Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
SAMCRO wrote:Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake.
Evo link:
http://pearljam.com/tenclub
odes na link, ima slika, dolje desno, bijela majica... Matej? :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Znam da je longshot, ali zakaj ne probati i ovdje:
ima li netko preporuku za ok smještaj u Beču (pitam ovdje prije nego se bacim na guglanje i čitanje onih tripadvisora, lonelyplaneta i sl.)? Nekaj kaj bi bilo najbolje za omjer cijena/kvaliteta smještaja/lokacija npr.0 -
nkdz wrote:Znam da je longshot, ali zakaj ne probati i ovdje:
ima li netko preporuku za ok smještaj u Beču (pitam ovdje prije nego se bacim na guglanje i čitanje onih tripadvisora, lonelyplaneta i sl.)? Nekaj kaj bi bilo najbolje za omjer cijena/kvaliteta smještaja/lokacija npr.
EDIT: imaju tri lokacije u Beču i sve su dobre. Vidim da su i ljudi zadovoljni onim što hostel nudi za cijenu.Post edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
siljo wrote:SAMCRO wrote:Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake.
Evo link:
odes na link, ima slika, dolje desno, bijela majica... Matej? :-)Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake.
Evo link:
Ona je već član 10 C, al pokušava kreirati nick za forum.0 -
Karlhajnc wrote:Na dnu početne stranice je link Ten Club Info. Tamo će naći link Become Ten Club member. Piece of cake.
Evo link:
Ona je već član 10 C, al pokušava kreirati nick za forum.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
E, bok, tu sam
Thanks for helping out & looking forward to be in contact with you guys
I was hoping my nick is not gonna be my username, but it is, unfortunately..The North is to South what the clock is to time
There's East and there's West and there's everywhere life
I know I was born and I know that I'll die
The in between is mine, I am mine0 -
Eeee here you are! Dobrodošla! Welcome!
Daniela je stara fanica i članica 10 C friško pojačanje0 -
Daniela Palenikova wrote:E, bok, tu sam
Thanks for helping out & looking forward to be in contact with you guys
I was hoping my nick is not gonna be my username, but it is, unfortunately..
Unfortunately this is something that you can't change. Well, you can always say it's some other Daniela and not you if someone will try to find you. Don't worry. The gang that hangs out here is good in keeping secrets.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
hey Daniela!
i don't know where you're from, but "kud svi turci, tud i mali mujo", so i'll say it in eglish: welcome!0 -
Thank you!
I'm from Slovakia, but have been living in Zagreb for the last 3 years. Speak funny croatian, but still not comfortable to writeI might switch to hrvatski soon though
Just got tickets for Trieste, and I might go to Vienna too
So, hope to meet you guys in person tooThe North is to South what the clock is to time
yeah!
and you should attend one of our famous non-concert meet-ups too0 -
elcielo wrote:yeah!
and you should attend one of our famous non-concert meet-ups too
Definitely! With pleasureThe North is to South what the clock is to time
Veselo veselo
dobila bech i berlin, shtokholm ne pa cu vidjet kaj jos onda s menija veceras valjda
viska zasad nemam javim ak bude.
Ima netko mozda ipak viska jedan trst za mene? Vidim da ce bit super pj frik evening0 -
Welcome Daniela! Bok! :wave:grudice wrote:Ana2112 wrote:Prvu vam da Sid, drugu vam dam ja.
Onda, ekipa, ak ko oce moj Berlin ili Bec nek bude brz.cropdustress wrote:Nego, ocemo mi taj kombi ili ne? Ja bi za ozbac. I da, tko je za spavanje u Wombatsu u Berlinu? Ja bih rezervirala krevet sa 26.na 27. jer vjerujem da ce se brzo popunit, ekipe masu ce tamo bit, genijalan je hostel. Mislim da svatko treba za sebe rezervirat koji bismo u dorm pa im kazemo s kim bi u sobi bili kad rade check in... Tko je za?Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:Welcome Daniela! Bok! :wave:grudice wrote:Ana2112 wrote:Prvu vam da Sid, drugu vam dam ja.
Onda, ekipa, ak ko oce moj Berlin ili Bec nek bude brz.cropdustress wrote:Nego, ocemo mi taj kombi ili ne? Ja bi za ozbac. I da, tko je za spavanje u Wombatsu u Berlinu? Ja bih rezervirala krevet sa 26.na 27. jer vjerujem da ce se brzo popunit, ekipe masu ce tamo bit, genijalan je hostel. Mislim da svatko treba za sebe rezervirat koji bismo u dorm pa im kazemo s kim bi u sobi bili kad rade check in... Tko je za?
I would take ticket for Vienna if somebody has sitting, pleaaazThe North is to South what the clock is to time
Daniela Palenikova wrote:Boook, bok svi
I would take ticket for Vienna if somebody has sitting, pleaaazEvil Little Goat0 -
hej, nova tu, valentina iz vž :virtual hand shake:
za nas koji nismo uzimali prek 10c - di kupiti karte? milano i trst me zanimaju.
valja ovo? http://www.viagogo.co.uk/Concert-Ticket ... 379cd9ecb00 -
grudice wrote:shela wrote:Veselo veselo
dobila bech i berlin, shtokholm ne pa cu vidjet kaj jos onda s menija veceras valjda
Eih :( nadali smo se da nam dolazis. Sutra je TM prodaja, missa inte chansen. Kom igen!
Ska forsoka i alla fallma kad bi sve i nadala se da ce mi uletit na lutriji pa da to bude to al nije pa me onda opet svasta kopka
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads