sok szempontból figyelemreméltó állomása >>> bazi sok magyar + Eddie külön köszöntője honfitársainkhoz :cool: stb.
stb.
szóval tuti a nyersanyag, alapos, de ugye nem gond, ha mi is beszállunk és több szem többet lát alapon segítünk továbbfejleszteni???
én legalábbis nagyon szívesen segítek (különösen stiláris-nyelvi, ill. helyesírási vonatkozásban) Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:szóval tuti a nyersanyag, alapos, de ugye nem gond, ha mi is beszállunk és több szem többet lát alapon segítünk továbbfejleszteni???
én legalábbis nagyon szívesen segítek (különösen stiláris-nyelvi, ill. helyesírási vonatkozásban)
No, hát itten az elébb megemlítettem, hogy a Stone-os részt magamra vállalnám meg az is megfordult a fejemben, hogy a stiláris-nyelvi dolgokban én is segítenék (valamiért azt gondoltam, h húdejóvagyok)...erre elkezdtem írkálni/fordítani (angolról) a Stoney-Poneyt és rájöttem, hogy lóf*sz sem vagyok.
Annyira nem működött az agyam, hogy most akkor méginkább meghajolok Orsi nagysága előtt...bár nemtom, mennyi időt szántál erre, de űberkorrekt!
GRATGRAT és mégeccer GRAT!!! 
Aztán ha jön egy fuvallat, s forog az agyam, akkor majd...
Egyet mondok már csak ösztönzésképp':
Keep on rockin' in the free world!
Wááá, nagyon örülnék, ha segítenétek, mert az a lényeg, hogy a Pearl Jam szócikk a lehető legjobban sikerüljön:D Ha már egyszer írunk róla, akkor annak nagyon ott kell lennie:D
És eszembe jutott nekem is, hogy a tagokról külön-külön is kéne írni, meg hogy BOOOOOOOM-nak is kéne helyet csinálni valahol az oldalon (a németek nem írtak róla:S) ((sőt : grunge szócikk sincs:P)), de nem volt elég elszántság bennem hozzá... Ez ugyanis olyan 4-4.5 órába telt, mire összehoztam.:) Az a macerás benne, mikor értem, hogy mi van odaírva, de nincsenek rá megfelelő magyar szavak (vagy csak az én szókincsemben nem), és törhetem a fejem, hogy hogyan is kéne ezt megfogalmazni... Egyébként angolul is értem általában az írott szövegeket, a hallottnak is egyre nagyobb részét, csak "kicsit" többet kell hozzá szótáraznom, mint a némethez:D Az angollal "csak" annyi bajom van, hogy beszélni nem tudok, meg magamtól fogalmazni:P:D Meg hát még sosem szerkesztettem Wikit, így nem tudtam, hogy mit kell vele kezdeni:D
:D Sok sikert nekünk a szerkesztgetéshez!
:D 0 -
Orsi wrote:Az a macerás benne, mikor értem, hogy mi van odaírva, de nincsenek rá megfelelő magyar szavak (vagy csak az én szókincsemben nem), és törhetem a fejem, hogy hogyan is kéne ezt megfogalmazni...
Én is ezzel vacakoltam, pedig eccer úgy, de úgy megtanította a kedvenc tanárbácsim, h ihaj!
Naszal, előre hát!
Akkor én mostantól bele fogok piszkálgatni ám...:D
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de a lényeg: kevesebb mint 2 hónap, és mienk a lekvár!!!
:cool:
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music