Pearl Jam in Zagreb!

1122212231225122712281290

Comments

• I dalje TBD :corn:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    I dalje TBD :corn:

vec sam mislio da si otisao na motor od nervoze :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Je li mozda problem u tome sto nemamo jednu zelju po koncertu? Prekomplicirana nam je shema, treba donijeti odluku...
  • siljo wrote:
    I dalje TBD :corn:

vec sam mislio da si otisao na motor od nervoze :D

Skoro :lol::lol:;)
    Talijani frendovi isto dobili sve što su tražili :o
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Evo, i meni potvrdili da sam sve dobila!!! Ihaaa!!! Dskle, za sada smo svi sve dobili?! Ne sumnjam ni za ranka ni za cara! ;);)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • _annie_ wrote:
    Je li mozda problem u tome sto nemamo jednu zelju po koncertu? Prekomplicirana nam je shema, treba donijeti odluku...

Ja sam stavio sve sheme 7 komada od 4 koncerta...mislim da je to random pick
  • siljo
    _annie_ wrote:

netko je negdje napisao da imajui nfo kako idu po redu po unosima u lutriju... ja mijenjao danas u 15h.. po tome sam medju zadnjima... pitanje da li je to tocno...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Evo, i meni potvrdili da sam sve dobila!!! Ihaaa!!! Dskle, za sada smo svi sve dobili?! Ne sumnjam ni za ranka ni za cara! ;);)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    kaze netko na Bugsima kako je "swipe down" novi F5... :mrgreen:
  • _annie_ wrote:

Ja sam stavio sve sheme 7 komada od 4 koncerta...mislim da je to random pick
    Ja isto. I mijenjala sam jucer. Dodala jos ta tri. Vidjela sam na netu netko je stavio 9 opcija (za seats i standing) i dobio sve stajanje. Nema veze ako smo stavili i jedno i drugo za jedan koncert...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Bakara
    Bakara Posts: 37
    Prošlo i meni, uzeli mi pare za Trst i Beč:-)

samo sam to i stavio
  • Dobila sam sve!!!!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • O jebote kolpalo me kad sam vidio 4 zelena i total od 889 :o

....i zabrinuto se idem sad veseliti :lol: :fp:

znači Milano Trst Beč Berlin GA
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    svi smo sve dobili jao jao jao!!!! :D:D
    Evil Little Goat
  • I sad kad smo svi dobili sve kome ću prodati viškove....imam ih 4 :shock: :lol::lol: :fp:
  • Ana2112
    I sad kad smo svi dobili sve kome ću prodati viškove....imam ih 4 :shock: :lol::lol: :fp:
    Upravo si to razmiljam al rekoh necu se sad brinut, bar jedno pol ure. :shock: :lol::lol:
    Evil Little Goat
  • siljo
    I sad kad smo svi dobili sve kome ću prodati viškove....imam ih 4 :shock: :lol::lol: :fp:

meni 1 Bec priti pliz.. ako ne dobijem :-)
  • Ana2112
    siljo wrote:

meni 1 Bec priti pliz.. ako ne dobijem :-)
    ma dobivas ziher :)
    Evil Little Goat
  • I ja sam dobila!!!! Trst stajanje i Bec sjedenje! Dva od tri! Nije lose :mrgreen: sretna ko malo prase :lol: idemo!!!!!!!
  • siljo
    hej samoborci! s'up!? :mrgreen:

scroll down... scroll down :mrgreen: