Pearl Jam in Zagreb!

1122612271229123112321290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    SAMCRO wrote:
    Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake. :)
    Evo link:
    http://pearljam.com/tenclub

odes na link, ima slika, dolje desno, bijela majica... Matej? :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Znam da je longshot, ali zakaj ne probati i ovdje:
    ima li netko preporuku za ok smještaj u Beču (pitam ovdje prije nego se bacim na guglanje i čitanje onih tripadvisora, lonelyplaneta i sl.)? Nekaj kaj bi bilo najbolje za omjer cijena/kvaliteta smještaja/lokacija npr. :)
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    edited December 2013
    nkdz wrote:
    Znam da je longshot, ali zakaj ne probati i ovdje:
    ima li netko preporuku za ok smještaj u Beču (pitam ovdje prije nego se bacim na guglanje i čitanje onih tripadvisora, lonelyplaneta i sl.)? Nekaj kaj bi bilo najbolje za omjer cijena/kvaliteta smještaja/lokacija npr. :)
    Cropdustress je za Berlin preporučila Wombats. To je obično baza PJ fanova kad su u Berlinu. Vidim da imaju hostel i u Beču, pa možeš pogledati kakve imaju ocjene. U Beču gdjegod da jesi, ako si blizu U Bahnu, nemaš problema s prijevozom i dolaskom do dvorane.
    EDIT: imaju tri lokacije u Beču i sve su dobre. Vidim da su i ljudi zadovoljni onim što hostel nudi za cijenu.
    Post edited by SAMCRO on
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO
    siljo wrote:
    SAMCRO wrote:
    Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake. :)
    Evo link:

odes na link, ima slika, dolje desno, bijela majica... Matej? :-)
    Bogami jest Matej. Jel to Ziggo ili O2 Berlin od prošle godine? A jel ono pokraj njega Barbara?
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake.
    Evo link:

Ona je već član 10 C, al pokušava kreirati nick za forum.
  • SAMCRO
    Karlhajnc wrote:
    Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake.
    Evo link:

Ona je već član 10 C, al pokušava kreirati nick za forum.
    Ako je članica, onda ima i kreiran nick. Nije mogla bez toga. Kad se logira na stranici, nek ode na forum i pokuša napisat post, pa će znat koji joj je nick, ako ga je zaboravila.
  • E, bok, tu sam :)
    Thanks for helping out & looking forward to be in contact with you guys :)
    I was hoping my nick is not gonna be my username, but it is, unfortunately..
    The North is to South what the clock is to time
    There's East and there's West and there's everywhere life
    I know I was born and I know that I'll die
    The in between is mine, I am mine
  • Eeee here you are! Dobrodošla! Welcome!

Daniela je stara fanica i članica 10 C friško pojačanje :D
  • SAMCRO
    E, bok, tu sam :)
    Thanks for helping out & looking forward to be in contact with you guys :)
    I was hoping my nick is not gonna be my username, but it is, unfortunately..
    Welcome Daniela! Bok! :wave:
    Unfortunately this is something that you can't change. Well, you can always say it's some other Daniela and not you if someone will try to find you. Don't worry. The gang that hangs out here is good in keeping secrets. :mrgreen:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hey Daniela!
    i don't know where you're from, but "kud svi turci, tud i mali mujo", so i'll say it in eglish: welcome! :)
  • Thank you!
    I'm from Slovakia, but have been living in Zagreb for the last 3 years. Speak funny croatian, but still not comfortable to write :) I might switch to hrvatski soon though :)
    Just got tickets for Trieste, and I might go to Vienna too :D
    So, hope to meet you guys in person too :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    yeah!
    and you should attend one of our famous non-concert meet-ups too :)
  • elcielo wrote:
    yeah!
    and you should attend one of our famous non-concert meet-ups too :)

Definitely! With pleasure :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Veselo veselo :) dobila bech i berlin, shtokholm ne pa cu vidjet kaj jos onda s menija veceras valjda ;) viska zasad nemam javim ak bude.

Ima netko mozda ipak viska jedan trst za mene? Vidim da ce bit super pj frik evening :)
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Welcome Daniela! Bok! :wave: :)
    grudice wrote:
    Ana2112 wrote:
    Prvu vam da Sid, drugu vam dam ja. :D
    Ej super si ali je Gordan vec jednu od svojih 258 karata sto su jucer dobili na lutriji rezervisao za nas. Drugu uzimamo od Sid i mi smo rijeseni. Hvala ti u svakom slucaju!
    Olrajti. :)

Onda, ekipa, ak ko oce moj Berlin ili Bec nek bude brz. :D
    Nego, ocemo mi taj kombi ili ne? Ja bi za ozbac. I da, tko je za spavanje u Wombatsu u Berlinu? Ja bih rezervirala krevet sa 26.na 27. jer vjerujem da ce se brzo popunit, ekipe masu ce tamo bit, genijalan je hostel. Mislim da svatko treba za sebe rezervirat koji bismo u dorm pa im kazemo s kim bi u sobi bili kad rade check in... Tko je za?
    Ja sam za kombi i za vombata. :mrgreen:
    Evil Little Goat
  • Ana2112 wrote:
    Welcome Daniela! Bok! :wave: :)
    grudice wrote:
    Ana2112 wrote:
    Prvu vam da Sid, drugu vam dam ja. :D
    Ej super si ali je Gordan vec jednu od svojih 258 karata sto su jucer dobili na lutriji rezervisao za nas. Drugu uzimamo od Sid i mi smo rijeseni. Hvala ti u svakom slucaju!
    Olrajti. :)

Onda, ekipa, ak ko oce moj Berlin ili Bec nek bude brz. :D
    Nego, ocemo mi taj kombi ili ne? Ja bi za ozbac. I da, tko je za spavanje u Wombatsu u Berlinu? Ja bih rezervirala krevet sa 26.na 27. jer vjerujem da ce se brzo popunit, ekipe masu ce tamo bit, genijalan je hostel. Mislim da svatko treba za sebe rezervirat koji bismo u dorm pa im kazemo s kim bi u sobi bili kad rade check in... Tko je za?
    Ja sam za kombi i za vombata. :mrgreen:
    Boook, bok svi :)
    I would take ticket for Vienna if somebody has sitting, pleaaaz
  • grudice
    grudice Posts: 211
    shela wrote:
    Veselo veselo :) dobila bech i berlin, shtokholm ne pa cu vidjet kaj jos onda s menija veceras valjda ;)

Eih :( nadali smo se da nam dolazis. Sutra je TM prodaja, missa inte chansen. Kom igen! ;)
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Boook, bok svi :)
    I would take ticket for Vienna if somebody has sitting, pleaaaz
    sorry, mine are GA :)
    Evil Little Goat
  • hej, nova tu, valentina iz vž :virtual hand shake: :wink:
    za nas koji nismo uzimali prek 10c - di kupiti karte? milano i trst me zanimaju.
    valja ovo? http://www.viagogo.co.uk/Concert-Ticket ... 379cd9ecb0
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    grudice wrote:
    shela wrote:
    Veselo veselo :) dobila bech i berlin, shtokholm ne pa cu vidjet kaj jos onda s menija veceras valjda ;)

Eih :( nadali smo se da nam dolazis. Sutra je TM prodaja, missa inte chansen. Kom igen! ;)

Ska forsoka i alla fall ;) ma kad bi sve i nadala se da ce mi uletit na lutriji pa da to bude to al nije pa me onda opet svasta kopka :)