Pearl Jam in Zagreb!

1122312241226122812291290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hahaha, da, kome prodati viškove LOL :lol:
  • siljo wrote:
    I sad kad smo svi dobili sve kome ću prodati viškove....imam ih 4 :shock: :lol::lol: :fp:

meni 1 Bec priti pliz.. ako ne dobijem :-)
    Moj Trst je jedino claiman, imam spare za Milano, Berin i Bec. Kome treba nek se javi. :) Tu prvo nudim, naravno!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Isto tako, Trst je claiman, imam spare za Milano, Bec i Berlin.
    S tim da imam stajanje za Bec, a mijenjala bin ga za sjedenje ako je ko zainteresiran. :D
    Evil Little Goat
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Amsterdam GA - check!
    Vienna GA - check!

;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Dobila sam GA standing svr osim Milana :)
    Sada cekamo jod GGa!
  • siljo
    _annie_ wrote:
    Sada cekamo jod GGa!

olrajt! vi sve po duplo? :mrgreen:
  • siljo
    _annie_ wrote:
    Sada cekamo jod GGa!

olrajt! vi sve po duplo? :mrgreen:
  • _annie_ wrote:
    Sada cekamo jod GGa!
    Evo vam jedan moj spare od Milana, Ana ima drugi...?

Btw, dal mozemo u tabliicu upisat koje karte smo dobili i tko ima spares tj.kome idu ili trebaju? Mozete to novo napravit i linkat, pretty please? Hvala :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Dakle ja sam jucer u zadnji tren, ponukana cinjenicom da moj muz ne zna falit, izbrisala sve svoje requeste. I dobro da jesam, jer naravno da je pajusina ubo sve kaj smo htjeli - Milano, Trst i Bec GA! Moj muz! <3

Ovisno o tome da li mozda uspijem brata i/ili necaka udobrovoljiti da idu s nama, trebat ce nam mozda jos dvije karte za Trst (ili Bec, zavisi kaj momci budu preferirali). A i Marijeva sestra je rekla da bi isla. Dakle bar za Trst ce se ti viskovi podijeliti u sekundi. ;)
  • siljo
    cool, znaci svi imamo sve? :P

visak Amsterdama ne treba nikome ovdje, ne? elcielo, anica i gordan, masni, svi rijeseni?
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    je, treba tebi? :mrgreen:

kak ćete onda amsterdamci, avionom?

dal' da kupujem odmah avionsku kartu ili čekam? :lol:
  • siljo
    elcielo wrote:
    je, treba tebi? :mrgreen:

kak ćete onda amsterdamci, avionom?

dal' da kupujem odmah avionsku kartu ili čekam? :lol:

hehe, nope!

pa da, zrakoplovkom... jos ne znam tocno kako... karta koja je neki dan bila 1600kn, jucer je bila 1900kn... cekam objavu drugog pa odlucim... isao bi 15. ili 16. ujutro...
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    ajde do sutra se javite eventualni oni kojima stogod fali, ak imamo previse da krenemo u prodaju :D
    Evil Little Goat
  • _annie_
    Sve duplo, rece on i objavi dupli post :D
    Imamo viska svega i deficit Milana.
    Brijem da Trst i Bec mozemo ziher utopiti prijateljima i rodbini, posebno ako ponudimo prijevoz :)
    A i Amsterdam, poslat cemo pm Dimitrisu :)
  • _annie_
    Btw. glasm za zrakoplov za Ams, ali mozemo i mojim auticem ako budemo avanturisticki raspolozeni. Tada cu, ako sve bude po planu, vec imati novi :)
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Nevjerojatno koliko vole nas Hrvate ovi u 10c. Upravo mi je nemoguće da smo svi dobili sve što smo poželjeli. Dobro, nismo baš sve. Mi nismo dobili Milano, ali imamo višak u Berlinu i Beču, za Trst ćemo, brijem, i sa svime što smo dobili svi bit u manjku. Ponovit ću poruku od 10c: Čestitke svima! :clap: :thumbup:
    @ sid: U tablicu se sve može upisivat. Sve je promjenjivo, tako da sad umjesto iksića možete upisati eventualne viškove.
    Inače, javljam se ovako kasno jer sam liječio stres igrajući badminton i dovozeći doma 40 litara crnjaka s Pelješca. Nisam išao na Pelješac, nego samo do zagrebačkog Sheratona. Tak' da se uopće nis' žifciral oko lutrije. :lol:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Mi smo htjeli u Milano, Trst i Bec ali nam je ipak prevagnula mala raja (9 i 7 god) koju, skontali smo, ne mozemo jos mrcvariti na tri koncerta zaredom a nemamo ih kome ostaviti tako dugo. Na lutriji smo igrali samo Stockholm i Suzana ga je naravski i izvukla. Posto je ovdje zabranjeno na koncertima za sve ispod 13 godina odigracemo u petak dopunski broj za Oslo pa da tamo idemo s djecom. Joj tamo cijena! :shock:

Sad kad smo to odlucili, fakat nam je trebao ovaj deadline jer bi poludio vise prebacujuci datume i smusen planirajuci po citav dan, skontali smo da mozemo jedan lagani upad odraditi i u Becu. Bilo bi bezveze da vas ne sretnemo. Kad vec nece brijeg Muji, eto Muje i Fate za vama. :D
    Tako da bi nama fino legle dvije za stajanje u Becu ako ko ima viska. Ako ne, u petak cemo na TM i F5.
  • grudice wrote:
    Mi smo htjeli u Milano, Trst i Bec ali nam je ipak prevagnula mala raja (9 i 7 god) koju, skontali smo, ne mozemo jos mrcvariti na tri koncerta zaredom a nemamo ih kome ostaviti tako dugo. Na lutriji smo igrali samo Stockholm i Suzana ga je naravski i izvukla. Posto je ovdje zabranjeno na koncertima za sve ispod 13 godina odigracemo u petak dopunski broj za Oslo pa da tamo idemo s djecom. Joj tamo cijena! :shock:

Sad kad smo to odlucili, fakat nam je trebao ovaj deadline jer bi poludio vise prebacujuci datume i smusen planirajuci po citav dan, skontali smo da mozemo jedan lagani upad odraditi i u Becu. Bilo bi bezveze da vas ne sretnemo. Kad vec nece brijeg Muji, eto Muje i Fate za vama. :D
    Tako da bi nama fino legle dvije za stajanje u Becu ako ko ima viska. Ako ne, u petak cemo na TM i F5.
    woohoo! Bas mi je drago da idete i vodite djecu na jedan,a posebno sto dolazite u Bec. Evo, ja jedno stajanje imam ekstra! :) Onda se konacno i vidimo i vratim vam onaj ruksak :D
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    grudice wrote:
    Kako se za našu raju ne bi našlo! Zaboravite TM i F5. To je ejnšnt histori. Kad Mujo i Hrvati igraju, svi dobivaju! :lol:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Taman sam bio vani 10min i dobio mail od 10c koji potvrđuje 3/3 stajanja - trst, milano, beč :D

ako će biti spare, to će biti milano, ali o tom po tom.. vjerujem da će kosta sa mnom u trst, a kad već ide u trst, onda može i u milano :mrgreen:

sve u svemu, mislim da nam je prolaznost najveća ikad i čestitke svima :D
    što se tiče dolara, ajmo gledat to s pozitivne strane.. skinut će sad ili u prvom mjesecu, ali kad dođe 6. i 3-4 koncerta, trošak će biti minimalan :mrgreen:

prije novih objava ništa ne diram i zadovoljan sam s ova 3.. kao što sam napisao, zaredom su, pa se nadam miksanju lista iako će dvostruki amsterdam naravno biti najveći win sa setlistom.. ali s druge strane, imam osjećaj da bi trst mogao biti vrhunski jer bi u milanu mogli imati hitoidnu listu za masu (a i prvi koncert na turneji u italiji je), pa bi trst mogao biti vrhunski 2 dana kasnije :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time