Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
6000 + spavanje za sofera je meni malo previse. :(Evil Little Goat0
-
Jeeeeeeee izabrali smo najbolju pjesmu
Meni ce isto igrica falit. Trebali bi jos neku...bilo mi je baš uzbudljivo svaki dan po vise puta provjeravat kakvo je stanje0 -
Kako mi se sad ovaj smajlic pojavio za avatar kad nisam jos nista stavila? :-?0
-
Svakako. Opcije su kul.
Meni nije problem vozit i auto mi je na raspolaganju. Zafira iz Zagreba, moj Klijo iz Rijeke, i jos jedno vozilo nam treba i proc cemo s trecinom cijene. Konvoj woohoo!Evil Little Goat0 -
Nigdje nikog. [-( Je li to zbog izgleda foruma ili postnovogodišnja depresija? >:)
Ispravljam pogrešku počinjenu jučer. Uz čestitke pobjedniku prilažem link, kao podsjetnik kako je to zvučalo 26. rujanske večeri ljeta gospodnjeg 2006.
youtu.be/h0r2eTazwR0Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Evo još jednog uratka nakon kojeg vam slušanje ove pjesme više nikad neće biti isto. Napomena: za prethodni uradak bilo je dovoljno zatvoriti oči i uživati. Slijedeći ovaj link, imajte oči širom otvorene.
youtu.be/oO6wPWFMrCAŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Genijalno!! I'm spitting!! XD XD XD The bitch is sad! Grcam!SAMCRO said:Evo još jednog uratka nakon kojeg vam slušanje ove pjesme više nikad neće biti isto. Napomena: za prethodni uradak bilo je dovoljno zatvoriti oči i uživati. Slijedeći ovaj link, imajte oči širom otvorene.
youtu.be/oO6wPWFMrCA
Evil Little Goat0 -
hahaha dobro poznati lyricsi.. a nije da ih ne mijenja svaki putOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
chaos ljudi sretna 2014. i sve to
đizsss pa kae sad ovooo?? jedva našla skužila i sve to, ne lajkam, al kak kaže sid, možda se sam treba naviknutstari layout mi je bio više cosy (iako je i tada bilo manjih izazova
zašto stalno tolko prčakju po tome?
btw, ma znala sam da će pobijediti Blackmožemo glasat za ostale ubuduće do broja 2. i to je to ;D
0 -
Pogubio sam se. Danima klikam bookmark za forum a ono mi govori da se vratim poslije. Sve do maloprije kad slucajno kliknuh na link preko glavne stranice i imam sta vidjeti. Em katastrofalan layout i funkcionalnost foruma a i promasio zadnji krug glasanja, pih. Bilo bi 7:6.0
-
pogubila sam se na ovom novom/starom forumu, bas je nepregledno. sve najbolje u novoj i od mene, puno dobrih koncerata
pa kakvi su ovo smajlici, ovaj mi je najjaci(ko kod zubara)
moj glas bi bio za Black, nisam stigla glasat na vrijeme.
nego da pitam vas koji ste vec bili na koncertu u Wuhlheide, koji dio tribina je najbolji? koliko vidim skoro 1km udaljeno od s-bahn stanice, pa pogubit cu se u sumi jos dok ne nadem ulazima nekih putokaza ili samo slijedim masu ljudi
0 -
Nemaš zašto brinuti. Kako pjesnik reče: ”Follow the ageless tide, follow the angled light, follow the strangest tribe...” i stići ćeš tamo gdje si krenula.eta said:nego da pitam vas koji ste vec bili na koncertu u Wuhlheide, koji dio tribina je najbolji? koliko vidim skoro 1km udaljeno od s-bahn stanice, pa pogubit cu se u sumi jos dok ne nadem ulaz
ima nekih putokaza ili samo slijedim masu ljudi
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
~O)
Kaj ja znam, ruzan je layout svakako, ali funkcionalnost je OK. Puno brze i lakse se moze postat sto je na kraju krajeva najvaznija funkcija foruma. Notifications, bookmarks, razni shortcutovi, cisci who's online dio, nije to lose sve skupa, a cini mi se da ce nastavit prckat i mozda dodat jos pokoju useful funkciju...e da i smajlici su prilicno blesaviPost edited by pajo on0 -
ekipa, meni je partnerica ispala iz priče, pa ja imam po jednu 10c kartu za milano-trst-beč-berlin... kome treba, znate gdje ima...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ma bit će tih karata, smrtnici oko nas će samo otkazivat
malo je dovoljno ludih da sad znaju sa sigurnošću reći šta će radit 20.6. popodneOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Sintija? damn!jurasica said:ekipa, meni je partnerica ispala iz priče, pa ja imam po jednu 10c kartu za milano-trst-beč-berlin... kome treba, znate gdje ima...
ali kad je vec tako, hajde stavi Beč na hold ako nije problem... provjerim pa javim :-)
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Bakara, cool...
nego, nismo pričali ništa o intervjuima u deep magazinu... ima netko nekih komentara... ja sam htjela spomenuti da mi eddie, e da ga ne znam, zvuči kao običan pussy boy, da sam iznenađena da im je argentina top mjesto za svirku te da mi je ovaj deep def najbolji deep do sada...
what you say?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ovo si tako lijepo sročio... naš precjednik! ponosna sam...SAMCRO said:
Nemaš zašto brinuti. Kako pjesnik reče: ”Follow the ageless tide, follow the angled light, follow the strangest tribe...” i stići ćeš tamo gdje si krenula.... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads