Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
hahaha, da, kome prodati viškove LOL0
-
siljo wrote:Dirty Frankk wrote:I sad kad smo svi dobili sve kome ću prodati viškove....imam ih 4 :shock:
:fp:
meni 1 Bec priti pliz.. ako ne dobijem :-)Tu prvo nudim, naravno!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Isto tako, Trst je claiman, imam spare za Milano, Bec i Berlin.
S tim da imam stajanje za Bec, a mijenjala bin ga za sjedenje ako je ko zainteresiran.Evil Little Goat0 -
Amsterdam GA - check!
Vienna GA - check!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dobila sam GA standing svr osim Milana
Sada cekamo jod GGa!0 -
_annie_ wrote:Dobila sam GA standing svr osim Milana
Sada cekamo jod GGa!
Btw, dal mozemo u tabliicu upisat koje karte smo dobili i tko ima spares tj.kome idu ili trebaju? Mozete to novo napravit i linkat, pretty please? Hvala"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: Dakle ja sam jucer u zadnji tren, ponukana cinjenicom da moj muz ne zna falit, izbrisala sve svoje requeste. I dobro da jesam, jer naravno da je pajusina ubo sve kaj smo htjeli - Milano, Trst i Bec GA! Moj muz!
Ovisno o tome da li mozda uspijem brata i/ili necaka udobrovoljiti da idu s nama, trebat ce nam mozda jos dvije karte za Trst (ili Bec, zavisi kaj momci budu preferirali). A i Marijeva sestra je rekla da bi isla. Dakle bar za Trst ce se ti viskovi podijeliti u sekundi.0 -
cool, znaci svi imamo sve? :P
visak Amsterdama ne treba nikome ovdje, ne? elcielo, anica i gordan, masni, svi rijeseni?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
je, treba tebi?
kak ćete onda amsterdamci, avionom?
dal' da kupujem odmah avionsku kartu ili čekam?0 -
elcielo wrote:je, treba tebi?
kak ćete onda amsterdamci, avionom?
dal' da kupujem odmah avionsku kartu ili čekam?
hehe, nope!
pa da, zrakoplovkom... jos ne znam tocno kako... karta koja je neki dan bila 1600kn, jucer je bila 1900kn... cekam objavu drugog pa odlucim... isao bi 15. ili 16. ujutro...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ajde do sutra se javite eventualni oni kojima stogod fali, ak imamo previse da krenemo u prodajuEvil Little Goat0
-
Sve duplo, rece on i objavi dupli post
Imamo viska svega i deficit Milana.
Brijem da Trst i Bec mozemo ziher utopiti prijateljima i rodbini, posebno ako ponudimo prijevoz
A i Amsterdam, poslat cemo pm Dimitrisu0 -
Btw. glasm za zrakoplov za Ams, ali mozemo i mojim auticem ako budemo avanturisticki raspolozeni. Tada cu, ako sve bude po planu, vec imati novi0
-
Nevjerojatno koliko vole nas Hrvate ovi u 10c. Upravo mi je nemoguće da smo svi dobili sve što smo poželjeli. Dobro, nismo baš sve. Mi nismo dobili Milano, ali imamo višak u Berlinu i Beču, za Trst ćemo, brijem, i sa svime što smo dobili svi bit u manjku. Ponovit ću poruku od 10c: Čestitke svima!
:thumbup:
@ sid: U tablicu se sve može upisivat. Sve je promjenjivo, tako da sad umjesto iksića možete upisati eventualne viškove.
Inače, javljam se ovako kasno jer sam liječio stres igrajući badminton i dovozeći doma 40 litara crnjaka s Pelješca. Nisam išao na Pelješac, nego samo do zagrebačkog Sheratona. Tak' da se uopće nis' žifciral oko lutrije.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Mi smo htjeli u Milano, Trst i Bec ali nam je ipak prevagnula mala raja (9 i 7 god) koju, skontali smo, ne mozemo jos mrcvariti na tri koncerta zaredom a nemamo ih kome ostaviti tako dugo. Na lutriji smo igrali samo Stockholm i Suzana ga je naravski i izvukla. Posto je ovdje zabranjeno na koncertima za sve ispod 13 godina odigracemo u petak dopunski broj za Oslo pa da tamo idemo s djecom. Joj tamo cijena! :shock:
Sad kad smo to odlucili, fakat nam je trebao ovaj deadline jer bi poludio vise prebacujuci datume i smusen planirajuci po citav dan, skontali smo da mozemo jedan lagani upad odraditi i u Becu. Bilo bi bezveze da vas ne sretnemo. Kad vec nece brijeg Muji, eto Muje i Fate za vama.
Tako da bi nama fino legle dvije za stajanje u Becu ako ko ima viska. Ako ne, u petak cemo na TM i F5.0 -
grudice wrote:Mi smo htjeli u Milano, Trst i Bec ali nam je ipak prevagnula mala raja (9 i 7 god) koju, skontali smo, ne mozemo jos mrcvariti na tri koncerta zaredom a nemamo ih kome ostaviti tako dugo. Na lutriji smo igrali samo Stockholm i Suzana ga je naravski i izvukla. Posto je ovdje zabranjeno na koncertima za sve ispod 13 godina odigracemo u petak dopunski broj za Oslo pa da tamo idemo s djecom. Joj tamo cijena! :shock:
Sad kad smo to odlucili, fakat nam je trebao ovaj deadline jer bi poludio vise prebacujuci datume i smusen planirajuci po citav dan, skontali smo da mozemo jedan lagani upad odraditi i u Becu. Bilo bi bezveze da vas ne sretnemo. Kad vec nece brijeg Muji, eto Muje i Fate za vama.
Tako da bi nama fino legle dvije za stajanje u Becu ako ko ima viska. Ako ne, u petak cemo na TM i F5.Onda se konacno i vidimo i vratim vam onaj ruksak
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
grudice wrote:Tako da bi nama fino legle dvije za stajanje u Becu ako ko ima viska. Ako ne, u petak cemo na TM i F5.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Taman sam bio vani 10min i dobio mail od 10c koji potvrđuje 3/3 stajanja - trst, milano, beč
ako će biti spare, to će biti milano, ali o tom po tom.. vjerujem da će kosta sa mnom u trst, a kad već ide u trst, onda može i u milano
sve u svemu, mislim da nam je prolaznost najveća ikad i čestitke svima
što se tiče dolara, ajmo gledat to s pozitivne strane.. skinut će sad ili u prvom mjesecu, ali kad dođe 6. i 3-4 koncerta, trošak će biti minimalan
prije novih objava ništa ne diram i zadovoljan sam s ova 3.. kao što sam napisao, zaredom su, pa se nadam miksanju lista iako će dvostruki amsterdam naravno biti najveći win sa setlistom.. ali s druge strane, imam osjećaj da bi trst mogao biti vrhunski jer bi u milanu mogli imati hitoidnu listu za masu (a i prvi koncert na turneji u italiji je), pa bi trst mogao biti vrhunski 2 dana kasnijeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads