Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
snih wrote:e, Niko, Niko...
sad je Iva saznala kaj će dobiti za rođendan!
Nesretniče jedan!
Ne može se na eBay-u ništa sakrit od mene:D
A kako ste vi to saznali???
Hey daj ti nama neki song fest da se ljudi malo probude ovdje.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ma nije Iva saznala nego je Niko saznao (a i morao je saznati da nam se ne bi dogodilo da i on kupi istu stvar
) da će, kao kompenzaciju za jedno svoje predivno djelo od stakla koje je Iva dobila, on dobiti Vic poster.
Dakle, Iva je poklon već dobila u Nikinoj radnji (jedrenjak u sredini: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/DubrovnikSummer2007/photo#5095690182939412578, a Niko će se sad samo malo strpiti dok poster ne stigne u Hrvatsku.
Kad malo bolje razmislim, jedino ja jadan nisam ništa dobio...0 -
Jutros sam se čuo sa Tyler-om, zvao je na telefon. Malo mi je prepričavao sve što se dogodilo u Čikagu, malo mu je falilo da ode na večeru sa Ed-om jer jedan njegov dobar prijatelj koji je ujedno i Ed-ov prijatelj igra bejzbol za Cubs i taj dan kad je Ed bio na utakmici trebali su izaći na većeru ali Cubs su izgubili utakmicu i sve je propalo, da se Ed ljutito pokupio sa stadiona prije kraja utakmice, čovjek je ful nabrijan ta tekme...to volim:D
Uspio je svašta nešto vidjeti; na koncertu Patty Smith je Ed stajao cijeli koncert sa strane na stage i plesao cijelu večer...samo da mi je to bilo vidjeti.
Sve u svemu nevjerovatno.
Kaže Ty; poslje Dusseldorfa se imao čemu nadati...Lola itd, a sad kad je sve gotovo...depresija :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:
super nam je ova stvar... HardSun....... bas nam nekak pase uz tematiku filma... ono, mocno, divlje, priroda, ovo, ono, srac, truc...
prije par mjeseci sam na hr forumu napisao da ce vedder u iducih par godina izdati solo album.. al me zeznuo... pozurio co'ekStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk wrote:
i evo kaj se dogodilo... malo su nas zasvrbili prsti pa smo preko Amazona narucili ITW soundtrack i Pikčr In A Frejm DVD... sa poštarinom sve skupa 43$..
na akcijiStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
pajo wrote:Ma nije Iva saznala nego je Niko saznao (a i morao je saznati da nam se ne bi dogodilo da i on kupi istu stvar
) da će, kao kompenzaciju za jedno svoje predivno djelo od stakla koje je Iva dobila, on dobiti Vic poster.
Dakle, Iva je poklon već dobila u Nikinoj radnji (jedrenjak u sredini: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/DubrovnikSummer2007/photo#5095690182939412578, a Niko će se sad samo malo strpiti dok poster ne stigne u Hrvatsku.
Kad malo bolje razmislim, jedino ja jadan nisam ništa dobio...
vidim, pije se žuja
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/DubrovnikSummer2007/photo#5095690346148169890Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:i evo kaj se dogodilo... malo su nas zasvrbili prsti pa smo preko Amazona narucili ITW soundtrack i Pikčr In A Frejm DVD... sa poštarinom sve skupa 43$..
na akciji
Ja ču čekat 10c da dobijem i majicu:D jedino ITW bi trebalo nabaviti.
Hey, nisam gledao je li cijeli soundtrack od Ed ili je mox kako to obično biva??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Ja ču čekat 10c da dobijem i majicu
:D jedino ITW bi trebalo nabaviti.
Hey, nisam gledao je li cijeli soundtrack od Ed ili je mox kako to obično biva??
cekaj malo... kakva sad majica? majica ide uz dvd ili si mislio usput naruciti neku majicu?
ovo kaj sam narucio je sve Ed... bar mislim.... tako kaze coverStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Hey everyone,
THANK YOU to Dirty Frankk, Pajo and Siljo for responding so quickly to my PMs....the information you gave me is so helpful!!
My husband and I are coming to Croatia (and Slovenia and Hungary) for my work and we're taking an extra 2-3 days in Dubrovnik and 1 day in Zagreb before going to Budapest. I would love to try and meet up with any of you while we're there, and before we go, pick your brains a little to find some cool, off-the-beaten-path things to do. We don't have much time in Zagreb, although I might add a few more hours if I can....
We'll be in Dubrovnik Oct 31-Nov 2 an staying in Zagreb Nov 2 (morning train to Budapest on Nov 3).
Just though I'd throw it out there! If anyone else has any tips, that would be greatNeed a tour Travel Agent??? Pick me :-)
Whatever you are, be a good one --Lincoln0 -
pearljgirl2010 wrote:Hey everyone,
THANK YOU to Dirty Frankk, Pajo and Siljo for responding so quickly to my PMs....the information you gave me is so helpful!!
My husband and I are coming to Croatia (and Slovenia and Hungary) for my work and we're taking an extra 2-3 days in Dubrovnik and 1 day in Zagreb before going to Budapest. I would love to try and meet up with any of you while we're there, and before we go, pick your brains a little to find some cool, off-the-beaten-path things to do. We don't have much time in Zagreb, although I might add a few more hours if I can....
We'll be in Dubrovnik Oct 31-Nov 2 an staying in Zagreb Nov 2 (morning train to Budapest on Nov 3).
Just though I'd throw it out there! If anyone else has any tips, that would be great
We can meet up in Zagreb but just please visit our thread again a couple of days before your trip bcs then we'll know what we're doing on Nov 2.0 -
siljo wrote:cekaj malo... kakva sad majica? majica ide uz dvd ili si mislio usput naruciti neku majicu?
ovo kaj sam narucio je sve Ed... bar mislim.... tako kaze cover
Da mislim da preko 10c uz dvd dobivaš i majicu PITF ili INT ili INC kako li se već zove dvd btw nije mi jasno, 3 imena sam čuo???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Da mislim da preko 10c uz dvd dobivaš i majicu PITF ili INT ili INC kako li se već zove dvd btw nije mi jasno, 3 imena sam čuo???I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin0
-
Mine wrote:Mislim da ako kupiš dvd možeš kupit i majicu.
Da može biti, znam da se negdje spominje majica u kombinaciji sa dvd-om, u svakom slučaju ja čekam 10c za šopingCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
http://uk.youtube.com/watch?v=4vZOLQvnoS8
Laura je poslala mail sa filmom, vjerovatno ste ga i vi dobili...uff koja lijepa sječanjaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Super filmic. nisam ga vidjela prije.
Za presale Picture in A Frame oliti ga Imagine In Cornice
kazu da se moze kupiti i majica po posebnom cijeni. znaci, ne dobije se sa DVDom nego se moze posebno naruciti..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
niko, hvala na linku. nisam vidla filmić prije. super je.
hvala i na svim linkovima za itw0 -
Pa gdje ste svi, što se događa??
Ja sam sutra opet na putu za Rijeku, da spakimam familiju, da završimo sa selidbom. Previše stresa oko svega.
I ja bi na odmor :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music