*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
Ricsard wrote::eek:Ezt el sem hiszem: MEGJÖTT A PEARL JAM KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!!!!!!
:eek:
Ááááá!:D
Azt hiszem én is....:-))))
Nem felejtettem el a pólótervet...érik a dolog, érik......1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
GyöngyLekvár wrote:aki imád olvasni, lemezjátszója viszont nincs...?
Pontosan! Meg feltűnne Neked is, ha SEMMIT nem kapnál...de így legalább a lemez odaért!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote:Azt hiszem én is....:-))))
Nem felejtettem el a pólótervet...érik a dolog, érik......
óóó, helyes-helyes!!!
Mikor kaphatunk belőle ízelítőt???;)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:óóó, helyes-helyes!!!
Mikor kaphatunk belőle ízelítőt???;)
lehet hogy a hétvégén tudok úgy is foglalkozni vele, hogy Ti is lássatok valamit....:-)
elküldtem privátba az adatokat!!!!!!!!!!!
on the road again..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Az imént ment egy mindenki által ismert nóta, s felfigyeltem erre:
"Gyere, beülhetsz a mi autónkba,
Vigyázz, ne ülj rá a gitártokra!
Gyere, gyere, gyere, úgy várunk rád!
Gyere, gyere ki a hegyoldalba!
Neked játszik ott egy rock'n'roll banda.
Gyere, gyere, gyere, várok rád!"
...így nem tudott nem eszembe jutni, h már csak 2 hóóóóóónap és 1 héééééét! Ááááááááááááááááh!
KeHÜ-t mindenkinek!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Na haliho,
Akkor hanyan is vagyunk hol?
Mizujs polo ugyben?
Update pls...
KoszikeEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
En is kellemes husveti unnepeket kivanok mindnyajatoknak!!!
Mi epp Varsoban ill. Gdanskban probaljuk meg elutni az idot, es idaig egesz jol csinaljuk am:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Kellemes ünnepeket mindenkinek:D
Ajándékként itt van egy link:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_JamMegpróbálkoztam a német wiki lefordításával, ha már úgyis nyelvvizsgára készülök:) Szóval, ha nem eléggé magyarul van, akkor át lehet fogalmazni:) Lassan jobban tudok németül, mint magyarul?:P:D:D
De ez milyen már, hogy eddig nem volt Pearl Jam szócikk a magyar wikiben? Ej-ej-ej...0 -
Nagyon helyes, Orsi, igy kell ezt csinalni!!!
Kis lepesekben haladunk, mint valami remes szekta:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Orsi wrote:http://hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_Jam
Megpróbálkoztam a német wiki lefordításával, ha már úgyis nyelvvizsgára készülök:)
Húha ... Ez szép munka!!! ... Gratula! ...1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Köszi, de még van mit javítgatni rajta, sok benne az elgépelés is, és fogalmam sincs, hogy lehet képet felrakni... Már mindenhogy próbáltam, csak jól nem:D
De mindegy, csak azért írtam, mert az első oldal legaljára kerültünk, és nem lehet, hogy mi ne legyünk szem előtt!:D0 -
Orsi, le vagyok nyugozve!!! Gratulalok!!! Szep munka!!!
:D:D:D
Spread the Jam!!!!
Magyarok okuljatok! Hatha az angol nyelven nem kommunikativ magyar rajongok is beszallnak ezek utan a "Pearl Jam-et Magyarorszagra!" partizan akcioba.
Udv,
a masik OrsiEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
Orsi wrote:Kellemes ünnepeket mindenkinek:D
Ajándékként itt van egy link:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_JamMegpróbálkoztam a német wiki lefordításával, ha már úgyis nyelvvizsgára készülök:) Szóval, ha nem eléggé magyarul van, akkor át lehet fogalmazni:) Lassan jobban tudok németül, mint magyarul?:P:D:D
De ez milyen már, hogy eddig nem volt Pearl Jam szócikk a magyar wikiben? Ej-ej-ej...
Hű, Orsi! Tök jó!Grat meg minden!
Ha nem gond, bevállalnám Stone "megszerkesztését"!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
...nos elolvastam az egész wikipedias cikket ától cettig, és azt kell mondjam, hogy teljesen korrekt és elfogadható! Én ugyan egyáltalán nem beszélem a német nyelvet, de azt gondolom, hogy nem lesz gond azzal a fránya nyelvvizsgával, ha ennyire pöpec fogalmazásokat tudsz rittyenteni.
Azért, ha nem haragszol, lennének változtatási javaslataim, ugye nem baj;)?
Először is a tördelés >>> a szöveget nemcsak szakaszokra, de kisebb bekezdésekre is érdemes lenne bontani a könnyebb áttekinthetőség kedvéért
azután 1-2 közérdekű információval kiegészíthetnénk az eddigieket
pl. No Code tour 1996-11-17 Budapest Sportcsarnok - istentelenül intenzív és felejthetetlen 123 perc (...+ koncert(jegy)ről fénykép stb.)
2000-06-16 máig tisztázatlan, ámbár vélhető körülmények miatt elmaradt budapesti buli, helyette egy igazán legendás katowicei performansz....
2006-09-25 Bécs - a turné számunkra sok szempontból figyelemreméltó állomása >>> bazi sok magyar + Eddie külön köszöntője honfitársainkhoz :cool: stb.
stb.
szóval tuti a nyersanyag, alapos, de ugye nem gond, ha mi is beszállunk és több szem többet lát alapon segítünk továbbfejleszteni???én legalábbis nagyon szívesen segítek (különösen stiláris-nyelvi, ill. helyesírási vonatkozásban)
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:szóval tuti a nyersanyag, alapos, de ugye nem gond, ha mi is beszállunk és több szem többet lát alapon segítünk továbbfejleszteni???
én legalábbis nagyon szívesen segítek (különösen stiláris-nyelvi, ill. helyesírási vonatkozásban)
No, hát itten az elébb megemlítettem, hogy a Stone-os részt magamra vállalnám meg az is megfordult a fejemben, hogy a stiláris-nyelvi dolgokban én is segítenék (valamiért azt gondoltam, h húdejóvagyok)...erre elkezdtem írkálni/fordítani (angolról) a Stoney-Poneyt és rájöttem, hogy lóf*sz sem vagyok. :( Annyira nem működött az agyam, hogy most akkor méginkább meghajolok Orsi nagysága előtt...bár nemtom, mennyi időt szántál erre, de űberkorrekt!GRATGRAT és mégeccer GRAT!!!
Aztán ha jön egy fuvallat, s forog az agyam, akkor majd...
Egyet mondok már csak ösztönzésképp':
Keep on rockin' in the free world!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Wááá, nagyon örülnék, ha segítenétek, mert az a lényeg, hogy a Pearl Jam szócikk a lehető legjobban sikerüljön:D Ha már egyszer írunk róla, akkor annak nagyon ott kell lennie:D
És eszembe jutott nekem is, hogy a tagokról külön-külön is kéne írni, meg hogy BOOOOOOOM-nak is kéne helyet csinálni valahol az oldalon (a németek nem írtak róla:S) ((sőt : grunge szócikk sincs:P)), de nem volt elég elszántság bennem hozzá... Ez ugyanis olyan 4-4.5 órába telt, mire összehoztam.:) Az a macerás benne, mikor értem, hogy mi van odaírva, de nincsenek rá megfelelő magyar szavak (vagy csak az én szókincsemben nem), és törhetem a fejem, hogy hogyan is kéne ezt megfogalmazni... Egyébként angolul is értem általában az írott szövegeket, a hallottnak is egyre nagyobb részét, csak "kicsit" többet kell hozzá szótáraznom, mint a némethez:D Az angollal "csak" annyi bajom van, hogy beszélni nem tudok, meg magamtól fogalmazni:P:D Meg hát még sosem szerkesztettem Wikit, így nem tudtam, hogy mit kell vele kezdeni:D:D Sok sikert nekünk a szerkesztgetéshez!
:D
0 -
Orsi wrote:Az a macerás benne, mikor értem, hogy mi van odaírva, de nincsenek rá megfelelő magyar szavak (vagy csak az én szókincsemben nem), és törhetem a fejem, hogy hogyan is kéne ezt megfogalmazni...
Én is ezzel vacakoltam, pedig eccer úgy, de úgy megtanította a kedvenc tanárbácsim, h ihaj!
Naszal, előre hát!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Akkor én mostantól bele fogok piszkálgatni ám...:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de a lényeg: kevesebb mint 2 hónap, és mienk a lekvár!!!:cool:
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music