Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
shela wrote:moram sam primijetit da je imao bas zgodnu novu suknjicu
...da, bas bezveze zna bit arogantan, al fakat volim njegovu mjuzu!
Izgledalo je vise kao zastor nekog kazalista da je stavio oko pasa u
funkciji suknje.
I da, spektakularni dolazak: na balkonu od Radio Rijeke on i Vava, solo I want to break free od Queena nakon sto smo se smrzli cekajuci ih predugo...al Laufer je Laufer i poslije ekipa zbilja klinaca odmah do u prvom redu pjevali sa Urbanom Svijez Za Nas. Koja ludnica.
Ej, blago tebi ajde, u Rimu si bila. Ja sam bila jedan jedini put i to
davne '99. Mogla bih jos koji jir napravit. Ajde PJ svirajte u Koloseumu
sljedeci put"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ma koji Koloseum, odma' na trg svetog Petra...Da se i Ratzinger malo "razbaca" na poneštriDeath or glory!0
-
cropdustress wrote:Ajde PJ svirajte u Koloseumu
sljedeci put
Moze, al prvo ipak u Arena di Pola, ne?!0 -
Ja bio u klubu mochvara za novu. Bilo ok, ali pazite sad ovo:
Pustali oni svakakvu muziku i tako pustili oni i Alive...reko wow...super..svaka cast...i oooooondaaaaa....naprasno su PREKINULI Alive u pola pjesme. Na onom dijelu...Youre still alive, she said
Pa tko moze biti tako okrutan da prekine tako legendarnu pjesmu i to na pola. ufff....eto...
Pa da citiram eddija:
When will music get some respect in this fucking town?0 -
shela wrote:Moze, al prvo ipak u Arena di Pola, ne?!
i po starim *cool* mjestima kao Arena, Koloseum...Korzo
Jelacic plac u Zegeu i slicno"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
killroy wrote:Ja bio u klubu mochvara za novu. Bilo ok, ali pazite sad ovo:
Pustali oni svakakvu muziku i tako pustili oni i Alive...reko wow...super..svaka cast...i oooooondaaaaa....naprasno su PREKINULI Alive u pola pjesme. Na onom dijelu...Youre still alive, she said
Pa tko moze biti tako okrutan da prekine tako legendarnu pjesmu i to na pola. ufff....eto...
Pa da citiram eddija:
When will music get some respect in this fucking town?
I to svi, ne samo DJ :mad:
Bila nova godina il ne, neke stvari s ne oprastaju i jednostavno
ne mogu tolerirati..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
shela wrote:Jooj pasalo mi ful par dana sunca i super mi je grad - my new favorite!
bili na piazza venezia za docek.
bilo skroz o.k. malo pustao mjuzu neki dj (bilo je i peppersa i green daya (al ne i pj-a!!??) a na kraju je pjevala neka njihova teta koja se nesh kao fura na alanis al bila je pretiha i preozbiljna za docek, al sve u svemu bilo super!
Che bello è quando lo
stadio è pieno
e la musica, la musica
riempie il cielo
a inače u Rimu ima skroz guba trgova za koncerte, a koloseum otpada jer je sad fancy sređen iznutra na foru rekonstrukcije kako je bilo u antici tj. nije prigodno prazan kao Pula ili pun stolica kao Veronska arena. Od drugih mjesta koja se koriste u Rimu za koncerte imate Piazza del Popolo koja bude prestrašno prekrcana, bez obzira na to koliko je velika i mjesto gdje je Paul McCartney imao koncert - stage je bio ispred Koloseuma, a ekipa je bila po cijeloj cjelcatoj uličetini Fori Imperiali - e to je bilo cool!
e, btw, koja teta? da nije možda Elisa?0 -
Evo, i mi se vratili nazad u snijeznu Bosnu, alive and well!! Fakat mi je krivo, Sid, sto se nismo nasli u Rijeci...Cim sam ja usao u Rijeku mobitel mi se nije dao spojiti niti sa jednom mrezom, a cim sam izasao proradio...Jos malo pa cu se osjecati nepozeljan u Rijeci!!
Barem sam stigao da se vidim sa Urbanom, Sandijem i Bradom (da mu samo vidite oziljak od operacija na koljenu...not a pretty sight) i sa momcima iz Father-a!
Sve u svemu, bilo nam je lijepo...A valjda budemo imali vise srece slijedeci put sa komunikacijom...***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
slijedeci put dolazis/dolazite na svoj tribute koncertOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Iva: evo vijest o Edvardovom prijatelju http://www.net.hr/film-glazba/page/2008/01/03/0253006.html0
-
danas sam uzeo karte za Maiden...jupiii, ovo lijeto na Poljudu samo da ne otkažu.
Napokon se vide neki jebeno dobri posteri na forumu tako da sad već to postaje ozbiljna trka za Klausenov poster...sad mogu samo sanjat o tomeCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Eto, stize nam i Edvardov spot:
http://www.pearljam.com/news/index.php?what=News#2350 -
ajme baš me veseli taj spot:) volim tu pjesmu:)
a usput uvijek je lijepo vidjet i edov rukopis: http://www.pearljam.com/press/guaranteed.htmlI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
anyone speak english around here?
j/k...carry on! hello from the u.s.I love to turn you on0 -
Steve Dunne wrote:anyone speak english around here?
j/k...carry on! hello from the u.s.
If you need anything to be translated, and would like to know, yes,
we do speak english..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Hey Sid - 800 pages of translation, please!
(you all are amazing!)
Proceed...I love to turn you on0 -
Steve Dunne wrote:Hey Sid - 800 pages of translation, please!
(you all are amazing!)
Proceed...
Thanks for dropping by...0 -
e, nema me 2 dana na forumu i vi napišete 3 posta?!?!
kaeeeeeee?
ako ćemo tako u novoj godini, jooooooooj...
nego, kaj ima kod vas? ja na poslu crnčim ko luda, svaki dan od 8-8 i tak, ali i to će proći...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads